Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Edifier Luna Eclipse E25

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Edifier Datorhögtalare (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Finns nog vassare på marknaden men de är väldigt snygga och låter mycket bra.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fuck min granne har bluetooth parat den o kapat kopplingen. Måste gå knacka på o klaga typ.

  Hittills bara haft de i en vecka. Men måste säga att jag är riktigt nöjd. Köpte de för 1300kr. Ljudet är riktigt bra. Den har en tydlig diskant, inte överdriven bas som många billiga högtalare. Och det är inget brus oavsett hur hög volymen är eller om något spelar eller inte. Mina förra högtalare började brusa rejält så högtalare utan brus uppskattas jävligt mycket. Och digitala ljudvolym kontroller ÄR STORT skillnad. Älskar touchen och fjärren. Passar bra som arbete, gaming och party.

  Borde berätta att jag som köper 2.0 högtalare förväntar mig högtalare med lägre bas eftersom om man vill ha bas då är det subwoofer som gäller. Jag allmänt stör mig på högtalare och musik och explosioner som där man bara hör bas. Jag är en person som uppskattar detaljer.

  Uppskattar också att power lampan är liten och röd och inte lyser som fking månen mitt i natten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra och detaljrikt ljud för prislappen (1500 kronor).

  Basen tar dock över lite för mycket och blir påträngande, men det är löst genom att justera frekvenskurvan lite i equalizern för ljudkortet.

  EDIT: vet inte ifall högtalarna spelat in sig (2 månader) eller ifall jag vant mig, men jag har nu återställt frekvenskurvan till "normalt".

  Jag kör bara kabelanslutet, så jag vet inte hur den uppför sig trådlöst. Jag är nöjd med högtalarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Haft dem i två år och de är helt enkelt fantastiska för sitt pris!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt ok högtalare.
  + snygga
  + helt ok ljud
  + alla sladdar kan kopplas ur
  + förpackning och kvalitetskänsla

  - touch-kontrollerna är inte sådär jättebra placerade och användarvänliga, kör hellre med fjärren
  - fick köra equalizer för att bli av med den dova och inte så snygga basen
  - ingen ingång för hörlur
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Högtalarna kommer väl förpackade i tygpåsar och de ligger i skålformade fack i kartongen. De smälter väl in på skrivbordet med sin rundade vitblanka form. Snyggt! Väl installerade på datorbordet så steg spänningen då jag skulle släppa ut musiken och träffas av det första intrycket.

  [ De datorhögtalare jag haft innan är Gigaworks T20 - klart ljud, och mer ljud än vad man tänker sig det ska komma från de här högtalarna.

  Edifier R1800 TIII - Rätt stora för att vara datorhögtalare - snygg finnish och vinklade frontar. De har dock inte lika klart ljud som T20 men basen är djupare - dock något slö. Så första upplevelsen av de här var ingen höjdare. ]

  Första intrycket är - YES! Klart ljud med fyllig rapp bas. Helt klart nöjd så här långt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kom över dessa pga en kompis hade ett par som idag inte finns i lager. dessa är både snygga och låter bra för pengen. Jag har testat M-audio 5 och dessa är kraftfullare men anser faktist inte att dom presterar lika mycket när det gäller bastryck. har spelat dessa nu under ca ett år framåt och man behöver inga andra högtalare vid datorn. basen som spelas ur dessa 3 tums element är magiskt. Nått som är bra är att dom funkar som blåtand bara att söka fram dom i telefonen så vips en bra musikspelare där åxå jag är mer en bara nöjd :D
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kändes inte 100% i början men nu när de är inspelade blir jag fortfarande överraskad över hur bra dessa låter. Fylligt ljud och bra bas(för att vara bordshögtalare).
  Snygga som få men man måste damma dem ofta då varje korn syns direkt :)
  Kör med extern DAC med EQ och har kunnat justera in ljudet, basen behövde höjas lite.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Överlag bra högtalare. Gillar ni utseendet och bara vill att er musik ska låta bra så kör på. Inget man köper för redigering av ljud, ljudet är alldeles för färgat för det. Fyller utan problem ett ganska stort rum med högt ljud.

