Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cyberpunk 2077 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Behöver buggfixas så rekommenderar att kolla lite patch comparission innan man köper denna. CD project red kommer troligtvis fixa förr eller senare. Men i dagsläget är spelet ganska trasigt.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Katastrof. Borde inte ha fått släppas till PS4 och XB1. Ser ut som Duke Nuke'em från -99.

  Jag lyckades plombera mitt spel och lämna tillbaka det. Nu köper jag det på Stadia istället för typ 639kr och får med en Stadia kontroller och en Chromecast 4k, och hoppas på en bättre spelupplevelse.

  Spelar inte många spel, köper få och spelar dem ordentligt. Efter att ha levt med The Division 1 och 2 i hundratals timmar så gick det inte att gå till denna spelupplevelse på XB1.

  EDIT: Stadia var en mycket bättre upplevelse. Har bättre grafik via mobiltelefonen på Cyberpunk ön XB1. Spelet i övrigt är OK men inte breathtaking.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Känns som när man spelade Deus Ex första gången eller GTA 3. Ett mästerverk. Den har det bästa från FPS och RPG ihopsatt. Spelet är inte för alla men har man växt upp med spel på 90-talet och Desu Ex och GTA är det en solklar hit. Fungerar utan problem och bugar på series X.

  + Ganska stabila 60 FPS
  + Snyggt, speciellt ljussättningen.
  + Stor värld
  + Många sidouppdrag av varierande karaktär
  + Flera sätt att lösa samma problem
  + Otroligt många RPG element:
  + Level, Respect, Craft, Item Mod, Bio Mod, Mod Mod..
  + Intressant story.
  + Bara semi-öppet i början, som äldre GTA.
  + Flera olika början beroende på karaktär.

  - För lite tid... =(
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Tyvärr ett fruktansvärt buggigt spel till Xbox one. Hänger sig upprepade gånger, dålig grafik med mycket buggar. Synd på ett spel med oehört stor potential. Med bättre grafik och löst från buggarna så hade det fått en 4:a men i detta läget så är jag MYCKET förvånad över att de ens har släppt spelet. Känns inte färdigutvecklat
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Årets besvikelse.
  Har spelat spel i 30 år och provat det mesta.

  Hypen kring detta spel skulle aldrig kunna matchas men detta är verkligen ett helt mediokert spel med tråkig FPS , tråkiga fordon och väldigt dåliga RPG element. Massa buggar och andra problem och de ljög om systemkraven. Spelen funkar inte ens bra på de bästa datorerna. Kolla noggrant om din dator klarar spelet.
  Kör du på last-gen konsol så har jag hört att det funkar RIKTIGT dåligt. Rösta med era plånböcker och avstå från att köpa detta spel.

  Vilken flopp.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Överskattad? Ja. Förtjänar kritiken det? Ja. Dåligt spel? Inte nödvändigtvis, faktiskt.
  Jag gick in med extremt låga förväntningar, efter att ha sett en hel del bilder från PS4, och blev förvånad över att den gick tillräckligt bra på Xbox Series X. Som mest andra kan jag förstå besvikelsen.

  Låt mig börja med föreställningen. Det är usel, att vara ett 2020-spel som släpptes för Xbox One. Prestanda och kvalitet är de två valen du har, och kvalitet verkar inte göra annat än att låsa FPS till 30, så håll dig bara till prestanda. Du kan också stänga av fem olika efterbehandlingseffekter, och jag rekommenderar att du bara stänger av dem alla. När de är på är bilden betydligt suddigare.
  Spelet går vanligtvis vid 60 FPS med mycket lite huggning inomhus, men blir snabbt mer instabilt vid körning. Det är mest hanterbart men kan vara väldigt irriterande. Om det går så dåligt med 12 tillgängliga TFLOP-enheter, tycker jag synd om Xbox One-spelare. Var medveten om det minsta lagret irriterar dig, och speciellt om du inte har en serie X eller en variabel uppdateringsfrekvensskärm.

  Historien om spelet är ganska engagerande, men långt ifrån hur hype fick det att se ut. Man skulle tro att du hade fullt val över allt som händer, men spelet är mer linjärt än Telltales The Walking Dead. Du har mindre nyanser i dialogen än ett episodiskt spel från 2011, om du kan tro det.
  Det är inte att säga att jag ogillar historien eller karaktärerna ... för det här spelet slår hårt. Du kunde ha sagt att Act 1 är allt spelet var, och jag skulle ha varit ganska nöjd. Scenerna känns mycket mer personliga när du ser dem ur V: s perspektiv. Men jag säger detta som någon som inte är ett CDPR-fan ... om du är en av dem som har väntat på detta sedan 2013, och bara vill ha ett enormt unikt RPG, är det förmodligen något nedslående, om inte en total svik.

  Kompletterande kommer förmodligen att dra större nytta av detta än jag. Jag har bara spelat i knappt tio timmar och har fått så många erbjudanden på sidjobb (läs: "sidopriser") att jag tar evigt för att avsluta dem. Det är nästan frestande att bara ignorera dem helt, utom de som har historiskt värde. Det här liknar ganska mycket The Witcher 3, det varar i hundratals timmar om du bryr dig om att ta sidokvot.

