Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose Companion 3 Series II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Datorhögtalare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Instämmer i vad de andra säger ang byggkvalite och ljudkänslan i detta systemet. Basen är extremt grov i "leverans läget". Dock är det bara att skruva ner för att få en mer balanserad bas så det är inte ett problem.

  Titta först på en Logitech fast när jag fick denna för 1995 ink frakt så kunde jag inte tveka. Ska man jämnföra logitech och detta systemet så är det som deejayalicve säger. "detta system är 1000 gånger bättre än logitechs dyraste 2.1 system i dagens läge. "

  För ett inköp runt 2000 kr så är det ett bra köp. Skulle inte personligen betala 3000 kr för denna då det blir för långt ifrån andra system på marknaden.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ni får säga vad ni vill, men detta system är 1000 gånger bättre än logitechs dyraste 2.1 system i dagens läge. Och det funkar till skillnad från Logitech. Ljudet är snyggt och inte färgat. Självklart finns alltid med att önska om man är finsmakare. Men detta är riktigt snyggt system som levererar bra mycket bättre än alla mediokra "datorsystem" i samma prisklass. Det enda som kan mäta sig mot dessa är riktiga studiomonitorer, man jag hade inte plats för de, annats hade jag lätt köpt det. Kan bli billigare tillochmed. Om man har plats.

  Drar av en stjärna för att de inte är magnetiskt avskärmade och det blir lätt störningar i systemet av mobiltelefonerna.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt bra högtalare. Riktigt bra byggkvalitet. Ljudet är exakt och mycket detaljrikt. Passar dock inte alla musik. Eftersom de är ytterst detaljrika i diskanten fungerar det inte perfekt med rock som har mycket distade gitarrer i just de frekvenserna. För allt annat är det perfekt.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nöjd, saknar en del på mellanregistret enligt mig. Basen bör skruvas ner ett kvars varv för att få balans enligt mig.
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Dyrt och för mycket bas tyvärr, skulle gärna halvera basmängden även om den är på lägsta läget. Annars bra ljud men inte värt pengarna.
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  För det relativt höga priset levererar detta system osedvanligt dålig detaljåtergivning.
  Bra stuns i basen som dock inte förlåter avsaknaden av mellanregister och delar av diskanten. Detta märks tydligt vid uppspelning av tal i t.ex filmer eller spel, där röster drunknar i bakgrundsljudet.
  Funkar dock bra till "dunka dunka" musik om man nu klarar av att begränsa sig till en viss genre.
  Många betydligt billigare system klarar av att leverera ljud med ett lika betydligt bättre omfång

  Volymkontrollen är ljuset i mörkret. Llätt att placera och tar inte speciellt stor plats. Ljudet sätt på och av med en beröring - hi-tech! Volymen regleras genom att vrida på den svarta ringen som har bra känslighet.