Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus USB-AC56

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Trådlösa nätverkskort (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hastigheten är superb och den fungerar väldigt bra när den inte krånglar.....

  Hade problem med den redan från början då den krånglade med mitt nätverkskort. Har en ny dator med Win10 och när jag läste en del på nätet så verkar det vara flera som har haft problem med drivrutinerna till Win10. Jag började med de som finns på Asus egna hemsida men de krånglade väldigt mycket de gjorde det till och med svårt att starta om datorn ibland.

  Hursomhelst, ni som har problem med drivrutinerna borde kolla in dessa två sidorna. Den ena är en guide om hur man manuellt installerar andra drivrutiner och den andra är direktlänken till Realteks hemsida där fungerande drivrutiner finns. När jag installerade drivrutinerna från Realtek så fungerar allt perfekt. Samma hastighet som innan men utan krånglet att den stängs av eller att nätverkskortet helt enkelt slutar fungera.

  Länk till guiden:
  http://www.danletsinger.com/blog/2017/4/27/wi-fi-slow-after-updating-to-windows-10-creators-update-fixed

  Länk till drivrutinshemsidan:
  http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=21&PFid=64&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false

  Hoppas detta hjälper er som har liknande problem.
 • Alla omdömen

 • Bra
  1 år sedan
  Bra produkt i övrigt, om du undviker ASUS drivrutiner. Objektet fungerar utan dem också. De har tendens att strula. Fräsch Win 10 Pro installation. Logitech G900 trådlösa musen brukade koppla om sig och det var typ powerpoint slideshow på skärmen när jag rörde musen då. WiFi strulade också hela tiden. Avinstallerade drivrutiner och nemas problemas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte denna till mina två NAS-burkar(Synology), trodde det skulle bli lite sämre när jag gick över från kabel till trådlöst för dessa men det har varit riktigt stabilt. Inga problem att installera, men det brukar det ju inte vara heller när man kör Linux.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Testade Netgear A6210 innan men den strulade och la av hela tiden och var inte alls kompatibel med Windows 10. Sen hittade jag det här guldkornet.

  Sitter på övervåningen och får ut 95 mbit/s, betalar för 100. Lägger aldrig av och var enkel att installera.

  10 poäng om det hade gått att ansluta till 5,0 Ghz nätverket men det räckte tyvärr inte.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stabil uppkoppling och bra hastighet (jag har inte mätt men upplever den som bra).

  Jag använder det till min surfplatta, som har ett bedrövligt inbyggt nätverkskort, och då uppdagas ACC56 ända nackdel: det är stort! Plattan blir inte speciellt mobil med denna inkopplad. den medföljande förlängningskabeln med ställ gör dock att jag kan leva med det.

  Lite trist att man måste använda Asus programvara. Jag hade föredragit att använda Windows egna men det har jag inte lyckats med.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klpte först Asus AC51 som var helt värdelös. Gick inte ens att få en uppkoppling. Lämnade tillbaka och hade egentligen tänkt undvika Asus då supporten var dålig också men gav det en chans. Bra med dockningsstation som eg bara är en usb-förlängare så man kan ha den på bordet då stickan är ganska stor. Med förra stickan fick jag ut 40 mbit när jag väl fick igång den. Med denna ligger jag på 85 mbit (100 mbit internet). Helt ok. Hittills nöjd. Återkommer om jag upptäcker nåt mer.

  EDIT: efter att ha använt den nu någon månad så måste jag tyvärr dra ner betyget. Tycker den lägger av alldeles för ofta så att man måste starta om nätverkskortet.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd! Fungerar felfritt på Windows 8.1. Kör denna tillsammans med en RT-AC3200.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar alldeles utmärkt i Win10Prox64 (kört sen lanseringen av Win10 utan ett enda problem).

  Får ut c:a 500mbit/s åt bägge hållen.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  För er som har Windows 10 eller 8.1, undvik denna adapter! Pga bristfälliga drivrutiner kraschar hela datorn för mängder av användare: https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3fknvo/blue_screen_with_asus_usbac56_802_wireless_adapter/

  Kanske släpps någon uppdatering, men än så länge finns ingen lösning.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra hastighet och stabilitet. Enkel installation. Känns prisvärd och är mycket nöjd med köpet. Tycker Asus nätverkskort och routers levererar det som förväntas!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte detta kort igår från Webhallen (butk för 649 kr) då jag började tröttna på nätverkskabeln som log dragen runt lägenheten och i slutet bredvid datorn ligger ett stort nystan som är milt störande.

  Jag behövde ett trådlöst nätverkskort som kan leverera när det kommer till spel, jobb och annat, och det stod mellan detta och ett annat (billigare) USB-kort från ASUS. Det föll på det första och jag måste säga att jag är supernöjd!

  Jag har Comhem (250Mbit/10Mbit) och med kabel så hade jag 250mb/s ner och upp runt 12Mbit (svarstid på runt 6ms) nu med detta trådlösa kort har jag 248 Mbit/s ner och 11,92 Mbit/s upp samt en 9ms svarstid (pendlar mellan 8-10ms). Det jag märker är att det verkar ta en liten längre tid att komma upp i maxhastighet men så är det väl med trådlösa nätverkskort.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har köpt detta usb nätverkskort, och jag är sjukt nöjd. Det levererar den starka signal och hastighet som lovas. Söker du ett trådlöst nätverkskort till din stationära dator så rekomenderar jag detta alla dagar om året.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bara okej, men då och då låser upp det, att behöva ta in och ut för att återställa den.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Toppfart och stoppsignal. Inte sett något bättre - 500+ Mbps genom två betongväggar! Stabilitet är dock otillräcklig. Jag har provat 3 (!) Olika enheter, och alla förlorar genom att börja. Det kan förekomma efter en timme, kan det hända efter två veckor ... Om man istället köpt en billig TP-Link adapter sväller stabil. (Även om det bara förvaltar 200 Mbps genom två betongväggar.) Försäljnings min USB AC56 för tio dollar om någon är intresserad! ...