  Spel är inte det bästa i världen, men det är bra ibland. Det finns mycket variation i spelet: ibland hackar du kameror, ibland skjuter du från en bil på mötande fiender. Det är mestadels solidt och jag känner inte att jag står på ett ställe för länge.

  Svårighetsgrad: Jag spelar på Hard och känner att fiender fortfarande tar för lite för att dö. Mycket hårt å andra sidan gör det omöjligt. Lyckligtvis kan du ändra svårighetsnivån efter att du har börjat, så länge du inte är på uppdrag.

  Kontroll: Jag tyckte att det är långsamt att sikta med standardkontroller, men lyckligtvis har spelet extremt många inställningar för att sikta. Jag gillar snabbt och snyggt, och efter några minuters tweaking kändes det naturligt. Mycket bra val här.

  Körning: Inget att skriva hem om. När du själv styr ratten är det klumpigt ... bilar svänger lite för snabbt och det är lätt att accelerera rakt in i en vägg. Det är ok, bara inte så bra. Det är ganska coolt att alla bilresor i spelet är riktiga, och allt du ser utanför fönstret är byggnader du kör förbi i Night City och inte bara en slinga för en scen. Naturligtvis bör det förväntas från ett openworld-spel ... men ändå.

  Karaktärsskapande: Hypade upp något galen, men jag måste vara helt ärlig: det är ingenting. The Sims 4, Saints Row The Third och WWE-spel har alla mycket bättre och större grad av anpassning. För att vara Cyberpunk finns det nedslående lite som är punk. Du kan ändra könsorganen, men ... verkligen? Är det allvarligt vad CDPR valde att prata mest om? Känns som kompensation för att detta är den svagaste delen av spelet.
  OBS: Du kan inte ändra karaktär efter att spelet har startat. Ja, spelet om "kroppsmodifiering" tillåter dig inte att ändra utseendet på postintro. Sjuk.

  Men inte allt är en besvikelse. Grafiken är mycket lätt höjdpunkten. Som jag sa gick jag in med låga förväntningar tack vare PS4-bilder, men spelet ser verkligen ut som ett 2020-spel på Xbox Series X. Ansikten är extremt realistiska, animationer för karaktärer är ganska livliga (förutom när de inte ... mer om glitches efteråt), och belysning och reflektioner ser ut som strålspårning utan att vara så. Jag har ofta zoomat in för att titta på en struktur närmare och har varit helt förvånad över att jag knappt kan räkna pixlarna. Detta är vägen framåt för grafik. Jag förväntade mig 2020 AAA-grafik, och även om det här spelet går lite över 1080p med temporär antialiasing på Xbox Series X fram till uppdateringen 2021, är det precis som jag förväntade mig.

  Med bra grafik kommer ett bra bildläge. Tryck på LS + RS när som helst så kan du ta en bild av din karaktär och / eller omgivning. Du kan välja mellan dussintals poser, hundratals klistermärken, 50 ramar och 10 bakgrunder. Det är inte banbrytande eller något, men det är fortfarande ett av de bästa fotolägen jag har sett i ett videospel. Som en bonus för att spela på Xbox kan du snabbt förvandla de foton du tar i bakgrunden på din konsol.

  Det här är den del där jag rakar allt det goda jag har sagt de senaste minuterna. Fel och fel är i spelet och det finns många av dem. Dessa sträcker sig från "eh, ganska roligt" till "borde antagligen ladda om sågen ..." Jag skulle inte jämföra detta med Fallout 76 eller No Man's Sky vid lanseringen. Nej, det här är Skyrim vid lanseringen.
  Jag dog i garaget med Jackie bara genom ett hopp på sin bil, poliser skjuter dig om du står en meter från dem i 5 sekunder, om du hoppar vid bordet Vik står på vänder han huvudet 180 °, om du jagas av polisen kan du prata bara med tränare Fred så kommer de att slappna av, jag fastnade i handledningen för att den inte kände igen att jag slutförde ett mål ... och allt detta beskriver jag och mer bara de första tre timmarna. Det här är hysterisk buggy. Man skulle ha trott att de extra månaderna i ugnen, och speciellt dag 1-plåstret, skulle ha fixat dessa, men nej. (PS: De sköt ut en uppdatering från 1.0.0.6 till 1.0.4.0 dagen efter dessa upplevelser ... men det ser inte ut som om det fixade någonting, för när jag laddade min såg satt Jackie i lös luft, en meter från sin stol. )

  Musik i det här spelet är mestadels bra, men inget anmärkningsvärt. När jag sätter mig i en bil kämpar jag alltid för att hitta en radiokanal som inte distraherar mig. Jag vet att detta är CyberPUNK och kommer att äga rum 2077, men jag tvivlar på att all musik i framtiden kommer att vara hårdrock. Kampmusik är ok för det mesta, om inte lite repetitivt.

  Sammantaget, under den tid jag spelat skulle jag ha sagt att detta inte är värt hela priset på Xbox. Hitta en bra affär (jag köpte den för 450 NOK på Elkjøp) och jag skulle ha sagt att det är värt det. Den fysiska lådan kommer med några coola godsaker, inklusive klistermärken och en karta över Night City, vilket gör köpet lite mindre.

  Granskningen kommer att uppdateras om jag ändrar mig eller om spelet får felkorrigeringar och bättre prestanda.