Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Black & Decker GLC3630L20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Black & Decker Grästrimmrar & röjsågar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 år sedan
  Köpte trimmern inför sommaren 2017. Den funkade helt okay, kändes lite plastig dock. Själva huset som man sätter klipptrådsmodulen i är i plast.
  Denna sommaren, slutade maskinen att fungera helt och hållet. Den har endast använts för att klippa gräs där inte gräsklipparen kommer åt, se den har inte varit hårt använd.

  Kan tyvärr inte rekommendera denna trimmern på grund av detta.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte en Gardena EasyCut Li-18/23R förra året. Jag har ingen aning om hur den fick bäst i test i Råd & Rön 2014. Sämsta skit jag köpt. Den stannade hela tiden efter ett par minuters klippning. Enda sättet att få fart på den igen var att gå in och stoppa batteriet i laddaren igen. Sen fick man ytterligare ett par minuteris klipptid.
  När det blev dags att trimma runt huset igen i år köpte grannen en trimmer, en lite dyrare modell för ca 2500kr och jäklar vilken skillnad. Den är också batteridriven. Jag drog slutsatsen att man får vad man betalar för (Gardenan var billigt skit med andra ord) och köpte mig en sån här istället.
  Kom precis in efter att ha trimmat runt hela huset, gäststugan, garaget och lite andra ytor. Vilken skillnad! Batteriet höll hela tiden. Jag behövde inte mata fram tråd en enda gång! Den höll hela tiden. Gardenan fick jag byta knivar på stup i kvarten.

  Avråder starkt från att köpa billigt skit. Gör dig själv en tjänst och gå upp en tusing i pris. Jag tycker den här är väldigt bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  2017 maj månad. Likt föregående omdöme så har jag bara använt den 1 gång. Låg vikt som är jämt fördelad vilket gör att den är lätt att arbeta med, bra och enkla justeringsmöjligheter av handtag och skaftets längd, och hyfsat tyst. Känns välbyggd! Lägsta hastigheten räcker väl till att trimma gräs med.

  Uppdatering: Använt den hela sommaren och är mycket nöjd. Tog med den för att hjälpa nästående att röja en vildvuxen trädgård och det var inga problem - förutom att batteriet töms snabbt när hastigheten höjs. Hade jag haft större trädgård själv hade jag absolut skaffat ett extra batteri!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanonmaskin. Har använt den väldigt mycket och den funkar perfekt för mej. Mejar ner det mesta av gräs, perenner och mindre sly.
  Dock så är det svårt att få tag i extra batteri verkar det som. Köpte den faktiskt på Siba.se och där skulle det faktiskt ingå ett extra batteri. Jag kontaktade dem via chatt och frågade om det stämde. Jo då det skulle ingå ett extra batteri.
  Men när maskinen kom, så fanns inget extra batteri. Men thats the life
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd än så länge, men skall tillägga att jag bara hunnit använda den en gång än så länge och att det här är min första trimmer jag äger. Köpte den pga att den hade vunnit flera test. Googla så hittar ni.

  Känns stabil och lätt att använda. Jag tycker inte att den är tung eller att jag upplever att jag blir trött någonstans. Det som är jobbigast är att hålla inne "kör"-knappen, men det kan jag leva med. Bekvämt handtag på mitten som är justerbart i höjdled beroende på längd. Även skaftet går att förlänga.

  Vår mindre trädgård har man gått över på strax under en timme och det räcker batteriet till utan problem på Eco-mode, vilket är tillräckligt för gräs och ogräs.

  Den känns nästan som lite overkill för våra behov, men allting går ju väldigt snabbt och smidigt... :)

  Ångrar för övrigt inte en sekund att jag valde en med batteri istället för att släpa runt en sladd....