Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DUB-1312

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Nätverkskort (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  12 mån sedan
  Köpte den här för det interna på moderkortet la av.
  Skulle ju vara så lätt enligt d-link att installera den här stod det. Bara plugga in och i princip köra. Jo tjena, höll på i nästan två timmar innan jag fick det att funka. Tog hem de senaste drivarna från d-link's sida men inte fanken gick det att installera det i windows 10 - 64bits.
  "drivrutin stoppad från att installeras" stod det bara. "stoppad för ett känt fel" stod det. Jaha???
  Efter mycket sökande på nätet efter en lösning så hittade jag ett youtube-klipp där en kille rådde folk att ta hem en drivare från 2012! Men se då funkade det. Det är fan skandal. Man är har ju fått itutat att alltid ta hem den senaste drivaren. Men inte i det här fallet.
  Hursom så fungerar det och jag gjorde ett tp-test med bra resultat. 100/10 lina har vi (fiber) och det fick jag också ut. Så bra när det väl fungerade.
  Tveksamt att jag rekommenderar det här. I mitt fall hade jag väl inget val. Det här eller köpa nytt moderkort liksom. Det kanske finns fler externa nätverkskort som är bra men nu funkar det och det får väl vara bra så.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanske för tidigt att recensera den men installationen gick fort och den fungerade omgående. Det går snabbare att surfa trots att jag bara har USB 2.0 och inte kommer upp i 250 Mb utan får runt 210 MB. Detta till trots laddas varje sida ner snabbare då responstiden är snabbare än i det inbyggda nätverkskortet.

  Nu slipper jag uppleva att sidor stänger ner när jag ställer ifrån mig min laptop för med denna tappar man inte kontakten när man flyttar den som man gjorde med mitt inbyggda nätverkskort.

  Kan varmt rekommendera denna speciellt för de med en dator som har några år på nacken. Jag köpte denna efter att jag bytte hårddisk till SSD samt dubblade RAM-minnet.

  UPPDATERING:
  Har nu fått starta om datorn två gånger då denna tappar kontakten och det enligt datorn beror på kabel eller fel på kontakt. Verkar snarare vara något annat fel som gör att detta nätverkskort plötsligt slutar fungera.