Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation Wireless Stereo Headset

 Lägg i lista  Jämför
Trådlösa, heltäckande lurar anpassade för Playstation. Hopfällbara och skeppas med kabel som passar din dator och mobil. Finns i svart och vitt. Lanserade 2014. Stäng
Trådlösa, heltäckande lurar anpassade för Playstation. Hopfällbara och skeppas med kabel som passar din dator och mobil. Finns i svart och vitt. Lanserade 2014. Läs mer
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (133)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudet i lurarna är helt okay, ställ dock in dom själv i companion-appen när det gäller EQ. Kör INTE basen i botten.

  De var lite hårda över öronen, en natt uppspända över ett armstöd gjorde susen.

  Testat på PC, Mac och PS4, kör man på PC/Mac funkar inte Virtual Surround av naturliga skäl, då det sköts i mjukvara på PS4:at, dra hem Razers lösning (gratis) som är riktigt bra.

  Batteritiden ska vara 6 timmar, har ingen aning, spelar aldrig så länge i sträck. Har nog spelat 5 timmar eller så, inga problem, laddar snabbt.

  Killen på engadget som recenserat lurar sedan urminnes tider påstår att lurarna säljs med förlust av sony för att "få in en fot" på marknaden, kan mycket väl ha rätt. De låter BRA! (källa: http://www.engadget.com/products/sony/playstation/gold/wireless-headset/reviews/11ia/)

  Det följer inte med någon manual (som vanligt när det gäller Sony får man köra den online), ett referenskort hade nästan varit bra, då det tar en bra stund innan man vet vart alla knappar sitter samt vilka som gör vad när man trycker snabbt / håller inne.

  Väskan som följer med är riktigt bra, känns lyxig och är snygg, rymmer alla kablar samt dongeln.

  Får -1 i betyg för att laddkabeln som följer med är kortare än allt kort samt avsaknad av manual, i övrigt låter de riktigt, riktigt bra för rimliga pengar.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Funkar helt perfekt!

  Vad jag har läst om hörlurarna ska de tydligen inte vara bra till PC:en och endast funka bra till PS3/PS4 men dessa funkar perfekt ändå! 3.5 Kabeln funkade dock sådär att köra med hörlurarna men när man körde dem trådlöst så blir det awesome ljud!

  Rekommenderas till alla som letar headset till sin PS3/PS4!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  De här säljs väl knappt längre, och tur är det. Har haft mina i åtminstone 2 år. Rekommenderar att söka efter andra gaminglurar till PS4 eller annat och kommer inte försöka mig på några fler "Sony PS headset" i framtiden, detta var den andra modellen jag ångrat mig över.

  Negativt. Klossig design, sitter sämre än de flesta headset jag kan tänka mig. Fula. Lite bräckliga. Ljudet är inget speciellt, surroundläget skadar inte, men ingen game changer direkt. Knapparna tradiga att trycka på, svårt att hitta rätt, för alla känns ungefär likadana. Usel batteritid.

  Positivt: Kopplar upp snabbt, tar över mikrofon och ljud smidigt med PS4. Bra med uppdelning av chat och spelljud, om man kan komma ihåg var alla knappar sitter när man har dem på huvudet, och inte trycker på main volume eller mute eller surroundknappen.

  Kommer kika på andra märken när det blir dags för uppgradering.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använder dem primärt med PCn. Bra ljud, klart med djup bas. Plus för två lägen, ett är bass boost. Funkar över förväntan med musik (house, pop, hiphop). Bra kick i basen.

  Enda nackdelen är att VSS endast funkar med PS4, inget jag saknar men vore trevligt att ha med PCn.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft mina lurar i 2.5 år nu och är rätt så nöjd med ljud och komfort. Byggkvaliteten är under all kritik dock.. först så släppte läderbandet över skumgummit i "ramen", vilket inte är någon jättekatastrof i sig ändå otroligt simpelt att undvika från första början.

  Efter det så sprack själva ramen i sig, rakt på mitten. Jag har inget stort huvud och har använt lurarna kanske 3ggr i veckan i snitt, så jag vet inte riktigt hur det hände. Fäller aldrig ihop lurarna heller och är väldigt försiktig med dem överhuvudtaget. Lite tejp fixar ju mycket men nu har de spruckit IGEN ca. 5cm ovanför gångjärnen.. så nu har jag fått nog och kommer köpa nytt.

