Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus Cerberus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Hörlurar (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Köpte dessa 2016 för 299 kr.

  Överlag prisvärda och funktionsdugliga till spel om du inte har några särskilda krav. Dock en ganska bred design på dem.

  Det finns inbyggd mick på ljudkabeln som man kan slå på/av och även en borttagbar mick.

  Konstlädret vittrade sönder på mina hörlurar efter några år, så beställde ett par helt andra efter det.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Har köpt två stycken till två olika personer. Dessvärre har båda exemplaren fått problem med boom mickarna. De börjar glappa, tappa ljud, brusa och i ena fallet sluta fungera helt efter en kortare tids användning. Den har en mick på sladden också, men den tar upp ljud väldigt lågt så den behöver hållas precis vid munnen vilket är ett problem när du spelar.

  Annars är passform bra och det går att använda hörlurarna länge utan att de tappar komfort.

  Då vi behövde dem för mickarnas skull kan jag inte rekommendera denna produkt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Köpte de för 299kr från Teknikmagasinet. Ljud och känsla funkar bra för denna prisklassen. Dock började micken glappa redan efter två veckor - pajade sedan helt. Teknikmagasinet bytte dom - hoppas de nya håller bättre.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  har haft dom i 5 år kanske, slitna nu som fan, tycker dom har varit riktigt bra ! utom att det är ett hjul för volymen :/ brukar hända att man drar åt hjulet mot kläderna så blir det antingen inget ljud eller hörselskada.
  Tycker att det borde vara knappar för volymen istället! om reglaget ska sitta på kabeln.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Nah.
  Spara till ett par HyperX cloud istället
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dessa på rea för 299kr i April/Maj 2014 och för det priset är ett OMG på sin plats. Jag gick på storlek denna gång och tyckte "60mm neodynium drivers" lär riktigt coolt ;) Helt rätt.... Ljudet är hur skönt som helst och de sitter bra på huvudet (I alla fall på mitt normalstora huvud). Enda problemet egentligen är att efter ett tag, om man har snagg som jag har, så slits konstlädret på "storleksbandet" ut ganska mycket. Detta gör att små svarta konstläderbitar återfinns lite överallt. Inget som inte lite silvertejp kan råda bot på dock.
  Jag skulle inte tveka att köpa ett par likadana om dessa går sönder :) Har inte haft några som helst problem med dem, så tumme upp bara
  -----
  Nu två år senare, så har jag mycket riktigt fortfarande dessa lurar, fast nu ett nytt par. Ledsnade lite på konstlädret, så jag köpte ett par nya. Fortfarande helnöjd, men kan nu lägga till att sladden slits en del vid fästet om man släpar runt dem mycket till LAN o.s.v.
  Inget större problem dock :)
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra för priset tror jag.

  Bra ljud inuti.

  Läcker inte så mycket.

  Ljud utifrån låter väldigt burkigt, särskilt användarens egna tal.

  VÄLDIGT bra med löstagbar mikrofon.

  Fjädringen i bandet kan kännas lite tight om man vill ha dem runt halsen,

  Sladden är väldigt styv. Inte haft dem så länge så ska se om den mjukas upp med tiden.

  Micken låter tydligen inte så bra i TS, men dugligt för priset verkar det som. Tror att de där billiga KOSS är bättre i ljudkvalitet, men de ska inte vara så bekväma...

  Over all, bra lurar för priset.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Njaa, dom här var inget vidare. Dom låter långt ifrån bra, dom har ganska bra bas men thats it. Ljudet är väldigt burkigt, har ett gäng in ear lurar att jämföra med i varierande prisklass (150-500) ,samtliga låter klarare än dem här. Vad det gäller mikrofonen är den inte heller något att ha, dovt lit otydligt ljud. Jag och en polare köpte likadana och testade flera olika chatprogram, skype, messenger, steam. Kvaliten på samtalen är lika dåliga i samtliga program. Vi jämförde samtal i messenger, ett där vi använde våra Asus Cerberus, ett där vi körde med våra standard headset till telefonerna. Det var ju som natt och dag, mycket klarare och tydligare med telefon headsetet.

