Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Technica ATH-M40x

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Technica Hörlurar (108)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  bra ljudkvalitet men gick sönder efter 2 år (plasten gick helt av vid ett av "gångjärnen" som gör att earcupsen går att rotera), detta av att bara användas vid datorn och aldrig flyttas runt. rekommenderar m50x med shure hpaec-840 earpads istället. vad jag har märkt så är de en aning mindre neutrala med lite mer bas än m40x, men byggkvalitén är mycket bättre.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hade goda förhoppningar om dessa lurar eftersom man har hört mycket gott om dom men jag blev tråkigt nog besviken. Sterilt och tråkigt ljud och väldigt basfattiga. Inte alls värt pengarna enligt mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt ljud och dom har en hyfsat hög känsla av kvalite när man tar i dom. Jag har tidigare haft några av dom populäraste gaming lurarna som Steelseries arctis 7 2019 och HyperX Cloud Alpha men helt ärligt skulle jag köpt dom här från början då dom är så mycket bättre. Tyvärr är dom dock rätt fula och också rättså osköna att ha på sig.
  Men missförstå mig inte, jag älskar dom här lurarna. Köpte dom några dagar sedan och har inga som helst tankar på att byta tillbaks dom. Jag har beställt nya kuddar att byta ut dom platta och hårda kuddarna som dom kommer med. För dom som undrar: https://www.brainwavzaudio.com/products/headphone-pad-angled
  Och då jag inte köpt dom för att ha utomhus spelar det ingen roll att dom är fula för min del. Rekommenderar definitivt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Pris
  + Portabilitet
  + Utbytbar kabel (två stycken medföljande, varav en med snurrad kabel)
  + Medföljande 3,5 mm till 6,3 mm adapter.
  - Material (plastigt)
  - Inget hardcase, endast läderpåse.

  Rekommenderar absolut!
  Ett kap för detta pris (under tusenlappen). Kanske inte den allra bästa ljudkvaliteten du kan uppnå men ljusår från dåligt.

  Jag ska personligen byta ut själva kuddarna mot några andra gjorda av velour/minnesskum. Dessa kuddar saknar speciellt mycket vaddering, vilket kan bli jobbigt vid längre sessioner.

  Känns som att lurarna lätt kan gå sönder vid ihopfällning.

  Använder Audio Technica en egen standard på den kabelplugg som kopplas in i hörlurarna? Den verkar smalare än 3,5 mm. Notera även att kablarna är väldigt långa (3m?). Kabeln kopplas in i vänster kåpa, notera detta om du är van med att ha din ljudkälla på vänster sida, exempelvis i vänster ficka.

  Lite väl djupa lows? (Jämfört med DT 880 [600 Ohm] + Creative Sound Blaster X7) Eller har min AMP bara har svårt att driva mina DT 880:or?
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra ljud, bra hållbarhet, utbytbar kabel är skitnajs och dem är snygga. Men efter jag har dem på mig i mer än en timme så måste jag ta av mig dem. Dem pressar jättehårt mot öronen, även efter att jag har försökt sträcka ut dem. Måste nu köpa nya lurar. Om du vet att ditt huvud är lite mindre så borde dem vara sköna.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Osannolikt bra ljud. Köpte först m50x men ångrade mig pga priset. Testade dessa och blev helt frälst. Skillnaden är i princip obefintlig på dessa och 50...synd på den raka kabeln som kom med i 50... Men inte m40x. Dock väldigt nöjd.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket sköna hörlurar! Komforten är väldigt bra och kan ha dessa på huvudet i 4-5 timmar innan de börjar bli varmt om öronen! Ljudet out of the box direkt in i telefonen funkar hur fint som helst och dom låter väldigt bra för de här priset! Avtagbar kabel är jur briljant som helst och är perfekt när man ska packa ner dom i väskan. Hade önskar att de hängde med en 1,5 m kabel istället för en 3m kabel och en 1.5 m kabel med sån här telefonsladdgrej! Brukar koppla in dessa till min studio mic(Samson Meteor Mic) och köra musik och spel via den. Ljudet blir då såklart mycket bättre och fylligare än att plugga in den rakt i telefonen.

  + Väldigt sköna
  + Bra ljud för de här priset
  + Åker lätt ner i väskan, vilket är viktigt för mig iallafall
  + Avtagbarkabel
  + Snygga

  - Ingen 1,5 m kabel i lådan
  - Om man vill ha en 1,5 m kabel måste man köpa en speciell från audio technicha (Man kan inte använda vilken aux sladf somhelst) Och dessa kablar har ett ganska häftigt pris!
  - Plastfinishen har skrapats lite, men har använt dom mycket under 2 år se de får man räkna med

  Rekommenderar dessa för alla som är ute efter hörlurar runt 800kr! Tar bort två stjärnör för de anledningar jag precis skrev ovan!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft de i över 1 år. M40x har ett naturligt ljud med en relativ bra bas och väl rundat ljud. den ända nackdelen är "headphone pads" som kommer med de är gjorda av fejk läder och blir varma och osköna efter långa sittningar. byggkvalité är bra för priset, mycket plast men plasten känns stark och det finns metall i de flesta rörliga delarna. avtagnings bara kabeln är bra men kablarna är lite för långa för mobilt bruk men till dator fungerar det perfekt.

  Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Neutrala lurar med bra byggkvalitet. De har avtagbar kabel och sitter bra på huvudet.

  Rekommenderas!
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  De känns gedigna, är vikbara och har utbytbar sladd.
  Men jag stör mig på att basen, även om den är kraftfull inte är särskilt definierad. Gillar man modern pop och hip-hop med pumpande bas är de nog bra, men de är inget för någon med högre krav. I vissa låtar med basgång i lägre frekvenser blir den mest till ett muller. Mellanregistret och diskanten låter ganska platt.
  Lurarna sitter lite hårt och man måste se till att hela öronen kommer innanför kuddarna annars gör det ont efter ett tag.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket prisvärda hörlurar!

  Har använt dem i en vecka nu och är helt förälskad i dem. De har ett otroligt detaljrikt och "rymligt" sound som jag tror är väldigt svårt att hitta i andra lurar från samma prisklass.

  Funderade ett tag på om jag skulle satsa på dessa eller M50x som bl.a. ska ha fetare bas. Jag lyssnar mycket på hårdrock och elektronisk musik så djup och tydlig bas är ett absolut måste. Har inte haft möjligheten att prova och jämföra med M50x men med hjälp av lite EQ har i alla fall M40x en bas som tillfredställer mina behov till fullo.

  Akustisk musik låter också otroligt bra i dessa lurar. Diskanten är klar och varm och ger musiken stor detaljrikedom.

  Lurarna isolerar ljud bra och sitter skönt om öronen, däremot önskar jag att vadderingen på huvudet kunde vara lite mjukare då de kan bli lite obekväma där efter ett par timmars användande.

  Äger lurar som kostar dubbelt så mycket som dessa men som inte kommer i närheten av M40x i ljudkvalitet. För detta priset kan jag inte ge dem annat än 10/10.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag tycker verkligen om dessa hörlurar, har en pumpande härlig bas, treblen är helt genomförd, och ath m40 är billig för vad den gör. Men komforten kan bli jobbig efter 4 timmar ändå om hörlurarna är ovaldesignade,