Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Honeywell CO60PM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Honeywell Portabel AC (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Väldigt bra kyla trots att den bara går på vatten. Väldigt skönt att slippa slangen ut genom fönstret.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Släng i lite isbitar i locket högst upp, och dra i vatten längst ner i behållaren antingen via vattenslangsanslutning som finns, eller ta loss och fyll.
  Dra igång och gå och lägg dig eller vila. Sen behöver man typ inte bry sig om den på några dygn.. Tar kanske ca 30min - 1h eller nåt innan man känner gradsänkning och att den nått full effekt och bearbetat luften inne.
  Enda negativa är såklart att den låter, (och priset... var dyr). Men det kommer man Aldrig ifrån när det kommer till portabla AC. Denna e ruggigt effektiv då den kyler med hjälp av vatten som pumpas upp och runt i papp-membran som klär chassit på burken kring sidor och baktill. Öppna sedan nån balkongdörr på glänt eller nåt lämpligt fönster och placera ACn där så kyls den varma luften via membranen och vidare in i huset.
  Haft denna maskin i ett par år, bästa av de 4 jag tidigare ägt i mitt liv. Kylt ner en hel övervåning med 4 rum lätt.
  En annan fördel är att den rymmer 60L ! Dvs man behöver inte fylla på den stup i kvarten.. Använder man den sen främst nattetid håller den i flera dagar. Kopplar man på vattenslang, (som står i beskrivning), och droppar in lite vatten den vägen, behöver du i princip aldrig fylla på. Håll bara koll på flödesnivån med hjälp av den lilla doppmätaren nere till vänster på framsidan.

  Tveka inte - Köp!
  Ha som backup för extrem-varma somrar om inte annat? :)