  Tycker inte dom är värda ett köp: För burkigt ljud i högtalarna och för dålig mikrofon.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte för 399, riktigt bra headset för det priset!
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt okej lurar, man får det man betalar för (OBS: läs uppdatering nederst). Nöjd med köpet, bytte upp mig från ett par Microsoft LifeChat LX-3000. Dessa är dock ljudmässigt långa vägar från dyrare hörlurar som jag använder för att lyssna på musik.

  + Prisvärd
  + Ljudet duger för spel
  + Bra ljudkvalitet från mikrofonen
  + Löstagbar och böjbar mikrofon
  + Smidig kontrollenhet på sladden
  + Adapter för att använda som headset till mobilen (även om den inte lär komma till användning...)
  + Extra mikrofon på kontrollenheten
  + Skön passform
  + Stänger ute ljud lagom väl

  - Trycker på lite efter ett tag
  - Ljudet duger inte riktigt för musik, finns mycket bättre lurar i samma prisklass. Drar man ner på basen och höjer mellanregistret och diskanten så låter det bättre.
  - Lite stora och klumpiga i formen

  UPPDATERING:
  - Började snabbt glappa i ljudet (bokstavligen efter att jag använt dem typ 15ggr)
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  De har perfekt ljud innan den går sönder. Ja, du läste rätt. Jag köpte den från Webbhallen och Stereo 3,5 ingången gick sönder efter typ en månad. Sedan köpte jag en till Asus Cerberus och ingången blev sned efter ungefär två månader. Man kunde bara höra i ett öra, några veckor senare slutade det fungera helt. Jag behövde köpa två stycken Asus Cerberus på mindre än ett år och båda gick sönder. Jag skulle inte rekommendera att betala flera hundra kronor för ett headset som håller i några månader.

  +Bra ljud
  +Sköna
  +3,5 anslutning
  +Anpassar sig till din huvudstorlek när du tar på dem.
  +Avtagbar mikrofon

  -Inte så snygga som på bilden
  -Går sönder urfort
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Högst mediokert ljud. Har man som mig, aningen stort huvud, så sliter kåporna i öronen hela tiden. Då det självjusterande "storleksbandet" är lite för kort.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Dessa lurar satt helt okej på huvudet och ljudet var också helt ok. Något överdriven bas men det är vanligt på de billigare headseten. Dock så gick en rätt stor plastbit av vid ingången till mikrofonen och detta hände bara efter en månad. Detta medförde att micken som redan satt ganska dåligt började glappa och brusa. Volymkontrollen som satt på sladden började även den brusa när man snurrade på volymhjulet.

  + Rätt bekväma, lite SteelSeries Siberia känsla över dem
  + Hyffsat ljud
  - Klent bygge samt plastigt material
  - Tunn plast där man sätter i micken vilket bara är en fråga om när det går sönder
  - Micken är stabil till en början och håller sig i det läget du har vinklat den i för att senare tappa spänst och bara falla ner
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte dessa för 459 kr och tycker nog att priset är helt okej.
  Dom sitter bekvämt. I början klämde dom åt lite över mina glasögon men det har blivit bättre ju mer jag använt dom.
  Hade tidigare ett par AKG K518 och kan nog tycka ljudet i dessa Asus är bättre.
  Kåporna känns lite plastiga men trots det känns det ändå över lag som vettig byggkvalitet.

  Enda minus jag kan komma på i skrivande stund är att det är lätt att komma åt volymkontrollen på sladden och råka sänka ljudet,
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick detta par lurar/headset för halva priset i julas (249;-). För det priset är det svårt att hitta något bättre. Möjligheten att plocka bort micen är underbart. Dom sitter skönt och man kan ha dom på ganska länge utan att det blir obekvämt.

