Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer CDJ-400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer CD-spelare för DJ:s (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Haft min nu i ett halvår och jag är oerhört nöjd. Spelar ofta med CDJ-1000 och CDJ-800 också och jämfört med dem så tycker jag CDJ-400:an är mycket smidigare och mångsidigare. Nu är jag ingen stor scratchare, men jag tycker det lite mindre Jog Wheel:et helt klart funkar. Den kan kännas lite plastig kanske, men jag tycker att alla CDJs har något lite plastigt i sig(ofrånkomligt kanske?), även om CDJ-800:an och CDJ-1000 är lite mer robusta. Jag har inte så mycket minus att komma med. Är väl att den inte spelare WAV-filer, lite seg att ladda från USB(någon fet USB-hårddisk är inte det bästa, tar oerhört lång tid att ladda. Jag skulle hellre rekommendera kanske ett 8gb eller 16gbs USB-minne), lite plastig då och sen kommer jag inte på nåt mer. Kanske att de med jättestora händer inte skulle gilla det slimmade formatet. Sammanfattar man så tycker jag inte det finns någon mer prisvärd och kompetent spelare, ångrar inte att jag köpte denna istället för CDJ-1000 MK3. Har haft några spelare nu, men känns inte som att jag kommer byta nu på ett tag då jag verkligen fastnat för denna. Det enda som skulle kunna slå den IMO är väl en CDJ-1000 MK4 uppdaterad med samma funktioner som CDJ-400:an.

  Tänkte "snåla" med en 9:a först, men nu när jag sitter och skriver om den så känner jag bara mer och mer hur bra den är. Blir en solklar 10:a till slut!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Helt klart den bästa i sin klass. Det stod mellan CDJ400 och CDJ 800 MK2... 400an vann pga funktionerna!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket bra spelare med mp3 stöd o USB port. Spelar dock ej wav filer. Går trögt att spola i VBR filer men annars funkar mp3 utmärkt. Mycket mer prisvärd än MK3 imo.