Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtrfy XG1-R LED (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtrfy Tangentbord (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Haft mitt i 7 år nu och det smattrar på som vanligt! riktigt jävla grymt tangentbord!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inköpt idag på teknikmagasinet för 1299kr kampanjpris tog sista skyltexet :), mitt första mekaniska , knapparna känns supernice och överlag ett robust tangentbord bra tyngd , återkommer då ja spelat ett tag
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Detta är mitt första mekaniska tangentbord som jag ha haft så jag kan inte jämföra med andra mekaniska tangentbord. Men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med tangentbordet. Det är bra kvalite, ligger där det ska och det är skönt att använda. Det enda minus är att manualen är inte så mycket att hänga i granen ha men man lär sig dom flesta funktionerna ganska lätt endå.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bytte detta från ett razer blackwidow 2014 efter att brytarna var inte det bästa.... Kollade efter nytt tangentbord och hittade detta genom nip. Och ångrar mig inte en sekund. Var lite rädd att gå över från blåa/razer gröna till mx röd. Men känns mycket bättre. Det ända som drar ner det är att om man trycker på vänstersidan så knackar plasten. annars. Fantastisk kvalité, Ljus och allt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hittade Xtrfy för första gången på Dreamhack Summer 2013 om jag minnes rätt. Vart direkt förälskad i deras tangentbord, men då jag redan hade ett som jag var nöjd med fick jag helt enkelt vänta. Nu under Dreamhack Winter 2014 så var det äntligen dags och det självklara valet var Xtrfy XG1-R LED.

  Vi kan börja med det dåliga, manualen. Den är relativt jättedålig men man lär sig snabbt alla knappar ändå efter fem minuter's pillande på tangenterna.

  Dem positiva aspekterna är däremot enorma. Tangentbordet är ganska tungt och ligger perfekt på skrivbordet, det finns alltså ungefär noll risk att det glider runt och har sig, ett problem jag haft med andra tangentbord. LED-tekniken är verkligen framtiden och man ser kvalitén utav att bara kolla på det.

  10/10, enkelt. Rekommenderar detta framför ALLA andra tangentbord & då har jag även testat en del. Köp, köp, köp!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har själv varit extremt nöjd med mitt Xtrfy XGR-1 LED som jag haft sedan dem hittades ute i butikerna.

  Skulle göra rent den och råkade slarva bort en key-cap varpå jag mejlade till Xtrfy och 3 dagar senare fick jag ett nytt med även lite annat roligt från en kille vid namn Jocke gratis via post.

  Rekommendera detta tangentbord starkt väldigt gedigen och många bra futures.

  Slitit många Logitechs som bara bruka hålla ett år för min del.. nästa köp blir ett likadan om ett bra tag då det efter ett års ''misshandel'' än ser och känns som nytt.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte det här tangentbordet av ren nyfikenhet. Det var inget planerat köp utan jag såg det på NetOnNet och tänkte att jag måste prova det. Hade aldrig hört talas om detta märke förut så det var en liten chansing.

  Men jag är glad att jag gjorde det för jag gillar detta bord. Jämfört med Qpad MK-85 som jag har haft så tycker jag kvalitén är bättre på det här. Det känns mycket mer gediget på mitt skrivbord och ger ett bastantare intryck om man nu kan säga så. Båda har röda brytare och det är det som jag gillar på ett mekaniskt.

  Ljudet när man skriver är lite mer "thock" än ett lite högre "klick" när man skriver på det och det gör så att det känns som det är mer gediget och högre byggkvalité. Det når inte upp i Filcokvalité riktigt men det hade jag heller inte förväntat mig. Chassit känns dock väldigt gediget och det har lite kornig textur på det vilket ökar kvalitetskänslan lite. Ganska stilrent och snyggt också och ser inte ut som ett rymdskepp som många mekaniska tangentbord gör.

  Ska dock påpeka att min spacetangent lät som in i bomben out-of-the-box. Cherrystabilisatorn hade oljud för sig så metallpinnen i den skramlade en hel del. Mer än vanligt. Men det löste jag enkelt genom att åka till Biltema och köpa lite smörjfett och sprutade in i vardera sida i plastdelen på stabilisatorn. Efter det vart den grymt tyst och har inget att klaga på om den saken längre.

