Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Babyzen Yoyo 6+ (Sittvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Babyzen Barnvagnar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar dennna super bra och härlig och köra och blir så liten när man fäller ihop den
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köptes som kompakt vagn att ta med på resor och utflykter och för det ändamålet är den mycket bra. Några subjektiva åsikter nedan:

  + Blir mycket kompakt, tar knappt någon plats i bil och kan som regel tas med som handbaggage på flyget (funkar för oss med ex. norwegian som ändå inte har de generösaste villkoren).
  + Går snabbt att fälla ihop och veckla ut, vilket är bra i städer där det är dåligt med rulltrappor eller hissar, eller om man ska ner till stranden.
  + Bra kvalitetskänsla överlag.
  + Hyfsat bra med förvaring under sitsen, räcker för en ordentlig skötväska eller mindre
  väska.
  + Styrningen fungerar stabilt och bra trots att det inte finns möjlighet att låsa framhjulen.

  Några små minus, som dock inte varit någon dealbreaker för oss:
  - Som med alla hjul som är någorlunda små och hårda fungerar de inte optimalt på grusvägar,dock inte heller den sämsta man provat..
  - Obefintlig dämpning gör att vagnen skakar en del på grövre underlag.
  - Ryggstödet kunde ha fått gå att fälla såväl mer upprätt som något längre ned.
  - Sittdynan är helt plan (dvs ingen lutning bakåt) och vi upplever att det gör komforten lite sämre för dottern som har en viss tendens att glida framåt, och behöver räta på sig med jämna mellanrum. Deta om hon inte är ordentligt fastspänd men det accepterar hon inte.
  - Handtaget är relativt upprätt och inte så långt från bakdelen av vagnen vilket gör att långa personer (själv 1,94) ibland går och sparkar lite på baksidan. Man får gå med den en liten bit ut från kroppen.

  Sammanfattningsvis en väldigt kompakt vagn som ändå har bra kvalitet och tillräcklig funktionalitet och bekvämlighet för utflykter, shopping, resor etc. Dock ingen vagn jag skulle gå långpromenader med eller om man har många grusvägar i närområdet.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tyvärr otroligt dålig kvalitét, handtaget sönder efter 5 veckors användning. Ranglig att köra och usel kundsupport.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa barnvagnen!, vi har haft den I tre år och åkt igenom hela Europa. Tanken var att vi bara skulle denna som en temporär lösning, men den har funkat så bra att vi använt den till 95% till vår kille, den ligger alltid i bilen när vi inte reser. Man kan tro att den är klen, men efter alla mil som vi använt den på asfalt och grusvägar så har ingenting gått sönder, en kanonvagn som jag varmt rekomenderar