Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi ECAM 23.460

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Espressomaskiner (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har haft denna sedan januari 2017 och är mycket nöjda. Kaffet blir väldigt gott och den är lätt att sköta om.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grym! Har använt den i en månad nu, den gör riktigt bra kaffe. Tidigare haft Nespresso maskiner men så otroligt skönt att kunna få en cappuccino med bara ett tryck. Mjölkskummaren gör riktigt len och fluffigt skum, enkel att städa med ett one click system. Väldigt lite underhåll man behöver tänka på överlag. Älskar att man kan ställa en auto start tid på morgonen så den är redo när man går upp! Enda minuset är att designen iaf i svart har väldigt lätt att få synligt smuts/fingeravtryck, så kanske att föredra i silver om möjligt!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte in denna till mitt företag och har i nuvarande stund hinkat i mig 274 koppar. Så en recension är väl på sin plats.

  Först och främst är det en trevlig maskin. Den brygger oerhört gott kaffe, nästan oberoende av bönor. Jag har ställt in den på hög malningsgrad då jag tycker om starkt kaffe och det får man verkligen! Personligen köper jag in Sandby Espresso och det kaffet är fantastiskt gott.

  Till det negativa då. Vattentanken är ganska liten. Funkar bra om man är själv eller två personer men sämre då man är 2+. Koppväljarratten, fint ord det där, är lite halvdålig på min maskin för den registrerar inte varje snurr. Kan vara min maskin men värt att kolla.

  Temperaturen är inte supervarm. Även på det varmaste läget kan man nästan dricka direkt. Fördel/nackdel är väl egentligen upp till var och en att bestämma. Men jag föredrar om det är lite varmare på högsta värmeinställningen.

  Annars är det varma rekommendationer på denna produkten. Den maler dessutom lagom högt. Inget massivt oljud alltså.

  + för automatisk igångsättning och automatisk avstängning och enkel rengöring.