  Ljudet är kanske inte i toppklass. Men dom levererar helt klart vad man kan förvänta sig. Ljudet för samtal finns det absolut inget negativt att säga om. Man hörs bra för motparten. Har använt dessa för konferenssamtal utan problem.

  Dom är rätt snygga men kan kännas lite bulkiga i kåporna.

  Är helt klart nöjd med dessa för 249;-
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  ASUS Rog Cerberus
  Som testare på DreamHack så har jag fått möjligheten att prova ett av Asus nya headset.
  Headsetet är av låg till mellan prisklass. För 449 kronor så tycker jag att upplevelsen är helt okej.
  Jag har haft cerberus headsetet och vulcan pro att jämföra mellan under tiden på dreamhack. Självklart så presterar Vulcan Pro bättre men då för lika mycket pengar till. Saker som aktivbrusreducering är ju ett självklart plus på ett event som dreamhack. Men jag tycker ändå att Cerberus headsetet höll ljudet ute relativt väl. När det kommer till saker som ljudkvalité så är detta extremt svårt att bedömma då dreamhack inte precis är tyst. Men vad jag har kunnat höra så är basen okej men lite svagt mellan och diskant register. Mikrofonen presterar väldigt bra för att vara I en väldigt bullrig miljö, mina kompisar både hemma och på dreamhack hör tydligt vad jag säger. Men samma sak här så har jag inte kunnat prova headsetet I en tyst miljö. Så om micen är bra när det är tyst det vet jag inte. Komfort har jag däremot haft många timmar att prova och jag måste säga att jag tyvärr inte är super imponerad. Headsetet sitter väldigt hårt över huvudet så efter lång tid så får man ont där det sitter över öronen. Om man jämför detta med mitt Vulcan Pro så är det enorm skillnad! Så om jag tittar totalt på headsetet så kommer jag fram till.

  + Pris
  + Okej ljud för prisklassen
  + Bra Mic

  - Komfort sitter alldeles för hårt!
  - Klent mellan och diskant register
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Visst, för priset är dom väl helt ok. Men dom levererar knappast något bra ljud. Sen beror allt på vad man jämför med, så klart, men jag får faktiskt tycka att motsvarigheten från steelseries och razer i samma prisklass är ljusår bättre.

  Knackig konstruktion, volymkontroll som bara är i vägen och som känns att den ska gå i sönder bara man tittar på den. Ljudet är platt så in i norden och då har jag ändå ett av asus dyraste ljudkort. SIst men inte minst, så skrek folk på mig i skype och teamspeak när jag kopplade in dessa att min mikrofon var kass; ("vad fan har du gjort?).

  Mitt tips, kolla på razer kraken eller steelseries v2 om du inte orkar punga ut för ett par sennheiser över 1000-lappen.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fick detta headset på Dreamhack 2014 för att ge mitt omdöme, testade det däremot inte där utan hemma.

  Det positiva med ASUS Cerberus:
  + För det mesta bra ljudomfång.
  + Mikrofonen är bra, inget bakgrundsljud och bra ljudkvalité.
  + Mikrofonarmen håller formen efter att man passat in den.
  + Funkar med mobila enheter.
  + Det stänger ut det mesta av omgivande ljud.
  + Väldigt bra headset för det priset.

  Det negativa:
  - Ibland blir ljud i vissa spel "burkigt". Har inte detta problem med andra headset så det är inte spelen.
  - Lite dålig passform. Bygeln är för hård, vilket gav mig huvudvärk efter ett tag.
  - Kuddarna är lite tunna, jag kände plasten genom kuddarna.
  - Trots att det stänger ut ljud bra så kunde jag höra min datorfläkt ganska tydligt, vilket jag inte gör med mitt andra headset.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  De bra sakerna med Asus Cerberus är
  + De är sköna att ha på sig.
  + Bra täthet så att man inte hör ljudet utifrån.
  + Det går att använda dem till mobil och surfplattor.
  + Klart ljud kan både köra musik, skype och spela samtidigt utan att ljuden stör varandra.
  + De finns två mickar en på sladden och en löstagbar.

