Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Husqvarna Automower 220AC

 Lägg i lista  Jämför
Husqvarna Automower 220AC är en automatisk robotgräsklippare för tomter på upp till 1800 kvadratmeter, och den kan klippa 75 kvm per timma. När klippningen är klar tar den sig tillbaka till laddningsstationen. Stäng
Husqvarna Automower 220AC är en automatisk robotgräsklippare för tomter på upp till 1800 kvadratmeter, och den kan klippa 75 kvm per timma. När klippningen är klar tar den sig til... Läs mer
Jämför pris på alla Husqvarna Robotgräsklippare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bästa investering någonsin! Har köpt massa produkter genom åren men aldrig varit så här nöjd.

  Det viktiga är att tänka igenom hur man ska dra slingan och guidekabeln innan man lägger ut dem. Detta för att minimera skarvantalet. För min del har det blivit en del skarvar men det funkar utan problem.

  Kör klipparen genom en portal på 1,3 m utan problem till ett område som aldrig är bredare än 3m. Där inne vänder han kors och tvärs hela tiden men det blir klippt så inte ens det är några problem som man kan tro enligt manualen.

  Nu kan man även gödsla gräsmattan tre gånger om året så får man en kanonfin matta inom ett par år. Har redan sett STOR skillnad.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft min Automower 220 AC i 6 år nu. Fungerar fint på gräsmattan, men har haft inne den två gånger för reparation (utbyte) av tangentbordet som slutat att fungera. Första gången efter 3 år och nu aug 2019, en andra gång, ytterligare tre år senare. Kan ha haft otur, men att elektroniken ger sig efter 3 år är alldeles för dåligt.
  Har bytt batteri en gång under dessa år, vilket nog kan anses normalt. Dessa typer av problem ser man ju aldrig, av naturliga skäl, i de tester som görs, så därför plitar jag ned de här raderna.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter att för några år sedan ägt en kinavariant som åkte till tippen efter ett antal rymningar och andra haverier så slog jag till på denna då den fanns för 15 000kr.

  Har nu haft den i tre veckor och är grymt nöjd. Den strular i princip aldrig och gräsmattan börjar redan se ut som en golfgreen.

  Funderar nu starkt på att köpa till gps-modulen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Toppen, inga bekymmer alls!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu har jag haft min 220AC i 10 år, men nu börjar motorn ge upp. Den orkar inte längre igenom lite tjockare gräs, utan hävdar att knivdisken är blockerad. Kan ju också vara lagren. Den har gjort att kanonjobb genom alla år och kan verkligen rekommenderas!
  Edit: 220AC är förvisso släppt 2007, men jag har en 220 från 2004. Den kanske inte hette AC då, men det är i alla fall en 220.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inte en ren 10:a... men +9,5 i alla fall...
  Den absolut bästa investering man kan göra om man har en någorlunda stor gräsmatta, perfekt resultat med en minimal insats!

  Våra mossbelupna gräsmattor med två årliga maskrosgula perioder har efter dom två första somrarna förvandlats till perfekta golfgreener. Det man tidigare fick skämmas för, trots täta räder med gräsklipparen och mycket jobb med att forsla bort klippet från försäsongen har förvandlats till en stolthet där besökare ständigt imponeras av perfekta gräsytor.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Räddade min sommar, mycket nöjd, passar perfekt till en inte alltför stor tomt
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett av mina bästa köp!

  Är man noga vid installation så har man många sommrar utan beskymmer. Sköter sig galant.

  Med en "vanlig" gräsklippare så ska man klippa när vädret är som bäst. Med en automower så kan man sätta sig med en kall öl istället och njuta av solen.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft den sedan maj och den har stått för hela gräsklippningen, har inte ens trimmat!

  Mycket imponerad över hur bra den kommer åt runt buskar och flaggstång osv...

  Åskat har det gjort flera gånger och det har stått stora vattenpölar i gräsmattan men klipparen har snällt tuggat på.

  De enda problem jag har haft har egentligen varit mitt eget fel. Den tuggade sig rakt in i en blomrabatt (trodde inte den skulle vara stark nog utan att den skulle vända, så jag avgränsade inte området först...), fastnat på diverse barnleksaker som inte skulle vara framme och så har jag lyckats gräva av begränsningskabeln två gånger :)

  Men känslan av att se grannen klippa gräset som sedan bara två dagar senare är högt igen medan min egen är konstant välklippt är obetalbar :)
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Sköter klippningen bra och gräsmattan blir jättefin!
  Tyvärr svarar inte produktkvaliten upp mot priset. Den är mycket känslig för fukt och åska.
  Jag har haft den i två säsonger och tvingats reparera den för 7.000kronor.
  En utomhus produkt och trädgårdsredskap bör enligt min mening tåla en del! Elektronik och kretskort ska inte kunna ärja efter två säsonger. De bör vara fuktsäkrade som elektroniken på mina andra entereprenadmaskiner. Åskkänsligheten är en annan svaghet. Det räcker inte med att ta in klipparen och dra ur kontakten! Blir det ett åsknedslag i grannskapet kan laddstationen gå sönder i alla fall!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det enda sättet att klippa gräs på 2000 talet. Men varför så dyr?
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Folk stannar, pekar och tittar. En riktig magnet.
  Bara att komma ihåg att ta in den när det åskar...
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  helt underbar!!! nu har man fått bort dom timmarna det tar och måstet att klippa gräsmattan på helgen, kan göra nåt mkt roligare istället.