  Kommer inte att köpa dessa igen, lägger hellre lite mer $$ på något annat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymma lurar. Haft dem i två år nu och använder dem främst till spel på PCn.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Under tre års tid har jag nu betat av två Gold headset. Ljudet är riktigt bra, mikrofonen är ok och de sitter förhållandevis skönt. Men, och det är ett stort MEN. Kvaliteten på konstruktionen är under all kritik. De klarar helt enkelt inte av påfrestningarna av att fällas ihop och ut samt av/på huvudet om man använder de dagligen. Efter ett år går de sönder och silvertejp är, typ, det ända alternativet att lösa det (om du inte har garanti kvar).

  Tredje gången gillt men denna gång blev det en Asus Wireless headset istället, men det får bli separat recension på den om någon månad.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt dessa lurar i över ett år till min ps4 och på senare tid Ps4 Pro. Tycker de fungerat superbra till spel och filmer. Jag spelar mycket "shooters" som Rainbow Six: Siege, Battlefield 1 (innan Bf 4) mm och då är verkligen surroundljudet bra då man hör fotsteg bakom sig mm.

  +Grym ljud (surround)
  +Chatta funkar kanon (dold mikrofon)
  +Snygga
  +Bekväma

  -Stor Usb sticka (till gamla Ps4 då Usb bara finns på framsidan, detta är inget minus till Ps4 Pro då Usb även finns på baksidan)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra hörlurar. Lätt att ansluta till Playstation 4, då det är Sony som tillverkar dem. Plugga bara in USB-Stickan så kan du börja använda dem. Surround-soundet är enormt bra, speciellt i Battlefield 4! Bra pris med tanke på ljudet och användarvänlighet.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Update:

  Dessa har slutat fungera nu. Trots försök med reset både på USB stickan och hörlurarna. Annars har dom funkat bra sett till priset. Men dags att köpa något annat.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Riktigt nöjd med dessa. Helt okej ljud, sköna och bra mic. Kunde ha stängt ute ljudet lite mer och ljudet kunde ha varit bättre. Bra pris! Rekommenderas.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft dessa hörlurar i lite över ett år och har blandade känslor. Den största kritiken gäller byggkvaliteten. Den är helt enkelt ganska usel och instabil. Redan från första början kände jag hur ömtåliga de var. Gångjärnen där man viker in själva lurarna är otroligt klena och har gav vika efter några månader. Detta har lösts med silvertejp.

  När man har designat dessa har man även valt form över funktion. Ett exempel på detta är placeringen av mikrofonen. I syfte att slippa en "ful" mikrofon, så har man valt att sätta den inne i en kåpan, vilket resulterar i att mottagaren upplever att du pratar bort från mikrofonen, vilket man faktiskt gör. Har ibland fått frågan om jag har glömt att fälla fram mikrofonen på headsetet, men det finns ju inget att fälla fram.

  Sen sitter de av någon anledning väldigt löst på mitt huvud (mått ca 60 cm), oavsett hur jag justerar dem. Om jag böjer mig framåt ramlar de av, medan undantag för de gånger mina öron lyckas kroka fast dem.

  När det gäller ljudet har jag inget att klaga på. Tycker att det är bra och fyller sin funktion. Om man väljer att använda dessa med PS4 så finns det ganska många inställningar för olika situationer. Batteritiden är också helt okej.

  + Snygg design
  + Bra ljud
  + Även efter flera timmar gör det inte ont i öronen som det kan göra med andra hörlurar.
  + Passar fint till PS4 och PC.

  - Usel byggkvalitet
  - Form över funktion. Mikrofonen är ett perfekt exempel. Det blir snyggt att titta på, men en sämre produkt i slutändan.
  - Passformen. Sitter ganska löst oavsett justering.

  Överlag får jag väl säga att jag ångrar mitt köp. 799 SEK var det inte värt. Finns mycket bättre alternativ för de pengarna.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är riktigt missnöjd över dessa lurar.

  Mediokert ljud. Klarar inte djup bas, blir bara knaster.
  Dålig batteritid, max 3-4 tim
  Dålig ergonomi. Efter någon timme bildas ett tryck mot huvudet och jag blir tvungen att ta av mig lurarna.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kan tyvärr inte alls säga att ljudet är bra. Det saknar djup och låter plastigt. Som ett par lurar i 100-200 kronorsklassen... Dock väldigt smidiga och enkla att börja använda. Companion appen verkar bra men fick den tyvärr aldrig att känna av att jag kopplat in den (via usb kabel), så jag kunde inte ladda över inställningar...