  De dåliga med Asus Cerberus är
  - De är stora och kan kännas lite otympliga att ha med sig om man sitter på busen.
  - Mickens ljud är okej de låter lite som att man pratar i en burk.

  Testade att köra CSGO och hörde fotstegen glas klart var riktigt sköna att spela med. Jag tycker att headsetet är värt sina pengar och är ett klart köp.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Första intrycket är mycket bra. Man möts av en produkt som är placerad i en kartong som tydligt visar upp produkten och produktens specifikationer. Kartongen och produkten är genomgående svart med röda detaljer, precis som flertalet andra produkter från ASUS är.

  I förpackningen följer det även med en ljud/mikrofon-splitter för att möjliggöra inkoppling till din dator och det följer även med en 4-polig anslutningskabel för att ansluta till telefoner eller surfplattor där mikrofonen och högtalarna använder sig av samma kontakt. Mycket bra.

  Hörlurarna sitter mycket bekvämt på huvudet och känns bekväma även under en längre tids användning. Fördel i användning är att man kan ta bort mikrofonen när den inte använda. Eftersom det finns två mikrofoner inbyggt behövs den inte när man t.ex. använder headsetet till telefonen eller surfplattan. Bra lösning.

  Ljudet kan upplevas som aningen "burkigt" till en början men efter att man spelat in dem ett par timmar tenderar detta att försvinna. Bra djup bas som passar till spel, film och musik. Annars är det bra hörlurarna för sin prisklass.

  Är du ute efter ett billigare headset är detta ett givet köp. Mycket bra ljud för pengarna.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag fick under Dreamhack Summer möjlighet att vara testpilot av Asus Cerberus. Inledningen av mitt omdöme kommer vara mina första intryck av Asus Cerberus.

  När jag fick mitt par Asus Cerberus var första intrycket mycket bra, förpackningen var väldigt snygg med det klassiska svarta/röda Asus utseendet, något jag älskar. Det kändes direkt som att pengar har lagts på detta relativt billiga headset.

  Jag körde direkt in mina Cerberus i datorn och startade lite bastung "Monstercat" musik. Jag är ingen musikexpert på något sätt men basen var helt klart där, något som många "gaming" headset har nuförtiden. Huruvida diskant och resten av ljudnivåerna ligger till är jag väldigt osäker på eftersom jag aldrig använt "audifil" lurar.

  Något annat jag direkt märkte var hur utmärkt hörlurarna stängde ute annat ljud. Dreamhack är ett livligt ställe och att minska volymen på störande skrik var mycket välkommet. Fantastisk ljudisolerande.

  Har även använt hörlurarna till skype och enligt vännerna gav mikrofonen klart och tydligt ljud. Dock måste mikrofonen vara väldigt nära munnen, något jag själv inte tycker om mycket.

  Hörlurarna kändes väldigt mjuka och välsittande direkt men efter ett par timmar började de faktiskt klämma lite mitt på huvudet där bandet sitter. Vet inte om det beror på att bandet är lite hårt i början eller om det förblir såhär.

  Mer uppdateringar kommer, men såhär långt, fantastiskt prisvärda hörlurar!

  Efter lite mer användning kan jag uppdatera lite om hur de känns på huvudet. Smärtan från huvudbandet kommer tillbaka till och från men uppstår endast under längre spelsessioner. Dock upplever jag även en annan obekvämlighet, runt öronen. Cerberus klämmer åt rätt rejält runt öronen och ger även det lite obehaglig smärta. Detta leder till att man tyvärr måste ta pauser från hörlurarna och vila.

