Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Woods MRD20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Woods Avfuktare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Reklamerade den första efter 1 år, nu 2 år senare dog den andra också, verkar inte vara bra reklam för Woods denna modell
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Precis som flera andras så har min slutat fungera efter lite ner än två år, så detta verkar vara en modell för den som gärna köper ny vartannat år
 • Dålig
  1 år sedan
  Har ett utrymme på ca 60kvm (vinterbonad sommarstuga) med ursprunglig luftfuktighet på ca 75%. Efter två år har den lyckats få ner luftfuktigheten till 60%.
  Efter detta konststycke har den packat ihop och är redo för skroten.

  Rätt besviken med tanke på att man köpte den här dyra avfuktaren som skulle klara dubbelt så stort utrymme och som man trodde var en kvalitetsgrej som skulle hålla många år.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har stängt av min efter dryga 2v utan att få svar från Woods eller Elon där jag köpte den. Min gamla 1000-kronors avfuktare höll i 9år. Nu köpte jag en som kostade 3ggr så mkt för att Woods verkade ha sånt gott renome. Den är inte tystare än den gamla, och den stänger dessutom aldrig av fläkten när luftfuktigheten gått ner till rätt nivå utan bulldra 24/7. Dessutom lovade skylten hos Elon att man fick 5års garanti, men på kvittot står det 2år och jag får ingen vettig förklaring. Man har ju 30 dagars öppet köp så jag ska åka till Elon en tredje gång innan jag returnerar den.

  Update:
  Pratat med 4pers på Elon som lovat leverera ett svar, men nu ger jag upp och returnerar den. Vet inte om det är Elon som fallerar eller om de inte får svar från Woods. Jag är iaf långt ifrån nöjd med responsen. Det är ju sånt som butiker måste leverera!
  En annan sak jag är missnöjd med är farten på fläkten. Ställer man den i torkläge i tvättstugan på 6m2 så blåser det så mkt att tvätten blåses ned från linan. Kanske är lika för alla med utblåset uppåt, men jag hade inte det problemet med min gamla som blåste ut horisontellt. Får se vilken jag köper nu...
 • Dålig
  3 år sedan
  När denna funkade så gjorde den ett gott jobb. Men denna slutade effektivt att fungera 2 år och 14 dagar efter inköp, dvs två veckor efter att garantin hade gått ut. Självklart så gick inget på garantin. Ren skräp och slit och släng.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft denna en vecka och den suger verkligen tvätten och källaren torr. Ganska tyst är den också. Kör på högsta fläktläget och det fungerar bra. Ställde bara in den på vilken fuktnivå jag ville hålla, sen glömmer man bort att den finns. Enkel att rengöra då den bara har ett filter.

  Köpte först woods bäst säljande avfuktare ds28. Tyvärr var den alldeles för högljudd. Sen kan man inte anklaga den för att vara för smäcker heller, den åkte tillbaka till butiken.

  Funderade först på mitsubishis avfuktare, men jag tyckte att den hade för många inställningar och funktioner, känns som att den kan krångla mer med all denna teknik.

  Har innan min woods mrd20 avverkat två billiga avfuktare, de höll i ca två år. Hoppas denna håller längre.