Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

CooperVision Biofinity (6-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Ny modern lins som också säljs under namnet Eye Q 24 (Eyeq 24).
Jämför pris på alla CooperVision Linser (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Lika bra som "biofinity toric".
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Kört med dessa dygnet runt i 5 år nu. Har de inne 4 veckor i sträck och låter sedan ögonen vila ett par dagar innan jag kör in nästa par.

  En minut efter jag stoppat in dom har jag glömt att de sitter där. Kan börja känna lite torrhet sista veckan när det är dags att byta, men i övrigt tänker man aldrig på dom, dvs. som det ska vara.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har haft 5 olika linser, Focus Monthly (som inte finns längre), Air Optix Aqua (som jag såg suddigt i trots rätt styrka), Biomedics 55 Evolution (som skavde), Frequency 55 (som ögonen blev trötta på slutet av dagen) och så nu dessa Biofinity som är helt perfekta. Har absolut inget att klaga på, känns inte att man har linser inne.

  Uppdatering 1: Fast på sistone har jag fått väldigt många trasiga linser. I ett paket på 6st så var 4st skadade vid leverans. Vet inte om du fått något problem med produktionen på sistone.

  Uppdatering 2: Fortsatt många trasiga linser. Tre trasiga i senaste paket med 6st.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klockrena, använt flera år. Använda linser dygnet runt är dock efterblivet, tar ut dem på natten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kanon, men egentligen ingen större skillnad mot dagslinser som säljes billigt i 30 pack.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt dessa nu i 6-7 år, de är helt fantastiska, har på mig dem 24/7 och sen i slutet av varje månad byter jag ut dem. Så det är egentligen bara några timmar per år jag inte ser perfekt och lite jobb lägger jag på att ta ut och in dem.

  Nångång per vecka brukar jag ta ut dem under natten, är dock inget jag behöver utan mest gör för att jag tänker att det är bra om de får rengöras nån gång per vecka.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är närsynt (ser dåligt på långt håll).

  Bekväm. De känns nästan som utan. Har bytt endagslinser mot dessa då månadslinser är billigare .Jag sover ej med de dock, tar ut på kvällen, rengör med linsvätska, lägger de i linsetui och fyller på ny linsvätska. Tar mig på de nästa morgon.

  Har -2.50 och -2.75 i styrka på mina linser vilket är faktiskt högt när jag gjorde undersökningen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Använt dem i flera år nu, normalt sätt sätter jag i dem i början av månaden och tar ut dem efter en månad, sover med dem och ser alltid bra, nästa glömt av att jag ser dåligt.

  Nu på senare tid har jag dock börjat ta ut dem en natt i veckan, mest för att det känns mer hygieniskt och inte av komformtskäl

  rekommenderas starkt
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  detta är helt okej standard linser bra pris för okej linser.
  För mig gick det ej att sova med dom då dom blir torra och fastnar..... längre bärande en 12-15 timmar måste man ha droppar för att mjuka upp dom. detta är oavsätt dom linserna jag andvänder dagligen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Varför använder inte alla som kan de här? Varför finns det ens några andra linser? ;)
  Helt otroligt sköna, har haft i dem konstant i _ett halvår_ utan att ögonen blev irriterade eller att jag såg sämre. Plockade bara ut dem då för att jag skulle till optikern och kan ju säga att hon fick en lättare stroke när jag talade om hur länge jag haft i linserna efter att hon kollat ögat och sagt att allt såg jättebra ut.
  Övervägde laseroperation förut men de tankarna är som bortblåsta nu. Så tveka inte, köp!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt ok, behöver däremot göra rent dem några ggr i veckan då det grumlig sig.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har använt dessa linser i många år nu. Har aldrig haft några problem. Stoppar in dom i början av månaden sedan så sitter dom där en månad. Tar bara ut linserna en natt per månad när jag byter till nya. Har inte provat några andra dygnet runt linser. Men har inte heller behövt det, är mycket nöjd med dessa.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dessa funkar inte alls för mig. Lika dåliga som Acuvue 2, som jag använde tidigare. De skaver redan från början, och mina ögon vätskar sig. Air Optix Aqua funkar mycket bättre, men de är heller inte superbra.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har använt linser i 25 år och dessa är överlägset de bästa jag haft.

  Jag har på senare tid testat Air Optix (Ok), B&L Purevision (Kändes mycket konstiga på mina ögon), Ciba Vision Night&Day (Skavde) samt div. andra daglinser och månadslinser.

  Jag kan dock inte ha dem dygnet runt utan tar ut dem varje kväll, men det beror snarare på mina ögons fuktighet än på linserna i sig.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt fantastiska! Känns inte alls och till för er som använder endagslinser och tycker att ögonen känns "sandiga" efter en arbetsdag så säger jag bara BYT.

  Tidigare jag körde endagslinser (för kanske 2 år sedan) så tog jag ur linserna så fort jag kom hem bara för att de skavde så jävligt. Dessa har jag i dygnet runt i ca 4-5 veckor. Enda gången som jag faktiskt känner att de sitter i, är på morgonen precis när man har vaknat då de känns lite torra.

  Innan var jag helt inställd på att jag skulle operera ögonen. Nu känns det onödigt på något sätt. Snarare att jag kan uppskatta de gånger jag faktiskt "måste" sätta på mig glasögonen när jag kört linser intensivt under en längre period.