  Jag jämförde Cerberus med min väns Steelseries 9h (900kr dyrare) och 9h är mycket behagligare att bära och trycker inte alls lika mycket. Dock är de mycket dyrare.

  Sammanfattning för hörlurarna är nog: Mycket prisvärda om du har runt 500 att ge. För mer pengar kan du slippa de små problemen med t.ex. smärta och mikrofon jag nämnde ovan. Huruvida det är värt ca 500 extra kronor är upp till dig.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Under DHS 2014 fick jag äran att vara en testare för Asus Cerberus hörlurar. Produkten gör ett nästan fläckfritt första intryck. Igenom att jämföra med mitt tidigare headset kunde jag komma på några för-och-nackdelar med Asus Cerberus

  Fördelar
  Det första jag la märke till när jag tog på mig lurarna var hur väl de stänger ute ljud, då skrikandet, bultandet och den höga technomusiken från Dreamhack genast blev ett svagt brusande. Såvitt jag kan märka finns det mycket litet ljudläckage. Ljudkvalitén är hög för sin prisklass, speciellt då basen som är otrolig. Lurarna anpassar sig perfekt efter huvudets form och sitter bekvämt för under hela spelperioden, under mina 21x3 timmar av datorsessioner under DH har jag nästan aldrig behövt rätta till hur det sitter.

  Mångsidigheten i att kunna ta bort 2 sladdar och få ett headset till t ex din smartphone är för mig väldigt intressant, men skulle behöva filas på lite till. Kåpornas form gör att det är obekvämt att bära lurarna kring halsen då det drar åt kring halsen och kåporna lägger sig under halsen. Ett väldigt personligt klagomål jag har är att tjockleken på kåporna är något för tunn, då jag kan känna hur den hårda insidan på kåporna trycker mot den hårda delen på örat som kallas anti-helix, vilket leder till att det gör ont och känns obekvämt. Själv har jag en väldigt utstående anti-helix vilket gör att jag får vika öronen framåt innan jag kan ta på mig lurarna. Smidigheten i att ha lurar som går att plocka isär för att använda dem till smartphone är väldigt bra, men tål att finputsas för att

  Om lurarna finputsas något med tjockare kåpor och en mer flexibel mikrofon kan de bli de bästa lurarna i sin prisklass, men i nuvarande läge är de bra gaminghörlurar för ett väldigt bra pris.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Som många andra så har jag testat detta headset nu under dreamhack.
  Det har bra förmåga att ta bort ljud runt om, riktigt bra ljud och sen priset kan man verkligen inte klaga på!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett bra headset med grym bas för det lilla priset, Perfekt för nybörjaren till "Spelens värld"
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snygga sitter bra och ett skönt ljud.. Fick chansen att köpa dessa till ett riktigt bra pris på Dreamhack summer 2014 och för det låga priset är det inte så mkt att bråka om.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har testat detta headset nu i 3 dagar och är väldigt nöjd. Ljudet är klart med en fyllig bas. Första intrycket är att kvalitén är väldigt bra för denna prisklass. Ljudkvalitén är riktigt bra för ett par hörlurar för 449kr.

  Efter en stunds testande upptäcker man dock vissa nackdelar men inget har med ljudkvalitén att göra. Det första jag märkte va att när man inte använder micken finns det ingen stans att gömma undan den. Man kan dra av micken men det är rätt osmidigt att sätta tillbaka den utan att ta av headsetet får huvudet. Det andra jag la märkte till är att kåporna är stora så det blir jobbigt att lägga headsetet runt nacken när man tar av det.

  Annars en topp-produkt med bra kvalité och ljud!

