Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo IdeaTab A7-50 A3500 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (99)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket prisvärd platta, köptes för ca 700kr helt ny och den duger gott och väl för vanlig vardaglig surf och film/spelande. Lagom storlek att hålla i en hand dessutom!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag använder ofta prisjakt till att läsa omdömen innan köp men skriver sällan. Denna produkt förtjänar några ord tycker jag.

  Köpte den på Siba för 799 kr och den är väldigt prisvärd. Köpte den till min 6-åriga dotter och hon är så glad att ha en platta som inte hackar och där alla spelen funkar och där batteriet räcker till att spela ett par 2 timmars sessioner utan problem. Kan ladda den var fjärde dag ungefär om hon använder den normalt. Mycket bra skärm dessutom. Otroligt nöjd för det priset. Laddar man den med mobilladdaren som är på 2Ah istället för den medföljande laddaren går det dessutom väldigt snabbt att ladda. Gillar gränssnittet också, bättre än det på min Samsung S4.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tänkte först den var prisvärd då jag har en liknande lenovoplatta tidigare, ack så fel jag hade, denna är rent ut sagt skitdålig tyvärr. Har köpt den till barnen, men de får nu slås om den gamla plattan.

  Hänger ofta, ibland flera timmar, 2 ggr har den hängt tills batteriet tog slut.
  Seg att föra över filer till, tar över dubbla tiden mot den gamla verisonen.
  Uppstarten, man får alltid HÖGSTA volym på lenovos reklam jingle vid uppstart trots att man ställt på tyst. Uppstarten tar dessutom ca 1,5 - 2 minuter jämfört med 30 sec på gamla plattan.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Instämmer. Har köpt plattan främst för att barnen ska kunna kolla på film, men också för att själv kunna smidigt ta med media på semestern. Också för att kunna köra enklare spel på. Än så länge har jag testat multimediafunktioner, streamat mkv filer och musik från NAS, läst nyheter, surfat, allt utan problem. När vi kollade på SVTs barnkanalen i deras app laggade bilden något dock. Har inte hittat om man kan ställa ned grafiken än, men på det hela är jag mycket nöjd. Vi har dock bara haft plattan i två dagar. Inköpt för 799 och det tycker jag den är värd, inte minst med ett 175kr 32gb micro-sdhc kort som möjilggör stor lagringskapacitet!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Prisvärd!
  Jag köpte denna för att ha som en fotoram/infovisare hemma. Den är snabb och förvånandsvärt bra för att bara kosta 799 kr. Visst, kvaliteten är inte iPad men den är ändå gedigen och skön att hålla i handen.