Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Maxi-Cosi Mobi SPS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Maxi-Cosi Bilbarnstolar (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bra bilbarnstol. Enkel att knäppa fast bältet och man kan ändra lutningen på bilbarnstolen väldigt enkelt, vilket är bra. Det är krångligt när man behöver ändra axelhöjden på bältena men det gör man ju enbart två gånger.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanonstol!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  smidig att montera, enkel att tvätta. Helt enkelt en bra stol. Har dock behövt att byta den en gång då spaken man justerar liggläget med gick sönder så den gick inte att fästa.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har följt våra barn under deras uppväxt och den har fungerat bra. Lite krångligt att ändra höjden på bältena, men det gör man så sällan så det är inget problem. Det man gör dagligen (barn in/ut) går väldigt lätt, finns små klykor på sidorna där man kan kila fast bältet så att det inte hamnar under barnet när det klättrar in. Har även uppskattat att det går att "fälla" sittdelen bakåt, när mörkret faller och barnen blir lite trötta. Att flytta stolen är lite knöligt (den är stor och tung, men det är kanske är en fördel säkerhetsmässigt).

  Skulle nog ha satt en åtta-nio i betyg, men just nu kan jag inte använda den alls eftersom jag har lagt flera veckor på att få tag i en reservdel. Maxi-Cosi hänvisar till LekMer, som i sin tur hänvisar till Maxi-Cosi. Kanske får köpa en ny stol, även om den gamla har några år kvar att ge. Återkommer och höjer betyget om det löser sig innan jag ger upp (datum idag: 14 Mars 2016).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Extremt bra stol. Haft den i 6 månader nu.

  Känns lätt och var enkel att montera. Gillar Maxi-Cosi produkter, hade babyskydd innan som också var bra
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag tycker att detta är en mycket bra stol. Den är lätt att montera vilket är skönt om du köper den via postorder. Dessutom är den lätt att luta vilket är bra om du (liksom jag) har barn som somnar i bilen. Den är stor och rymlig för barnet (dock inte lika stor som Aktas nya - kommer ej ihåg namnet) men jag får ändå in den i en Ford Focus (mellanbil) utan problem. Är mycket nöjd.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket nöjd med denna stol. Har en Ford Focus hgv 2009 med stolen i baksätet. Inga problem att sätta in, men se till att du antingen får hjälp med att sätta in den eller har någon som vet hur stolen ska sitta som kan kontrollera att den sitter rätt. Många butiker har denna hjälp.

  Dock måste personen som sitter i framsätet framför stolen vara väldigt kort, då framsätet måste skjutas fram ganska långt.

  + Kan justera stolen i liggläge eller sittläge. Bra om barnet somnar/vill somna.

  + Enkelt att spänna spännena.

  + Enkelt att ta av klädseln om den måste tvättas.

  - Lite jobbigt att justera spännena i höjdled allteftersom barnet växer. Dock inget som sänker betyget.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har två sådana stolar och har varit mycket nöjd! Den har fått höga betyg i tester, har bra sidoskydd och går att luta lite så att barnet kan vila under färd. Vi har plats för två stycken i baksätet på en Renault Megane. Toppbetyget hindras av att den är lite krånglig att montera.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  har haft den här stolen i ett halvår och är nöjd. Den är relativt lätt att montera och framför allt så tar den inte upp lika mycket plats som andra barnstolar i samma "barnstorleksklass". Den går därför att montera i mitten av baksätet på en vanlig bil (Mazda 6) utan att det påverkar hur man kan justera framsätena.