  Plus
  +Ljudet
  +Kvaliten
  ++Priset

  Minus
  -Micken kan vara ivägen
  -Klumpigt
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har varit en testare av detta headsetet under DreamHack.
  Jag finner headsetet mycket bra och har många positiva fördelar. Micken funkar utmärkt och även vid en bullrig miljö som Dreamhack kan man prata med andra utan svårigheter.
  Ljudet är mycket bra för att vara ett sådant här billigt headset.
  Den enda nackdelen som jag finner i det hela är att headsetet sitter alldeles för tight. Men det kan även vara en positiv sak eftersom det aldrig ramlar. Dock finner jag den här nackdelen lite jobbig, men det är nog det ända jag kan klaga på.
  Annars läcker det inte, sitter bra runt öronen även om det är lite hårt.
  Det är absolut värt att köpa det här headsetet.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har bara haft detta headset i några dagar nu under Dreamhack Summer 14 men älskar det. Det sitter bra runt huvudet och täcker öronen och är väldigt ljudreducerande. Bra ljud i dom också det enda minus jag har kunnat hitta är att mina kompisar hör mig sämre än vanligt men det kan ju vara att jag är på Dreamhack. Men det är definitivt värt ett köp, du får ett bra headset för en billig summa. :)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag är ännu en som har fått testa detta headset på Dreamhack 14. Riktigt bra headset, sitter bra på huvet och isolerar bra. stänger ut DH musiken riktigt väl tycker jag. Som andra uppmärksammat så är det ett litet minus att micen är löstagbar, annars ett jättebra headset värt pengarna. 9/10
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick testa detta headset på Dreamhack. Ett mycket bra headset för ett väldigt bra pris. Mycket bra ljudkvalitét som man inte kan förvänta sig för ett så billigt headset. Ljudet runt om isolerades mycket bra och jag som lyssnar mycket på musik upplevde bland annat att headsetet har mycket bra bas, till skillnad från många andra headset jag använt. Jag är mycket nöjd 9/10 (synd att micen var löstagbar och inte infällbar som ASUS Orion Headsetet eller liknande)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Liksom många andra hade jag äran att få testa dessa lurar under Dreamhack 2014. Jag måste säga att jag inte hade jätte stora förväntningar då priset är så lågt, men när jag tog ut lurarna från den klassiska hörlurslådan så blev jag väldigt förvånad, Jag trodde aldrig att man kunde få lurar med den kvaliteten för så lite pengar. Under Dreamhack så har jag snackat mycket med vänner och mikrofonen har lyckas plocka upp min röst (Sitter väldigt nära scenen, mitt framför högtalarna) även under den häftigaste Sabaton låten.

  Jag säger att har du en budget på 600kr att handla lurar för så köp dessa och använd resen av pengarna på ett bra ljudkort!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Under Dreamhack Summer 2014 fick jag äran att testa Asus Cerberus. Och jag måste säga att jag är mycket imponerad på ett headset med denna prisklass. Jag förväntade mig inte så här bra ljudkvalité och även att de isolerade ljud extremt bra utifrån. Jag satt i D-Hallen (mest högljudda kallen) och jag måste säga att jag kunde fokusera mycket bra på mitt spel och behövde inte bry mig allt för mycket på det som händer utanför. Riktigt nöjd!

  Super sköna!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Som en av Asus Dreamhack testare så fick jag äran av andra 50 pers o testa detta headset

  tillsammans med alla andra headsets jag testat så för denna prisklass så har vi en solklar produkt

  Kvalitet: Öronkuddarna känns lite hårda till en början men liksom alla headset som är helslutande så gör dom de till en början. huvud bandet som är one size fits all är ett välbeprövat koncept som för många är uppskattat. så plus i kanten där. hade dock inte skadat med lite stoppning i den för mjukare upplevelse

  Design: Designen känns snygg och välarbetad ut med en lätt känsla av premium produkt.
  Att välja Asus rog färger är enligt mig ett bra val av Asus.
  Plus i kanten också för valet att sätta dit en collar clip på volymkontrollen fär att enkelt kunna fästa den på tex tröjan för enkel åtkomst.

