Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon Pixma iP8750

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Bläckstråleskrivare (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Fantastisk skrivare för amatörfotografer. För mig blev det en helt ny dimension av fotografi. Det är billigare att beställa online dina foton (t.ex. familjefoton och sånt), men det är mycket roligare att göra det hemma när det gäller fotografi som konst. Hela processen, från att ta en bild man är supernöjd med, till att man utvecklar den i Lightroom/Luminar till att man skriver ut den, är riktigt tillfredsställande. Kände alltid att något saknas, alla bilder hamnar bara på HDD och sedan händer inget. Denna ger hela processen en ny dimension/värde.

  +Fantastiska utskrifter (skarpa, färg och B&W)

  -Dyrt (man bör använda originalbläck och papper då de verkligen ger bättre resultat, men jämfört med alla andra saker man köpte till fotografi, är det egentligen billigt)

  P.S. Får bästa resultat när jag sparar bilder som 16bit tiff och skriver ut med hjälp av Canon:s My image garden och XPS driver.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Bilderna blir långt ifrån billiga pga priset på skrivaren, priset på bläck och priset på bra Canon fotopapper. Men vilken kvalité! Billigare är att beställa bilderna men om du är som jag en seriös amatörfotograf som vill ha kontroll över hela processen så är den här skrivaren underbar! Perfekt för svartvita bilder.

  +Underbara utskrifter
  +Svartvita bilder blir svartvita utan färgnyans.

  -Pris per utkrift, framförallt om du köper bra fotopapper (vilket jag tycker är hela poängen )