  Fördelar:
  -Håller definitivt inte med de som säger att bas saknas. Basen är bland det bästa med de här högtalarna. Väldigt bra tryck i basen, extremt djup för att inte ha någon subwoofer. 2.0-system brister ofta på den här punkten men basen här är verkligen djup och tydlig utan att ta över för mycket. Imponerande!
  -Unikt utseende
  -Bra byggkvalité, känns tunga och välbyggda, bra finish överlag.
  -Ren och behaglig diskant, inte sådär skrikig och skarp så att det gör ont i öronen som på vissa högtalare.
  -De kapacitiva knapparna på sidan av den högra högtalaren funkar bra, har läst att andra tycker de är dåliga men för mig funkar de alltid som förväntat.

  Mediokert:
  Mellanregistret hade gott kunna vara lite mer framhävt och detaljrikt.

  Nackdelar:
  -Fjärrkontrollen är plastig och känns billig, men fungerar bra.
  -Petskydden framför diskantelementen gör liten till ingen nytta och ser billiga ut.
  -Bluetooth är alltid i parningsläge vilket innebär att vem som helst inom räckvidden kan ansluta och spela sin egen musik. Går ej att stänga av. Går att byta input till aux genom att trycka på volymknapparna och strömknappen samtidigt, men vem som helst kan ansluta via blåtand igen och då måste ni byta till aux igen. Ska ni använda de i en miljö med folk som kan tänkas vilja ansluta och spela sin egen musik så ska ni inte köpa dessa. Hade mycket hellre sett att man var tvungen att sätta dem i parningsläge.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Extremt trevliga högtalare! Kan stå vart som helst i ett rum och passar genast in. Ljudet är fylligt och klart med en bas som enkelt gör förfesten nöjd. Bluetooth fungerar klockrent och tappar aldrig kontakten. Superbra helt enkelt! Velade lite mellan dessa och T30 från Creative men efter att ha lyssnat på båda tycker jag dessa är klart mycket bättre.

  Inget negativt än! Köp.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köp. Köp! För dessa pengar hittar ni inte högtalare som kommer i närheten. Klarheten och detaljerna i ljudet är sanslöst bra! Och även stereobilden är kanske den bästa jag upplevt. Och då jämför jag med betydligt dyrare studiomonitorer och hifihögtalare.
  Finishen är även den i absolut "apple-klass" kanske t.o.m. bättre..
  Att högtalarna har bluetooth ser jag bara som en bonus, men en riktigt fint sådan. Använder dem trådlöst från min Ipad vilket fungerar väldigt smidigt!

  Det enda negativa jag kan säga om dessa högtalare är att de saknar en del bas. Men med tanke på storleken så kan man inte förvänta sig något annat.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  De högtalare gör en statisk bakgrundsljud. Du vet, som ditt kylskåp eller något. Bullret var endast närvarande vid hög volym. Jag kontrollerade att det inte kom från ljudkilden. Även de bas klonk verkligen överzealous och billig. Inga detaljer i bas och wayyy för mycket. Diskant- och högfrekvenserna var OK, men ganska platt och medioker om du frågar mig. Returnerade dessa samma dag.
  Obs! Jag är en certifierad ljudingenjör så jag kan vara lite strikt men jag tror att du kan få mycket bättre ljud för detta pris!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En kamp produkt från en okänd och underskattad producent. Till att börja med designen och byggkvalitet är både övertygande. Satsen levereras med en tilltalande förpackning. Högtalarna ser mycket dyrare än vad de faktiskt är med en unik och slående design. Den viktigaste av talarna är naturligtvis ljud. Det finns ingen särskild bas, men bas från varje högtalare är fortfarande den djupa rika. Samma gott intryck behöver sägas även om ljudet från högtalarna som är skarpa, tydliga och bra. Jag upplever ljud som mycket bra i alla typer av musik och video / film. Högtalarna kan också spela högt (!) Och fyller lätt en liten till medelstora rum. Bluetooth-anslutning är en snabb, enkel och stabil. Alternativt, AUX kabel, något jag har inte ens försökt. Min slutsats är att denna produkt förtjänar en uppenbar rekommendation. Här får du verkligen massa högtalare för pengarna.