Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kingpin Screens Pull-Up Screen PS200 16:9 89" (197x110,8)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kingpin Screens Projektordukar (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En pullupduk är alltid en kompromiss. Själv har jag inte möjlighet att sätta upp en duk varken i taket eller på väggen (tv ivägen) så jag kollade på dessa alternativa lösningar.

  För mig passar det perfekt, jag har duken framför hifimöbeln och när det är dags att se något så går jag bara fram och drar upp duken samtidigt som projektorn varvar upp. Den är lyckligtvis väldigt lätt att dra upp och man behöver inte direkt vara vältränad för att få upp eller ner schabraket. När man använt den klart så rullas den väldigt lätt ner i kasetten och man fäller bara på locket. Perfekt! Montering på under 10 sekunder och man kan ha med sig den vart man än vill.

  Nackdelen är att det är lite vågigt. Dom små vågorna har försvunnit på en vecka och dom lite större försvinner även dom lite med tiden även om det kanske inte kommer att bli helt slätt.

  Som kompromisslösning är den värd en solklar tia, men 90 tum och 4500 kr är många kr per tum. Vågorna borde jag inte uttala mig om förrän efter runt 100-200h användning och det är en bit bort.

  Den får en nia. Jag är mycket nöjd, det som drar ner betyget från en tia är att den kostar så pass mycket, även om man får en helt annan uppsättning än om man köper ramspänning eller något sånt. Stort plus för att den är så OTROLIGT LÄTT att ha att göra med.

  Ska ni köpa en sån här så rekommenderar jag er att vädra den i 24h innan ni ens funderar på att använda den. Från fabrik luktar den så hemskt så att man får huvudvärk. Luktfri efter vädring, se bara till att ni inte är nära den där ni vädrar. Tomt rum med bra luftgenomströmning rekommenderas varmt.