  Nej, mina Nad Viso HP50 får tjäna som både musik och spellurar istället. Som någon mer skrivit: satsa pengarna på ett par schyssta trådade lurar att koppla i kontrollen istället.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  PS4
  Ljudet är inte bra
  Räckvidden på trådlösa är alldeles för kort 4 meter
  OCH varför den fula usb sändaren...

  Update:
  Surrounden är det då inte, stereo på datorn och ps4an så för att vara ett "Stereo" headset Och Säljes som Surround så är det alldeles för dyrt
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag använder de bara till att spela med på PS4, och för det ändamålet är de toppen.

  Bra ljud, och man kan ställa in ljudprofil själv. De sitter dessutom bekvämt.

  Jag hade velat ha ännu länge batteritid, men det duger gott.

  Jag drar av en stjärna för att dongeln är onödigt stor. En nano-variant hade varit perfekt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra och prisvärt headset. En bra balans mellan bas och diskant och de känns väldigt stabilt och robust. Svårt att hitta ett headset som är lika bra/bättre för detta priset tror jag.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag skulle säga att de är bra för sitt pris. Du får ingen grym bas men ljudet känns klart och tydligt. Musik låter bra, film låter bra. Men vill du känna THX-upplevelsen får du sikta högre!

  Det enda jag tycker är krångligt att ställa in är nivån på ljudet vs chatten som du gör med knapptryck. Det blir ofta för högt eller för lågt.

  Hörlurarna fungerar fint med glasögon.

  Finns en app i PS-store som är gratis, så man kan mixa ljudet lite.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt ok, men eftersom jag jämför dessa med pulse versionen så är det som natt och dag. Dom här är mycket sämre. MEN dock bättre en dom flesta hörlurarna på marknaden för det här priset eller lägre. Synd att mina pulse gick sönder för skulle aldrig ha velat byta dom mot dessa.

  Plus:
  Godkänt ljud
  Enkel

  Minus:
  Ingen volym som man kan dra upp och ner. Utan man måste trycka som en galning för att höja och sänka.
  Ingen bra bas
  Dålig förslutning i jämförelse med pulse.
  Sämre kvalitetskänsla
  USB stickan är usel kvalitet på, går sönder lätt. Dock samma problem med pulse.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudmässigt jämför jag dessa med mina Sennheiser HD-598, som ligger snäppet högre i prisklass och är dessutom trådbudna. Jag blev mäkta förvånad när jag pluggade i dessa. I många recensioner har jag läst att dom ska vara rätt basfattiga och med lite skrikig diskant.

  Den skrikiga diskanten kan jag till viss del hålla med om. Den går ganska högt och kan låta lite vasst. Å andra sidan har jag bara lyssnat någon timma, så det är mycket möjligt att det släpper i takt med att dom spelas in lite.

  Basen däremot, sjukt mycket tightare och kraftigare än i mina HD-598. Det hade jag inte förväntat mig alls. Ibland tycker jag att det är lite för mycket bas och det kan ju lika gärna ha att göra med Sennheisers lite ljusare ton och därmed en vanesak.

  Jag håller dock HD598 som snäppet vassare (vilket iofs inte är särskilt konstigt), då dom känns mer balanserade, men för knappa 800kr får dessa lurar ett bra betyg. Har inte testat Virtual Surround eller spel utan utgår från lite Spotify-spelningar.

  Men letar man efter ett stabilt headset kan jag inte annat än att rekommendera dessa.

  Edit: Efter lite filmtittande upplever jag diskanten som fortsatt jääävligt vass.

  Blev dock tvungen att skicka tillbaka lurarna, då jag fick riktigt ont över öronen pga passformen. Inte Sonys fel, utan snarare mina egna arvsanlag med stora öron, hehe. Drar dock bort lite av poängen pga diskanten.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft mina ett par månad nu och är överlag väldigt nöjd. Ljudmässigt låter det toppen, både när jag har tittat på film och spelat spel på min ps4. Komforten har jag inget att klaga på heller då jag föredrar headsets som inte är supertighta mot öronen, har glasögon så efter ett tag brukar det bågarna kunna kännas mot öronen om det blir starkt tryck från hörlurar. Men med dessa går det toppen.

  Som många andra har påpekat är lurarna stora och ganska tunga, men om du inte är en sådan som "headbangar" dig igenom dina spelsessioner så är det inget problem.

  Batteritiden är acceptabel och håller 6+ timmar.

