Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Graphite 760T (Svart/Vit/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Säljer ni bara chassi eller går det med komponenten?
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt härlig låda med samma innehåll som ett Obsidian 750D och då kan det ju bara inte gå fel. Det enda jag kan klaga på är egentligen passformen för PSU då inte ens deras egna RM1000 passar då det flyter lite ovanför botten när man väl skruvat fast det.Det magnetiska borttagbara locket på toppen som i princip får temps stiga med 15c är ingen höjdare heller.
  Jag gillar däremot exteriorn på chassiet väldigt mycket då jag fullkomligt älskar fönstret. Det är stort och lätt att öppna eftersom det är magnetiskt.

  Pros:
  + EXTREMT snyggt (imo).
  + Bra och enkel kabeldragning med många möjligheter.
  + Funktionella hårddiskburar som är lätta att ta bort och ge plats för en extra fläkt i botten. Kan även staplas på varandra.
  + Ingår 2 140mm fläktar med LED och 1 140mm utan LED.
  + Många SSD platser.

  Cons:
  - Dålig passform för PSU.
  - Luckan på toppen hade kunnat varit högre med ventilation på sidorna.
  - Inte särskilt robust när man tar bort dörrarna.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick hem lådan från Proshop, där chassit var väl paketerat och inlindat i en mjuk säck för att minimera transportskador. Sidorna var plastade och vissa utav knapparna hade plastskydd. Nästan lite overkill där imo.
  Den direkta känslan man fick var att chassit kändes lite väl plastigt, vilket borde vara självklart då sidorna ska vara luckor med insikt, men tycker ändå att toppen och botten kunde vara i lite stabilare material.
  Monteringen var ganska svettig, men det tycker jag det blir oavsett. Riktigt dålig passform för PSUn, vet dock inte om det beror på PSUn eller chassit. Montering av DVDn var inte heller så lätt då det inte framgick tydligt hur den skulle sättas dit. Väl på plats har chassit en färdigmonterad lucka och knapp för att öppna DVD-spelaren. Denna är dock ruskigt feldesignad då luckan hamnar i vägen för öppna/stäng-knappen då DVDn är öppen.

  Det medföljer 3 chassifläktar och en 2-stegs fläktkontroller vilket jag inte hade någon större nytta utav då jag redan har en 6-kanals kontroller själv.
  Älskar den skruvlösa designen på Hårddisk-kälkarna, även om konstruktionen inte känns superstabil.

  Totalt sett är jag nöjd med chassit då jag får ganska mycket plats, särskilt för ett stort antal hårddiskar. Att kunna öppna sidan med ett handtag är helt underbart om man är van vid att behöva skruva, det är väl den största behållningen.

  Uppdatering: Tänkte precis logga in och ge en extra stjärna för att fläktarnas LED-lampor är dimbara då jag upptäckte att ena hållaren till frontfiltret gått sönder efter knappt någon användning alls. +/- en stjärna samtidigt.