Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony BDP-S7200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Blu-ray-spelare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Mycket bra bild och snabb!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt bra spelare som överglänser de flesta spelarna på marknaden. Har en 4K reciver som uppskalar signalen till en 75Tum 4K skärm och bilden från denna spelaren är precis lika bra om inte bättre än Panasonic DMP-UB400 som är en 4k spelare av 2017 årsmodel.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa spelaren jag haft!
  Har provat några olika modeller och märken bl.a. Phillips, Pioneer, Yamaha mm. men denna slår alla mina tidigare spelare.
  Än så länge är jag kvar på Full-HD nivån (ej 4K) och på denna nivå gör den ett utomordentligt jobb. Knivskarp bild. Bilden känns naturtrogen, ingen färg som sticker ut så att säga.
  Det viktigaste (som Jag anser) är att den är snabb. Laddar skivor och filer otroligt snabbt. Den har spelat upp alla typer av filer jag matat den med hittills. Snabb respons i fjärren och inte lika riktningskänslig som vissa märken är.
  Har provat 3D demo och nån enstaka 3D-film och detta sköter den också bra. Inte direkt avgrundsdjup i bilden men det kan nog säkert bero på materialet jag matade den med..

  + Snabb laddning av film och filer
  + Snabb respons i fjärren
  + Lätta menyer
  + Bra bildkvalitet

  - Ingenting än så länge
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Levererar utmärkt bild och ljud och skalar faktiskt upp blurayskivor till 4k! Funkar bra som mediaspelare via wifi som hämtar filmer och musik från mina externa hårddiskar. Strömmad musik från min externa hårddisk låter alldeles oerhört bra!

  Klagomålen jag har gäller att om jag stänger av i en film så när jag ska se fortsättningen på filmen så börjar spelaren om från början! Vid paus så finns ingen visning av tiden på filmen, är en simpel funktion som borde kunna visas....

  Vad som inte funkar bra är uppspelning av 3d bluray - blir mkt konstiga resultat, har kollat igenom alla inställningar på spelaren och min nya högklassiga tv blir däremot bra när jag strömmar 3d filmer från min externa hårddisk. Ska ha en funktion som ska uppskala 2d till 3d resultatet är obefintligt så den funktionen kan ni glömma!

  Hade 3d funktionen levererat som utlovats så hade det blivit högsta betyg....
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt nöjd med denna spelare. Den startar snabbt, är tyst, visar bra bild, samt så är den....rektangulär! ;)
  Äntligen slipper man den där diamant formen många spelare tycks ha. Passar mycket bättre ihop med övrig utrustning.
  Lyckades knipa denna för 1992:- då CDon hade 20% rabatt på alla Sony produkter.