Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech S150

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Datorhögtalare (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tycker dessa funkar prima! inga problem alls. Gillar att det finns en "mute" knapp på framsidan. Sen så finns det både - + knappar när det kommer till volym också. För de som önskar höja volymen lite extra kan ni göra så att ni går in på Ljudinställningar > Uppspelning > effekter > markera "Loudness equilization" och man märker skillnad. Är du en "finsmakare" när det kommer till ljud så kanske dessa inte är vad du söker, men är du ute efter enkla högtalare som gör jobbet när du sitter framför datorn är detta ett riktigt bra val - utan tvekan i mitt tycke.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Duger till att höra med; inget annat.
  Bara ett par något kraftigare laptop-högtalare.

  Volymen är för övrigt väldigt hög även på lägsta möjliga ljudnivå.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag rekommenderar dessa högtalare till den som vill titta på filmer/youtube utan att "sitta fast" på grund av hörsnäckornas kabel.
  Ljudet saknar nästan helt låga frekvenser (alltså basen). Ett basinstrument hörs inte, bokstavligt talat. Vid låg volym märker man dålig ljudkvalité redan, sedan går det utför. Om du funderar på att köpa detta så kan det bara vara för att dom är lätta att ta med laptopen, i vilket fall du borde skaffa öronsnäckor för samma pris istället, då drar inte strömmen lika snabbt samt det är inte klumpigt. Efter 1 år så har kabeln till vänster högtalare börjat glappa lite lätt.

  Dess 2.0 funktion är såklart felfri så man kan känner hur ljudet rör sig vilket är trevligt om man är van vid laptopens mono-högtalare. Jag anser att den är värd priset men det beror på dina behov. Rekommenderas ej för dig lyssnar på musik, jag lyssnade dock på dubstep ur dessa hela tiden och det duger eftersom jag inte var van vid hi-fi. Fint för dig som ska se på film eller lyssna på ljudböcker hemma.

  +Pris
  +USB-driven, lätt att ta med i handen när du förflyttar laptopen till frukostbordet

  -Ljudkvalité
  -Hållbarhet