Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vívofit

 Lägg i lista  Jämför
Mäter din fysiska aktivitet och sätter automatiskt högre mål för varje dag. Håller även koll på hur du sover. Vattentät och med batterier som ska vara ett år. Lanserad 2014. Stäng
Mäter din fysiska aktivitet och sätter automatiskt högre mål för varje dag. Håller även koll på hur du sover. Vattentät och med batterier som ska vara ett år. Lanserad 2014. Läs mer
Jämför pris på alla Garmin Aktivitetsarmband (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft armbandet i snart två år och den är bra. Jämför den ju med gubbens Garmin Phoenix 3, men iom att jag inte tränar på det viset så är det overkill på mig. Men den här är toppen, skulle vilja ha den syncad med en hjärtmonitor som satt i bh:n det hade ju varit klockrent! Däremot är armbanden rent ut sagt förkastliga. Jag fick ett armband och köpte till tre. På två år ligger jag nu på mitt sista armband. Jag hatar att behöva slänga såhär mkt plast som det faktiskt innebär, därav en stjärna mindre. Kommer köpa någt mer hållbart.. (om det finns för en sån gammal enhet).

  Men vivofiten i sig är super! Har hjälpt mig mkt! Batteritiden är bra, ca 1 år, måste dock överföras efter 14dgr till app/dator. hade varit skönt om det gjorts automatiskt. Men då måste man ju uppgradera sig o det vill jag inte än..
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Diskade lite disk, otroligt nog så tog jag 600steg under proceduren!

  Enligt denna lilla mackapär så förbränner jag ca 2500kcal per dag!

  Man måste röra sig 30min varje timma annars blir det rött! även på kvällarna när man ska ta det lugnt!

  Bara negativt om denna..
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft den i sex månader, fungerat jätte bra och den är verkligen vattentät, klarar simning utan problem,men armbandet lössnade flera gången och det blev många sprickor i gummi som gjorde att till sist tappade jag den.
  Reklamerat detta till garmin och fick 40% avdrag på ett köp från deras hemsida så jag uppgraderade och köpt vivosmart Hr för pulsmätning men pulsmätaren fungerat dåligt och enligt garmin så är detta mjukvarufel som kommer rättas nästa uppgradering.
  Det bästa i den borttappade vivofit var att batteriet håller i ett år
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Använt den dagligen båda jag och min fru i 3 veckors nu och armbandet har inte lossnat någon gång som många andra varnar för.
  Enkel att synca och skönt att ha en produkt som inte behöver ständig laddning.

  Uppdatering: 2015-12-15
  Efter snart 1 års användning så är vi fortfarande supernöjda med produkten, fortfarande inget batteribyte men det kommer väl inom en snar framtid.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder det dagligen och funkar utmärkt. Enkelt att synca mot både Android- och Ios-app. Garmin Connect som samlar informationen presenterar den snyggt och det funkar utmärkt tillsammans med min Forerunner.
  Att kaloriintag ligger hos Myfitnesspal gör inte så mycket - det gör att båda parterna kan fokusera på sin egen nisch istället för att göra ett mediokert allt-i-allo.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag hade en Fitbit Flex innan som jag gav bort till en polare.
  Den största anledningen till varför jag bytte upp mig till en Garmin var att jag inte ville ladda den var 5:e dag.

  Garmin gör exakt det den ska och den gör det bra. Den får tre avdrag:

  1. Bandet kan lossna något ibland. Det sker inte varje dag men händer då och då. Ofta sker det väldigt långsamt och man märker direkt om det händer så det är aldrig några problem egentligen. Dessutom händer det så pass sällan, ofta när man ligger i sängen och vrider på sig mycket etc.

  2. Appen är inte riktigt där den ska vara. Kaloriintag outsourcas till MyFitnessPal. Det funkar helt okej, men det bästa vore om allt fanns på samma ställe.

  3. MyFitnessPal fungerar t.ex. inte jättebra på WindowsPhone och Garmin har ingen app alls på WP heller. Vilket inte stör mig så mycket egentligen då jag ändå bara uppdaterar den på min laptop och/eller desktop en gång per dag, innan jag går och lägger mig. Men det är ändå ett avdrag.

  Sammanfattningsvis så finns det ingen riktigt bra lösning just nu på marknaden. Garmin fungerar bäst för mig då den har minst problem. Att inte behöva ladda den var tredje, fjärde eller femte dag är mycket skönt. Allt bara "funkar".

  Den har vissa defekter, dels hårdvarumässiga men mest mjukvarumässiga.

  De är överenskomliga i min mening, men de drar ändå av på betyget.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra funktioner, fick mig att gå mera. Dock lossnar armbandet alldeles för lätt när man tex tar på sig jacka eller ryggsäck.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gör det som förväntas av den. Det enda minuset är att armbandet kan gå upp om man tex lyfter upp småbarn, sätter på ryggsäck etc. Möjligtvis visar den lite glädjemätare på stegen, men det är inte alltför många procent fel.

  Jag gillar den, och kul att se hur mycket man rör sig på en dag + lite statistik på sömnen.