  Brukar sällan gå in och sätta omdömen här på Prisjakt, men kände att jag behövde "ge tillbaka" för att det faktiskt var omdömen här som gjorde att jag testade i från början!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Förstår verkligen inte de negativa omdömmen. Om du som person inte kan sova med ett par linser så är det nog mer dina ögon som inte producerar tillräckligt med vätska. Jag använde ett par linser i 5 månader. Alltså samma linser i 5 månader utan att byta, tog ut dom cirka 4 gånger under denna period (verkligen inte rekommenderat av optiker, men jag gick på synundersökning dagen efter utan några skador på ögon = perfekta linser). Jag älskar dessa linser, bästa jag prövat.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Felfria enligt min upplevelse. Kan ha dem i veckovis (ej rek av optiker) utan att jag märker av dem.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Stortrivs med dessa, använt dem i över 2 år nu. Bra material och bra pris!
  Finns nog inget som slår dem till detta pris!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har provat de flesta dygnet-runt linser under 200:- här på prisjakt, så som t.ex CIBA Vision Air Optix Aqua och Bausch & Lomb Purevision, och dessa linser(Biofinity) är de enda jag kan ha på mig dygnet runt i en månad utan att ögonen torkar ut. De andra linserna jag provat klarar mina ögon max en vecka.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Linsen andas nästan ingenting och ögonen är irriterade. Dessutom är dom väldigt svåra att få helt rena tycker jag. Rekommenderas ej!
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Prisvärda linser som fungerar bra. Använder dom dygnet runt och det känns nästan som jag inte har synfel när jag kan låta dom vara i konstant.

  Visst skav förekommer i slutet av månaden men inget som stör nämnvärt.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Linserna sitter bra på mig och jag märker inte att jag har dem på. Jag tar dock av dem nästan varje kväll för att minska risken för komplikationer. Till det använder jag Ciba Vision Solo Care Soft, vilken är bland de billigaste linsvätskorna och det har fungerat utan problem.

  Andra linser som passar mig är Ciba Vision Focus Dailies och Favoptic 1-Day Moist.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  kass, fick slänga första paret. resten bara skavde
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag förstår inte hur de här linserna kan ha fått så många goda omdömen. Någon hävdade att han kunde ha linserna i 45 dagar i sträck utan problem; själv vaknar jag upp med smärtande ögon och kruttorra linser om jag dåsar till i en timme med dessa i. Att sova hela natten med de här linserna i är (för mig) helt otänkbart. Jag har tidigare använt Air Optix-linser och de fungerade alldeles utmärkt att ha i över natten.

  Ångrar att jag köpte på mig så många paket!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Otroligt billigt just nu! Bra kampanjer hos de flesta och jag valde Lenway denna gång.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fantastiska linser med enorm komfort
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Finns inga bättre linser. Jag har mina inne i 45 dygn i sträck utan att behöva ta ur dom en enda gång. Ögonen blir aldrig torra eller irriterade. Man märker inte av linserna alls. Det här är samma linser som synsam säljer med namnet EyeQ 24...
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Gillar dessa linser, har provat ett flertal linser hos optikern, men dessa är helt klart de bästa, för mig.
  Känns inte som att man har linserna i, vare sig om man är utomhus eller inomhus, men sitter man framför datorn under en längre tid så kan de börja kännas. Efter en längre tid bärandes av dessa, så kan de kännas mera, och att man kan bli tröttare vid slutet av dagen.

  En nackdel som jag har märkt med dessa är att vissa av linserna i paketet är av sämre kvalité. Vad som händer är att man känner av linsen mera, och att man blir irriterad i ögat mera. Dock så har det endast hänt mig 2 ggr, av de 6st linserna.

  Men annars så rekommenderar jag dessa starkt, har inte haft några övriga problem med dessa.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Definitivt de skönste linserna jag prövat hittills man kan ha de på länge utan att bli irriterad, men tyvärr så blir mina ögan så torra (eftersom jag stirrar in i datorskärmar hela dagarna på jobbet) så de tenderar att hoppa ur ögat av sig själv (vilket ifs händer med andra linser också, vilket suger hårt eftersom månadslinser är dyrare).

  Utöver det så känns de inte alls så bra efter andra natten, där känner jag att de måste av i några timmar. inte perfekt för mig med andra ord.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är inne på mitt andra par nu och jag är enormt imponerad av linserna. I början(2-4 dagar) kändes det lite ovant som det gör när man byter linser. Nu tänker jag inte ens på att jag har några linser. Ända negativa med dessa är att man inte känner när de behövs bytas. Närmare ögonlaser kommer du inte!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  De bästa linserna, jag har testat i princip de flesta linserna och dessa är de enda som fungerar. De ger fukt till ögonen, lätta att sova med när man vaknar på morgonen känns det inte som att de har torkat in i ögonen. Känns inte att man har dem i.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  de bästa! sover med dem å byter en gång i månaden - tar alltså inte ut dem under den månaden!
  känns inte alls, är jättebekväma :)
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Gick efter omdömet nedan. Och den personen har inte fel, linserna är kanon. Jag köpte dem innan jag åkte till Thailand nu, hade dem inne i 3 veckor utan att ta dem ut en ända gång. Ingen irritation i ögonen, inga konstigheter. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  De bästa linser jag testat!!
  Tåler att sitta i dygnet runt hela månaden (jag skojar inte!) och man glömmer att man har synfel. Använt dem dygnet runt i två år och var nyss på synkontroll, optikern sa att det ser jättebra ut och att de aldrig brukar stöta på problem med dessa linser, kändes skönt :)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har använt dessa linser i 1 år nu. Fungerar kanon! Använd dem i 30 dagar utan att ta ut dem igen. Inga som helst problem.

  Använt dem i Thailand i två veckor utan problem.