Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JVC LT-40E710

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JVC TV (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Sämsta tvn jag någonsin haft. Extremt hög input lag på både film och spel. Men kan fungera okej i vanligt tv tittande. Men det värsta är, att personalen rekommenderade denna tv för tv-spel, som jag märkte var nästintill omöjligt. Köpt för 3000kr.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte vår för att byta ut vår gamla Samsung LCD som vi körde i sovrummet. Fungerar förträffligt. Faktiskt mer än jag förväntat mig för en TV som jag gav 3490kr för på Elgiganten. Satte i en ChromeCast och streamar allt från server i källaren till Netflix och ViaPlay.
  Tv:n är ingen ljuskanon så den rekommenderas inte med mycket infallande ljus. Men svärta och färger hanteras bra. Saknar lite funktioner i mjukvaran som tex sätta etiketter på ingångar osv.

  Dessutom tycker jag tv:n var snyggare än Samsungs, LGs och Sonys motsvarande modeller. Har en lite borstad yta som jag tyckte var mycket snyggare än de högblanka modellerna från de andra märkena.

  Ett bra köp!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt bra TV!
  Bra skärpa och bra färger, den flyter bra och har ett rimligt pris!

  OBS OBS!
  Du kan inte använda HDMI ingångarna till dator. Då kommer du få extremt hög input lag och du kommer inte få ut 1920x1080p.
  För att köra dator med tvn måste du köra via VGA ingången då blir allt frid och fröjd och finns inget att klaga på. Fråga mig inte varför de har låst mjukvaran så konstogt... Men de kommer säkert räta till det med framtida mjukvaruuppdateringar.

  Jag ger Tvn 8 av 10 pågrund av att mjukvaran är såpasa låst som jag beskrev ovan.

  Om du har frågor angående Tvn känn dig fri att skriva till mig på sweclockers "Weelox"
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fungerar utan problem att titta på film med. Ljudet på tv:n är otroligt kasst, men det kan man förvänta sig från en platt-tv, har iaf kopplat in en stereo så jag får vettigt ljud.

  Brukar oftast spela upp film på tv:n via dator och det funkar utmärkt.

  Har dock läst att denna har stor inputlag och fungerar dåligt till spel så om man ska spela på den ska man nog satsa på en annan tv.