Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch PEX 400 AE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Slipmaskiner (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpte 2017 och har använt den mycket. Slipat tapet, trappa, matbord och golv. Även polerat motorcykeln med den när kompisen lånade min polermaskinen. Fungerar klanderfritt. Aldrig tappat ett papper, har kört Bosch original, Luna, KWB, Falke och noname från Dollarstore utan några problem. Bra dammuppsugning med koppling till dammsugare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar mycket bra se bara till att ha en bra laddning med olika grova slip papper.
  Dock är det lätt att slipdamms uppsamlaren lossnar
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har ingen stor erfarenhet av slipmaskiner men köpte denna efter att den blivit utsedd till "Bäst i test". Anser att den lever upp till vad den utlovar. Smidig och enkel att hantera. Effektiv och nästintill dammfri. Slippappret sitter fast och visar inga tendenser till att lossna.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är väldigt nöjd med maskinen. Har använt den flitigt ett par dagar och jag ser inga som helst tendenser till att pappret skulle lossna, sitter precis där man sätter det.
  Känns verkligen som en kvalitets produkt, gedigen konstruktion och bra placering av on/off knapp samt hastighet. Levereras i en behändig låda.

  Ända anledningen att den inte får 10/10 är att det inte levereras med ett fäste för att ansluta dammsugare. Filtret som följer med, fungerar väldigt bra men det hade underlättat med dammsugare när man har tillgång till det.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte en sån här i helgen och är helnöjd! kopplade den med slang till dammsugare när jag slipade ner gamla tapeter och spackel på vägg, i princip helt dammfritt. Använde då ett kwb 40 papper som satt kvar under ca. 2 timmar som jag körde. Har inte provat de papper som följde med. Slangen som passade på maskinen tog jag från abranet startkit (med gummikonan mot maskinen).
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fullständigt värdelös, kardborren är för klen och slippappret åker av som en frisbie efter några minuters slipande. Oavsett Bosch eller Mirka papper. Ser inget uppenbart fel på kardborren, förutom att taggarna är i för klen dimension när man jämför mot andra maskiner. Bosch kundtjänst hade inget att säga. Undvik.