  Svårt att se hur det skall gå att köpa något bättre för liknande pengar. Vill du ha ett mjukt headset som låter bra och är trådlöst så är det bara att slå till.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Initial intryck av lite spelande av Fifa 15 och FarCry 4 är att de låter över förväntan! :)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Använder till PS4 och är riktigt nöjd. Helt okej även när man lyssnar till musik på ipad, men det funkar bara med sladd och inte trådlöst tyvärr.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Älskar denna pryl, går att använda till både PC och PS4 trådlöst med hjälp av usb stickan man får med.
  Vill man använda den till sin smartphone så får man sätta in en sladd som man får med denna produkt.

  Ljudet är väldigt bra men dock har jag egentligen inget bra headset att jämföra med.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt enkla att använda och funkar smidigt till laptopen också. Bra ljud och mick.
  Storleken får man vara beredd på, väger en del. Överlag väldigt mycket för pengarna.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket prisvärda.
  Det enda jag kommer på som jag inte är helt nöjd med är att dem sitter lite "svagt" på huvudet.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Prisvärda trådlösa lurar som ger valuta för pengarna! Sitter okej på min skalle, känns en aningen stora runt öronen.
  Ljudet från micken är riktigt bra.

  Helt okej batteritid.

  Räckvidden är däremot dålig, fungerar bra i rummet man är i och eventuellt i nästa rum.
  Hade gärna sett en annan laddningslösning än en kort USB-kabel.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt nöjd med dessa. Använder dom till ps4 och när jag kollar på filmer datorn. Har ett par andra hörlurar i 2000kr klassen och rankar dessa högre. Köp och njut.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sitter bra, låter bra, tar upp ljud bra, enkla att använda och få igång, snygga, lätta, håller länge och det finns 3.5 mm att sätta i om batteri dör eller om man vill använda med mobil/platta/övrig pryl som ej har USB.

  Jag har inte haft andra headset förutom medföljande pluggar. Dessa är toppen och får full pott men jag ger 9/10 pga inget att direkt jämföra med.

  Köp!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra och fylligt ljud, suverän mikrofon dessutom.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mer gediget jämfört med sin föregångare. Mindre plast och mer känsla.
  Har fortfarande lite svårt att förstå kontrollerna i fråga om fördelning. Chatt/Ljud?
  Misstänker att det är en vanesak.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vad är räckvidden på dessa hörlurar?
  Har ps3 ca 5m ifrån mig, och ljudet når inte fram..!?
  När jag ställer mig mitt framför ps3an då är ljudet som bäst, sen när jag försiktigt backar undan ett par meter så börjar bruset och sen försvinner ljudet helt!
  Kan inte vara mer än 2-3 meters räckvidd, sjukt att man ska behöva sitta så nära sitt ps3 för att kunna använda dem, hade absolut inte köpt dem (igår) om jag visste detta...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  @azmiro - Jag använder dessa till Mac OSX dagligen och de fungerar utmärkt. Både ljud (Musik) och mic (TeamSpeak 3) fungear utmärkt. Jag har en Macbook Air 11.6", 8gb ram, i7 & 128gb ssd. Senaste Mac OSX v10.9.3.

  @Knocke - Har du justerat dem högst upp? Kåporna går att justera i höjd.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt ok, pytte för stora för min lilla skalle..
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter att ha läst allas recensioner här nedan så hade jag höga förhoppningar, och tyvärr blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Köpte dessa främst för PS4-spelande men också för att kunna använda på min Macbook, och tyvärr så funkar den inte på nya Mac OS X.

  Appen som många nämner är inte heller något speciellt, dessutom är det väldigt krångligt att man måste ha i hörlurarna i PS4:an för att anpassa ljudet till något från appen.

  Stort plus är att de är sjukt sköna att ha på, nu hoppas jag bara det kommer en uppdatering så jag kan använda den på min Mac med, om det fixas, kommer betyget höjas.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jätte bra lurar. Funkar grymt med 7.1 och chatten. Kan även ladda en app där kan anpassa ljudet efter typ av spel
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra ljud för pengarna som dom andra skrivit är det absolut! Passformen är också bra och kul med appen i playstationet som gör att man kan ställa in egna ljudinställningar och ladda in i headsetet. Batteritiden är också bra håller i en 7-9 timmar beroende på volym man har och vad man spelar. Enda minuset är väl kanske att basen är ganska kass.. Men detta är ett trådlöst 7.1 headset (som funkar med ps4) och man kan inte få ett bättre för under 800 spänn..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  För det priset är det svårt att hitta bättre lurar med alla de funktioner som dessa har.
  Relativt bra ljud då man lyssnar på musik och fungerar väldigt bra då man spelar.
  7.1 Ljudet må snarare vara 7.0, dvs viss avsaknad av bas, men inget jag stör mig på särskilt mycket.

  +Väldigt bekväma och lätta och gör inga missljud ifrån sig då de sitter på huvudet som vissa andra hörlurar jag ägt gjort
  + Fungerar trådlöst till både mitt ps3, och med lite inställningsfix även till min mac
  + Givande surroundljud som gjort det lättare att höra fotsteg då fienden närmat sig.

  - Viss avsaknad av bas
  - Brusar lite då allt annat är tyst, men inget problem då man satt på spelet. (Ljudet finns inte där då man kopplar med sladd till mobil eller liknande, bara vid trådlöst lyssnande.)

  Summering: Fungerar väldigt bra för det de ska och jag kan alla gånger rekommendera dessa om man tänkt använda hörlurar någon gång ibland då man spelar PS3/4. Går att använda på resande fot, men är ganska klumpiga då. För det priset man betalar kan man inte klaga på mycket!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Håller med dom flesta andra här.
  +klart och tydligt ljud
  +prisvärd
  +"virtuellt" surroundljud, testa Outlast med dessa lurar :) jösses vilken inlevelse vs mitt 5.1 hemmabiosystem.

  Basen är hyfsat bra om man pilla lite med EQ inställningarna i appen som finns o ladda hem från Playstation store, glöm inte o skruva upp volymen :)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  + Bra ljud för pengarna.
  + Komfortabla, upplevs väldigt lätta.
  + Snygga.
  + Har alla funktioner som ett gamingheadset behöver.
  + Bra batteritid.
  + Svala, man blir inte svettig av längre sessioner.

  - Saknar kanske ytterkanterna på registret.
  - Virtual surroundet tar bort en del av basen
  - Kort laddsladd.
  - Man måste ha i sladden i Ps4 för att ladda över ljidprofiler.

  Sammanfattning: Extremt prisvärda lurar (799kr). Du får inte det bästa, är du villig att lägga ut 2000kr så finns det bättre alternativ. Men för vad dessa lurar kostar så får man bra prestanda och hög komfort.

  Betyget är satt utifrån priset.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  + Tydligt och klart ljud
  + Appen på psn som gör att du kan ladda ner ljudinställningar (tex action, shooter osv)
  + Sitter riktigt bra
  + Billigt

  - Basen, inga "tunga" ljudeffekter med bas i spelen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  + Riktigt bra ljud
  + Möjlighet att ställa in olika ljudprofiler för oliak typer av spel/filmer
  + Sitter väldigt skönt på huvudet
  + Bra och klart ljud från mikrofonen (enl. dem jag spelat med)
  + Bra medhörning

  - Laddningskabeln (micro USB) är väldigt kort
  - Det virtuella Surroundljudet är inte så påtagligt (har dock bara testat i Killzone)

  Slutsats:
  Riktigt mycket headset för pengarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tyvärr är klämhörlurarnas "klipp" ganska känsliga så att de transporteras i en ryggsäck med annat företag och avbrutits (för mig är det oanvändbart nu) annars är det mycket bra hörlurar som är ljuva och mycket bekväma att bära .. .
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Ljudet på headsetet är överraskande bra. Fungerar briljant med PS4. Headsetet är bekvämt och inte för tungt på öronen. Att det är trådlöst är också ett stort plus, men jag har inte varit mycket nöjd med batteritiden för headsetet. Det varar länge. Men det verkar inte långsamt om du lämnar det samtidigt som du använder det. Dessutom är konstruktionen ganska dålig. Hela headsetet är plast och känns inte väldigt solidt. Jag har också märkt några fel på headsetet. Den här dagen skulle headsetet inte fungera alls. Jag slog helt enkelt inte på det. När jag laddade upp såg den röda laddpunkten som vanligt. Men när jag slog på headsetet med strömbrytaren hände ingenting. Detta har hänt flera gånger. Dessutom hittar headsetet inte den trådlösa mottagaren ibland.
  Sammantaget är ljudkvaliteten guld, speciellt för PS4, men konstruktionen, fel och batteriproblem drar ner mitt betyg.
  För att inte nämna att mikrofonen är ett skämt. Personligen använder jag ofta extern mikrofon. Men när jag pluggar ut det och folk hör headsetet micen, får de vanligtvis struphuvudet på hur hemskt den dåliga ljudkvaliteten hos mikrofonen är.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpt på Multicom två dagar senare e prod. Otroligt bra ljud på PS4