Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon Selphy CP910

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Fotoskrivare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och nätt, supersmidig trådlös installation och fina utskrifter. Kanske hade önskat att den klarade fler utskrifter innan man behövde byta patroner. Dessutom tvingas man att köpa nya patroner tillsammans med specialfotopappren när de tar slut. Visserligen påstår de att patronerna ska bytas ut efter att en uppsättning med ark har skrivits ut, men det känns lite som lureri och det kan ju bara vara så att man vill köpa arken för att man har tappat bort ark eller vill testa att utnyttja patronerna mer.

  OBS! Skriver endast ut i litet fotopappersformat 10x15 cm och inga andra format, t.ex. A4.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Gör precis det den ska, på ett mycket smidigt sätt. Enkel setup för att accessa wifi sen är det bara att printa från dator eller telefon eller kamera med wifistöd.

  Det går också bra att skriva ut från sd-kort direkt med enkla redigeringsmöjligheter via enhetens knappar och lilla skärm.

  Mycket nöjd. Bildkvaliteten är marginellt bättre än min gamla sublimeringsskrivare (en Sony DPP-FP35) men det är ändå på denna punkt som jag gör en stjärnas avdrag på betyget. De utlovar labbkvalitet, men om så är fallet måste labben blivit sämre än för 10-15 år sedan då jag senast använde dem.

  Bildkvaliteten är alltså bra, men inte helt perfekt. En bläckstråleskrivare klarar nog det bätte, men är dyrare och osmidigare och torkar ihop om de används för sällan (som de alltid, utan undantag, gjort för mig).

  Mycket nöjd med min Selphy, men önskar att man kunde få tag på kompatibla matta fotopapper. Vad jag vet finns det bara blanka papper till den här typen skrivare(?).
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan