Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Haglöfs Ridge II GTX (Herr)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Haglöfs Vandringskängor & terrängskor (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft mina par i två år och avverkat 200 mil på asfalt.

  De är verkligen optimalt dämpade. Precis lagom stabilda och halvmjuka för att skona knäna. De sluter sig perfekt runt foten som en halvhård kudde.

  De har dock en stor svaghet i konstruktionen.
  Efter redan några månader släpper gummit på ovandelen i vecket där skon böjs. Detta fortgår och gör att skona snabbt ger ett slitet intryck men det verkar inte påverka funktionen.

  En annan nackdel är att de andas mycket dåligt trots/pga Goretex och övrig konstruktion. Efter 1 timme blir strumporna och innersulan fuktiga. Detta drar ner betyget på en sko som annars är den bästa promenadsko jag haft. Skulle gärna vilja ha denna sko UTAN goretex för promenad i torrt väder.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Update, är nu inne på tredje paret (förutom det reklamerade paret), de är väldigt sköna att använda, jag använder dem i princip dagligen, men som sagt mellan gummit och skinnet på framdelen av skon släpper gummit/spricker skinnet till slut.

  Mycket bekväma skor, enda anmärkningen är att gummit på tåhättan släppte och det gick hål i skinnet på sidorna efter 3 månader, det blev reklamation. Har köpt nya igen, hoppas de håller bättre.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag införskaffade mina Haglöfs Ridge II GT True Black inför en stortstadssemester i december. Förutom att skorna är väldigt snygga så är de oerhört sköna med bra stabilitet, lagom mjukhet/styvhet i hälen, bra grepp/fäste, är förhållandevis lätta, vattentäta med Gore-tex, yttersula från Asics, styv innesula med hålfotsstöd och förstärkta fram. De satt perfekt från början och jag har inte upplevt skav eller trötthet i fötter/ben/rygg. Jag sprayimpregnerade dem direkt efter köp och tycker de håller sig väldig rena och snygga. Prislappen är ganska saftig men jag förväntar mig ha dem många år så det är det värt!

  +
  snygga
  sköna
  stabilitet
  gel i hälen
  yttersula tillverkad av Asics
  styv innersula med hålfotsstöd
  bra grepp/fäste
  Gore-tex - vattentäta
  passform
  förstäkta fram

  -
  dyra
  upplevt lite fotsvett vid ansträngning
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bekväma, bra grepp och ganska stadiga, perfekt för lite lättare vandring och promenader.