  Så till det viktigaste:

  Ljud: Testade att använda dessa lurar för olika typer av musik, film och spel och kan konstatera att de funkar alldeles utmärkt för Film och musik då de har en lite kraftigare basgång.

  För spel å andra sidan så känner jag att basen kan ta över lite mycket när det kommer till ex FPS spel. Kan tänka mig att dessa fungerar utmärkt för lite mer Äventyr/Moba/RPG genre.

  Testa dessa på Battlefield Hardline.

  Att mikrofonen är löstagbar är enligt vissa ett pro och vissa ett con. Där låter jag dig som ev spekulant avgöra själv.

  Jag ger detta headset betyget mycket bra i förhållande till prispunkt (449-499 kr).

  Så letar du efter ett headset som inte kostar allt för mycket men fortfarande vill ha lite av en premium känsla utan att tumma på kvalitén så kan jag absolut rekommendera detta headset.

  + Bra pris.
  + Schysst kvalitet.
  + Collar clip på volymdosa.
  + Mobil Handsfree kontakt med extra adapter i låda.
  +Trevlig förpackning

  +- Löstagbar mic.

  - Ingen stoppning i huvudbandet.
  - Sitter lite hårt.
  - För mycket obalans i de olika registren (för mycket bas).
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tjena alla på Prisjakt, jag fick äran att prova dessa lurar under dreamhack, när jag först såg kartongen så tänkte jag "Äsh detta är plast som allt annat skit".. Och det hade jag ju rätt i då headsets brukar vara tillverkade utav plast. Men jag tycker att headsetet satt riktigt bra på mina öron, men alla är vi olika! :) Och ljudet, mic och så funkar också bra.. Lite brus i micken men då sänker man den så hörs det mer!
  Ska jag nämna en sak jag tyckte var negativ var att "volymkontrollen" satt så högt, hade den suttit 20cm nedanför så hade jag jätt headsetet 10/10
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Under Dreamhack har jag haft möjligheten att pröva dessa hörlurar. Då jag sitter i D-hallen där det är som mest ljud, har det varigt en bra miljö att pröva dem i. De utesluter ljudet runtomkring extremt bra för denna prisklassen och ljudet är client. Tycker att de är bekväma men har man "stora" öron kan de trycka och göra ont/bli obekväma efter ett tag. Men detta kan också vara pga att de är helt nya och inte riktigt anpassade för mig än. Vi får se efter att jag haft de ett tag och se om det blir bättre ju mer jag använder dem.

  Men i övrigt tycker jag att de är bra och ger ett riktigt bra ljud.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt skönt headset då de använder som ett "gummiband" ovanpå huvudet som kan stretchas ut så det passar perfekt på vilket huvud som hellst. De sitter ganska så stramt på huvudet fast det är inget man känner av i längden. Välgjort headset på alla fronter jämfört med det billiga priset! Ända lilla negativ kritik skulle vara att jag inte riktigt isolerar de lägsta basljuderna utifrån, fast det borde ju dock inte vara ett problem om man inte spelar på en konsert som på Dreamhack ;)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta headset fick jag prova på Dreamhack. Asus Cerberus är otroligt komfortabel, grym passform. En av de skönare jag har någonsin testat. Ljudkvaliten är lika så väldigt bra. Det jag speciellt la märke till var att detta headset är perfekt om du ska ha det på under lång tid. Den sitter väldigt skönt på huvudet, inte irriterande på något sätt. Det enda minuset enligt mig är att man inte hör sin egen röst i hörlurarna när man pratar i micken, men det är inget "generalfel" så att säga. Till slut så vill jag säga att detta headset är VERKLIGEN värd pengarna. Trodde inte dem var så billig efter jag hade testat dem.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick chansen att testa detta headset under Dreamhack Summer 2014 och kan säga så mycket att det var komfortablare än de flesta headseten man kan hitta och de är väldigt lätta, så om du ska andvända headsetet under en lång tid så sitter dessa skönt på huvudet. Ljudet är bra och glasklart, basen är väldigt bra också. Allt detta till dess låga pris så kan det utan tvekan bli ett av det mest köpta headsetet under 2014. Enda jag märkte som inte var bekvämt var att kanterna på headsetet var lite hårda och vassa i början men det har gått bort nu efter att ha haft dem ett tag.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Testar dessa och passformen osv är som ett siberia v2 fast med ett mer tillsatt tillstånd. Det verkar vara mycket hårdare än vissa headset så att saker faktiskt sitter kvar. Jag skakar kraftigt på huvudet o det rör sig inte överhuvudtaget. Micken har jag testat o den är helt okej, även kabelkvalititen är okej. Ljudkvaliteten är lite bättre än V2 men inte i qpad-qh90 nivå. Jag har nu haft på mig dessa i 2 timmar o de sitter fortf men att det sitter så hårt har både för o nackdelar o det kan rekommenderas att testa ha på sig det i butik innan man köper. Skall även sägas att det läcker ej lika mycket som siberia v2 men har passformen. Jag skulle kalla detta ett hårt v2 med förbättringar.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt bra ljud för sitt pris. Balanseras bas och sitter skönt utan att klämma åt eller riskera att blir svettig!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra ljud och sitter riktigt skont
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Dom bästa hörlurarna man kan få för det priset. Hör inte ens när jag själv pratar. Ljudet är extremt bra. Jag ångrar att jag köpte ett par dyrare hörlurar. Jag tror inte ens att Razer kan slå ljudet i dom här hörlurana.

