Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alcon Dailies AquaComfort Plus (30-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Alcon Linser (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Problematiken med att recensera linser är att man inte kan utgå ifrån att rekommendera linser utifrån hur resultatet visat sig på individnivå.

  Alla ögon är olika formade, man har olika grader av tårvätska och ögonen är därför olika känsliga för dels linsens material men också storlek.

  Utifrån mitt behov, där jag tidigare använt Dailies All day comfort i flera år, och nu stegvis börjat övergå till denna, som är en mer fuktgivande lins, känner jag större skillnad speciellt om kvällarna, då denna lins håller lite längre.
  I mitt fall ska jag också försöka komplettera med t.ex. Systane Hydration, ögondroppar, som går att använda under dagen med linsen i ögat, för att återfukta ytterligare.
  Jag har inte problem med torra ögonen på det sättet att jag efter några timmars användning vill ta ur dem eller att det kliar, utan mitt största problem är om kvällarna när man hunnit bära linsen i 12-15h och ögat egentligen behöver ta en paus.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dem nu i 1 år och mina ögon känns riktigt trötta. En annan stor nackdel som många tagit upp är att det är svårt att se om linsen är rättvänd.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bekväma linser. Har de bara vid uteliv. På inomhus föredrar jag utan linser. En nackdel med linsen är svårt att se om den är ut och in.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättebra lins, har använt de en längre period och den största skillnaden jag upplever mot andra linser är att mina ögon inte blir lika trötta.
  Ska tilläggas att jag använder linserna på min fritid (på jobbet glor jag på datorskärmar i 8-9 timmar, så där funkar inga linser för mig iaf).
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grym lins. Gått över till denna efter 15 år med vanliga Dailes. Bytte pga lite problem med mina torra ögon. Denna lins fuktar ögat KLART bättre och ger därför både bättre skärpa och komfort.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har alltid använt Ciba/Vision Dailies aqua comfort plus och varit nöjd, men råkade beställa Johnson & Johnson acuvue moist av misstag. Jag gjorde ett test och hade "Dailies" i ena ögat och "Moist" i andra ögat en hel dag och märkte då skillnaden. När Dailies började bli lite torr i slutat av kvällen var Moist fortfarande mjuk och fin. Har också råkat gå och lägga mig med Moist och vaknat dagen efter och linsen har nästan varit ok, vilket alltid var en katastrof med dailies med en grus och igenklibbade ögon. Till Dailies fördel är den lättare att hantera, Moist viker sig lätt över på andra hållet när man försöker sätt i den.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Betydligt bättre än de Johnson & Johnson 1-Day Acuvue jag testat innan. Gick bra att sova med linserna i, känns rätt okej för mig med torra ögon.

  Tummen upp för vätskenivån i dessa.