  Något som utmärker detta tangentbord från de andra också är LED lamporna. Det går att leka med dem i all oändlighet typ. Hur de ska lysa. Orkar inte gå igenom alla funktioner här faktiskt så slå upp en Youtubevideo istället och titta på partytrick. Jag tycker också om att de har placerat macroknapparna där uppe istället för på sidorna. Det gör så att tangentbordet inte behöver ta upp mer plats än normalt och behåller sin normala layout. Keycapsen är även standard på nedre raden tack och lov så det är enkelt att byta dem till egna om man så vill då de inte har några specialmått som nästan alla andra tangentbord har idag som är gjorda för gaming. Smartaste macrolösningen jag sett på detta bord. Fixar flera problem jag upplever på andra tangentbord.

  En funktion som jag fullkomligt har kommit att älska väldigt fort är att man enkelt kan ställa in hastigheten som en tangent ska skriva i när man håller den nedtryckt. Genom att trycka på FN knappen och sedan 1-9 på numpaden så bestämmer man hastighet. Från normalt till väääldigt fort. Vid läge 3 tycker jag den är perfekt för min del. Härligt funktion och enkelt och snabbt att ändra vid behov.

  Det kostar detta tangentbord och tiden får visa om det håller den kvalité som det känns som när man skriver på det (vilket Qpad definitivt INTE gör, alltid samma fel på dem). Jag får återkomma efter en tid i alla fall om det händer något negativt. Men just nu är jag jättenöjd och kommer behålla det.

  Rekommenderas.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Suttit framför tangentbordet i några timmar nu. Ska försöka samla mitt intryck. (Bytte från Saitek Eclipse II).

  Positivt:
  + Storleken. fullformat, men ändå kompakt.
  + Vikten, Ligger stabilt på skrivbordet och får det hela att kännas välbyggt. Inte plastigt.
  + Cherry Red. Fullkomligt älskar dessa. Mycket tystare än vad jag trodde.
  + Game mode: stänger av Windows knappen.
  + Macro: två olika lägen. Quick och timing.
  + Support. Extrem bra kommunikation via mail. (Se stycket "Negativt" längre ner)
  + Led belysningen. Finns flera olika lägen:
  1. Key touch: Nedtryckt tangent lyser upp
  2. Key wave: Nedtryckt samt omkringliggande tangenter lyser upp.
  3. Key led: Förutbestämda tangenter lyser. Alla knappar är aktiva.
  4. Key mask: Endast förutbestämda tangenter lyser och funkar.
  5. Demo: Fem olika korta demon.
  6. Breath: Tangentbordet "andas".
  7. Equalizer: Fem olika lägen som reagerar på ljud.
  Självklart går det att ändra intensiteten.

  Negativt:
  - Saknar ingångar. USB, hörlur och mic hade varit trevligt.
  - Fabrikationsfel på F11-tangenten. Ligger svart färg på undersidan/insidan och släpper inte igenom led ljuset. Knappen funkar, men ett slarv som detta är inte riktigt okej. (Går lätt att byta ut dock. Är i kontakt med leverantören och får förvånansvärt snabba och mycket trevliga svar. Blev lovad en ny knapp. Kommer update om detta)

  Köpt från Dustin för 998:- ... studenterbjudande (2014-05-25)
  9/10
  ****************
  Update (2014-06-04):
  Inte alltid man har behov av att vara i kontakt med support på olika företag, men när det väl gäller, ställer Xtrfy upp galant. Fick hem knappen idag (2014-06-04). Har hunnit spela ganska mycket nu, främst FPS.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft min Xtrfy i några veckor nu och är grymmt nöjd med kvaliten på tangentbordet.
  När man väl listat ut hur man använder alla funktioner är den helt klart en av det bästa på marknaden. Förvänta dig dock inte att manualen som medföljer kommer hjälpa dig att lista ut hur man använder alla dessa funktioner. Manualen är något av det sämsta jag har sett för en så bra produkt som denna tangentbord.
  Tangentbordet är tung vilket gör att den står stadigt vid användning, led effekterna på knapparna är hur bra som helst, speciellt om man använder den nattetid. Dock saknar tangentbordet ingångar såsom USB och hörlurar, men inget som stör mig dock.
  Jag hade gett den en 10 men gör inte det enbart för manualen.