Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dr. Martens 1460 Vegan

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dr. Martens Boots, stövlar & stövletter (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en sneakerperson. Senast jag köpte kängor var 1998. Men med den här misärslasken som varit senaste tiden kände jag att jag måste nog skaffa kängor. Att hitta djurvänliga sådana är inte helt enkelt men jag visste att dr martens hade en vegansk 1460.

  De är små i storlekarna. Jag har smala långa fötter och har normalt US12 (mestadels Nike) så köpte 46 men de är lite för små. Dessvärre finns inga halvstorlekar. Men när jag gått runt i dem hemma förstår jag inte hur den här sulan kan vara så omtyckt. Det är som att gå omkring i skor någon spikat ihop av plankor, eller mer realistiskt slalompjäxor. Jag är medveten om att dr martens har en viss "break in"-fas men jag har svårt att tro att de nånsin kan komma i närheten av behaget av att gå omkring i ett par Nike Free.

  Tyvärr åker de tillbaka. Skor ska enligt mig vara bekväma från dag 1. Att jag inte sätter bottenbetyg beror på att de (tyvärr) är väldigt snygga, hade gärna sett en modernisering av modellen med fotriktig inner- och yttersula.