  Ett stort tips att köra
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag fick ju turen att testa detta headsetet på dreamhack i några dagar och jag måste säga att detta headsetet var utom mina förväntningar! Basen. Designen. Bekvämligheten. Domhär sakerna är det jag prioriterar mest och ASUS Cerberus har allt det!

  Rekommenderar detta headsetet väldigt mycket!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  ja fick under DH Summer vara testpilot för Acer Cerberus, och jag tycker dom har en väldigt bra design och är sköna att ha på sig..

  ljudkvaliten är mycket bra det var väldigt mycker mer bas än va jag trodde det skulle vara och mickvaliten verkar okej enligt dom jag har pratat med på skype.

  Så behöver man ett nytt headset skulle jag rekomendera Acer Cerberus!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det är ett utmärkt headsett för det billiga priset! Jag har haft mycket dyrare headsetts som har vara lika bra och till och med sämre. Det sitter skönt, har bra ljud och en mic som fungerar utmärkt!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Provade Ceberus headsettet under dreamhack, jag tycker att ljudet på headsettet är väldigt bra och micen hade jag lite problem med i början men fixade det ganska kort efter! Tycker headsettet är prisvärt specielt nu under dreamhack då det är rabatt också!
  Absolut värt det!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Provade detta headsett på dreamhack och det har grym bas och riktigt bra ljud!
  Lätt prisvärt
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick erbjudande att köpa headsetet på Dreamhack.
  Underbar bas och riktigt bra kvalite.
  Passar utmärkt för spel och har med extra kablar för att kunna ansluta andra enheter än pc.
  Go passform och lösbartag mic upskattas!

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  jag älskar dem jag har provat Många asus hedset för och jag måste säga detta är ett av dem bästa jag har provat. Ljudet i hedsetet är underbart och dem passar perfekt på huvudet.
  mikrofonen är också stark och det blir inget brus av den.
  jag måste säga att alla som funderar på att köpa det borde det
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte dessa då mitt gamla headset hade slutat låta i högra luren efter många år i tjänst :)
  Mitt första intryck var att dem var snygga och bekväma, ljudet var helt okej, bra bas men lite dålig diskant men det var lätt fixat med en EQ.
  Micen var helt okej den också, smidigt med 2 st micar också om man skulle tappa bort en av dem ;)
  Då jag fick dem för 349kr så var det ett riktigt kap, KÖP!