Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon Pixma iX6850

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Bläckstråleskrivare (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Haft den i ett kvartal och bilderna är helt fantastiska. Kan skriva ut nästan vilka storlekar som helst från små stumpar till stora a3+. Från tunt papper till 300 grams papper. Kan skriva rakt på kuvert och den har hittills aldrig strulat. Bytt bläck en gång i månaden, men det är för att jag använder den mycket. Hade laserfärg innan och även om tonern höll mycket längre så kostar bläcket ca 50 kr styck medan lasertonern 700 kr styck. Jag är så nöjd med den här skrivaren.
 • Usel
  1 år sedan
  Köp ej! Jag har haft skrivaren i 2 år och nu fick jag kasta bort den efter ca 1500-2000 utskrifter. Den gör jättefina fotoutskrifter men varje gång man ska använda den så får man felsöka en ny felkod eller starta om den 3 gånger för att få den att fungera.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bäst helt enkelt
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En ren besvikelse!

  Inte nog med att skrivaren låter som ett tröskverk när den ska skriva ut ( låter som släden inne i skrivaren slår i gavlarna så att man får för sig att den snart ramlar ut), den var helt omöjlig att koppla upp på nätverket via trådlös anslutning. Jag fick använda en LAN kabel till min router i stället! Men det som jag mest är besviken på är att den inte har stöd för att skriva ut kuvert i C-format, vilket torde vara det mest använda formatet som finns i landet??

  För mycket krångel för att utnyttja ångerrätten så det får nog bli att den säljs vidare! Tycker nog att det skulle framgå tydligare vilka kuvert-format som den klarar under dom tekniska specifikationerna så att fler slipper göra samma misstag!