Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD for Nikon

 Lägg i lista  Jämför
Telezoom med brännvidd 150-600 mm, lämplig för fotografering av exempelvis fåglar. Fullformatsstorlek med bländare 5-6,3,och inbyggd bildstabilisator. Lanserad 2013.
Jämför pris på alla Tamron Objektiv (105)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  150-600mm för detta låga pris är fantastiskt så klart! Kan bara få full pott. Självklart inte lika ljusstarkt som Nikons kanoner med samma brännvidd, men de kostar ju som en nyare bil, samt är tunga att kånka runt på.

  Gillar du att fota djur, fåglar, konserter och sport i bra ljus så är Tamronet helt otrolig. Tagit många favoritbilder med denna glugg! Den är tung, men inte så tung att du inte kan ta bilder handhållet, men köp en bra kamerarem och väska så du kan kånka runt på denna pjäs.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inte knivskarp mellan 500 och 600 men inte dålig heller.

  Tillräckligt snabb autofokus för att plåta fotboll på halvhög nivå (division 1).

  Sjukt prisvärt, och då Sigmas 150-600 C inte fanns inne (och fortfarande inte verkar göra det mer än på ett ställe) var det enda rimliga alternativet som "braljus-tele".

  Trots höga förväntningar positivt överraskad, och prislappen gör det löjligt prisvärt.

  Velade mellan att sätta 8 och 9, men "Mycket bra" gör det inte riktigt rättvisa när man väger in hur mycket man får för pengarna, så det fick bli en 9:a.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En mycket bra lång-zoom med bra skärpa på största bländare och ännu bättre nerbländad ett steg. Förhållandevis smidig för ett 600mm mycket prisvärt. Det billigaste Nikon-objektivet som går till 600mm är 600/4 för 80.000:-

  Hade det haft full skärpa även med max bländare skulle det fått 10/10 men nu får 9/10 räcka. För prisvärdhet är det dock 10+/10.