Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Q 1400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grillar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte denna med sidobord, rullvagn och överdrag för grillning på min balkong.
  Grillgallret har ganska breda räfflor så köttet har en tendens att fastna. Lite olja på köttet innan är att rekommendera. Gallret lätt att plocka bort att rengöra. Riktigt gjutjärn så lär överleva ett tag!
  Värmeelementet kan inte tas bort så insidan av grillens nedre del är mycket svår att rengöra. Ser inte roligt ut på insidan efter några grillningar.
  Har endast grillat skivor av kött och då är det full effekt som gäller under minst 20-25 minuter innan man grillar för att det ska bli ordentlig värme och stekyta på köttet. Får känslan att man skulle vilja kunna ha ännu högre värme ibland men det går inte...
  Sidobord och rullvagn passar väldigt bra. Överdraget passar perfekt men tycker lösningen för att hålla fast överdraget med kardborre remmar kunde gjorts lite bättre.
  Ingen stor grill direkt och skulle inte grilla mer än 4 skivor kött samtidigt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mångsidig och enkel grill som gör sitt ”jobb” utmärkt! Tog t o m med den på bilsemestern till Tyskland och kunde därmed grilla allt från goda korvar till kyckling och olika nöt-/fläskfiléer medan potatisklyftorna och grönsaker tillreddes i köket. Ingen eld att hålla koll på. Går utmärkt att reglera temperaturen med det kraftiga vredet. I går gjorde hustrun pizza med en enkel pizzasten på grillen. Rengöring av galler med stålborste inga problem. Köpte en svart bänk med hjul hos Jysk som grillen står på. Bra med avställningsytor. Nu ska trådlös termometer inhandlas. Rekommenderas!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Köpte denna när det blev eldningsförbud. Fungerar faktiskt ganska bra, eller funktionen är bra men det smakar det blir inte rökigt som en riktig grill. Gillar man gasolgrillar så är denna nog helt kompatibel. Denna modell har gjutjärns galler, fast inte riktigt gjutjärn. Något idiot har emaljerat gjutjärnet, förmodligen för att det ska bli lättare att göra rent. Men nu kan man inte använda stålborstar för att göra gallret rent så det blir mycket mer jobb pga detta. Man tar sig för pannan och undrar om de inte har någon som grillar på weber längre.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Liten och väldigt smidig, dock ryms fler biffar än vad man kan förvänta sig.
  + Enkel att göra ren, för att vara en grill
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Rymmer mer än vad man kan förvänta sig av en så pass liten grill
  Stabil
  Rejält grillgaller
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vi hade tidigare en billigare elgrill av märket Menuett, steget till Q1400 är stort, Q1400 är gedingen och vill du så bränner du maten utan problem, även i vind och kyla funkar den att grilla på, ger fin stekyta tackvare gjutjärnsgallret, enkel att hålla ren.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Suveränt smidig.
  Rymmer mer än vad man först tror - grillar lätt för 7-8 personer.
  Perfekt för oss med balkong -tyvärr får vi inte ha gasolgrillar Stora utmaningen är dock rengöringen då både galler och innanmätet behöver en rejäl rengöring emellanåt