Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Snuza Hero

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Snuza Babyvakter (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Vill du förstöra den ack så värdefulla nattsömnen som spädbarnsförälder - Skaffa en sån här! Precis när du äntligen lyckats få din redan svårsövda bebis att somna och du själv lyckats känna att hen nog somnat på riktigt(och du själv precis lyckats somna) så kan du ge dig fasen på att skiten(andningslarmet) börjar falsklarma. Vad resulterar detta i? Jo, en yrvaken och ledsen bebis som måste sövas om igen och därmed ännu mindre sömn för dig.

  Larmet verkar till råga på allt få för sig att ta nånstans runt tvåhundra försök att starta när man slagit av det pga falsklarm och ska starta om det mitt i natten oavsett vad för yta man lägger den på. (Man ska trycka på en knapp och lägga den på en fast yta och vänta på "rätt pip", detta går alltid på första försöket när man sätter dit larmet på kvällen men efter den larmat verkar den ge sig fasen på att håna en tills man blir galen).

  Det är mååånga timmars sömn som slösats bort på grund av den här sabla prylen. Hade det bara varit jag som fått välja hade jag stampat sönder dyngan första veckan.

  Gör er själva en tjänst - Välj sömnen före denna apparat! Alla falsklarm är INTE värt det om ni har ett barn som sover dåligt.

  Värt att notera är att vi testat alla möjliga positioner på larmet och även flera olika blöjor, ingen skillnad. Vi har använt den under en längre tid också och är nu uppe i en vikt över 6KG på vår bebis.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Helt underbar produkt som lät mig sova lugnt på nätterna!
  Helt klart värd varenda krona!
  Falsklarmade några gånger innan dottern blivit rund om magen och sedan några gånger om den råkat hamna snett, men kändes skönt på sätt och vis - då visste vi ju att den funkade!
  Slutade med den efter 6 mån när hon började rulla runt i sömnen vilket gjorde att den hamnade snett eller ramlade av och därmed falsklarmade hela tiden. Men vid det laget var vi inte lika nojiga längre.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Denna har varit helt fantastisk och ovärderlig för oss.
  Den tillät oss, framförallt min tjej, att sova lite lugnare om nätterna.

  Den larmade falskt ett par gånger i början innan vi vande oss vid hur vi skulle sätta den (den sitter bäst om den sitter lite på ena sidan snarare än rakt på magen) och har därefter bara larmat falskt en handfull gånger.
  Det har vi dock inte sett som ett problem.

  Jag tycker den har fungerat kanon, speciellt för förstagångsföräldrar som oss :)
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Söker ett bra andningslarm. Denna rekommenderas av flera användare och jag tänkte pröva på våra kommande tvillingar då de kommer att flyttas mellan säng och vagn. Konstigt bara att priset skiljer sig så. Priset inom EU skiftar mellan 800-1000:-. Och i Sverige mellan 1295:- till 1695:-. I USA och Australien får man två till samma pris som en i Sverige. Varför denna pris skillnad? Kanske för att Sverige är en liten marknad och för få butiker som säljer denna produkt? Hur som helst så måste det vara värt att testas! Återkommer med en recension!