Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Mini 2 4G 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Mini (2nd Generation). 7 produkter i generationen. 1 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grym platta, gillar den verkligen. Bra batteritid, skarp skärm och blixtsnabbt operativsystem. Har ett brodit fäste och använder den som gps i bilen. Rekommenderas.

  Hemknappen fungerade lite tveksamt på min platta, reagerade inte alltid på alla tryck. Jag fick den utbytt och fick ha kvar min gamla tills den nya fanns hos centilijon, sen bytte vi på plats utan att jag behövde vara utan en enda sekund. Detta är vad jag kallar service.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Precis vad jag sökt efter, uppfyllt alla mina förväntningar, skulle inte ens anstränga mig att söka eften androidplatta.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt perfekt på alla sätt
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft den ett par dagar nu och är verkligen nöjd med den, skärmen är fantastisk, 7,9 tum är perfekt. Hade lite problem med WIFI när den startades, den reggade ett IP nummer i routern men sen hände det inget, har varit med om det förut både med andra Apple produkter som Google produkter, löstes med att logga in i routern och deleta IP adressen som hade tilldelats och försöka igen, efter det inga problem.

  Valde Cell för jag vill åt GPS'en, vilket är jobbigt med Apple att de bygger in GPS med cell modulen och då blir mycket dyrare, vilket ger minus helt klart. Annars det lite tråkiga iOS interfacet men allt fungerar som det ska så det finns inget att klaga på, genomtänkt men tråkigt för att man inte kan göra den som sin egen, som Android.

  Hade Google gjort en 7,9 tums så hade jag nog köpt den istället, men är annars nöjd.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa köpet på länge.
  Skärmen är riktigt bra. Vissa har hävdat att skärmen är sämre än den på iPad Air, men det spelar mindre roll i verkligheten. Bra färger och hög ljusstyrka.

  I mitt tycke är storleken på 7,9 tum perfekt. Speciellt om du släpar med den ofta på resor till och från jobbet. Av den anledningen valde jag även 4G versionen.

  Batteriet håller i flera dagar och laddas snabbt.

  Enda saken jag stör mig på är att safari har en tendens att krascha men det lär lösas i en uppdatering.

  Rekommenderas!