Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Landmann Triton PTS 4.1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Landmann Grillar (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  25 dagar sedan
  Exakt som det andra omdömet gav 3000 på rea och fettskydd o flame ”skydd” rostar på 2 år. Stått under altantak med skydd på köp ordentligt byta det som rostat kostar 1179 kr o den tar mkt gasol byter oftare än en som har en större weber som grillar betydligt mer än mig
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kvalitén känns bra, fint galler. Tycker inte att jag får upp tillräckligt hög temperatur för att verkligen få grillyta snabbt tyvärr.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varning! Grillens sk. flametamers och dropplåtar rostar mycket lätt. Ska du beställa dessa reservdelar kostar det 1 300 kr att byta ut, dvs 1/3 av vad du har betalt för grillen. Helt hutlöst! Aldrig mer Landmann. Köp Weber!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +Stor, praktisk och snygg grill som grillar bra - och mycket- med smart fettinsamlare.
  + Stor grillyta
  + Dubbelt plåt på locket, blir inte så hett då.
  + Bra handtag och stabil grilldel.

  - Montering: Behöver en ny och bättre monteringsanvisning: Tar lång tid och är pilligt. Några moment är ologiska, exempelvis är det hål mellan sidobännarens rör och anslutningen till reglaget..hmmm. Tar lång tid främst pga den dåliga dokumentationen av några steg men även svåråtkomligt i några fall för oss som inte har små händer

  -Kvalitet: Landmann har lag stor vikt på det visuella och känslan men inte på kvalitet i detaljerna eller vagnens konstruktion. Tungt och bra lock och dörrar, Snygga rejäla handtag. Gedigna grillgaller. Men plåten i konstruktionen på själva vagnen är tunn, en av sidoplåtarna fick sig en böj när jag packade upp allt, lite skramlig vagn som vunnit på 0,5-1mm mer tjocklek. Klena infästningar för en del skruvar. Reglagen är i plast.... Kommer den att rosta? Antagligen i skruvar, infästningar och vagnens plåt. Men jag täcker över den och hoppas på det bästa.

  Är det då en bra grill som jag kan rekommendera? Nja. Till rätt pris så, men inte till ordinarie rek-pris. Den är mycket gedignare än grillar för <3000kr så varför inte om den när den finns för under 4tkr - och man behöver kunna grilla mycket åt gången !