Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Air 32GB (1st Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Air (1st Generation). 7 produkter i generationen. Inga föregångare och 2 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (159)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ren skit!
  Gjord 2013 och tekniken är från 2011!
  Bara massa uppdateringar och skärmen /glaset spricker bara du tittar på det nästa. Bär man knackar på glset /skärmen lpter den ihålig (det är den också) änvnäder en sån här dagligen i skolan! köp den inte, det är inte värt dom pengarna!
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Som inbiten Android användare var det lite svårare att ta till sig iOS, men vad otroligt användarvänlig den är för att just slö surfa.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har länge funderat på en surfplatta men har väntat, väntat och väntat... Tills nu, så min första platta blev en Air med 32GB minne.
  Har haft den i lite drygt en månad och är riktigt nöjd än så länge. Snabb, lätt och smidig. Som en platta ska vara!
  Köpte till Apples Smart Case i brunt och den känns riktigt komplett.

  Läste lite innan och vissa tyckte att skärmen låter mer när man skriver på den. Trams tänkte jag... Men det är lite annan känsla än de tidigare plattorna jag klämt och känt på. Kanske en vanesak, men lite billigare känns det allt. Är väl för att få ner vikten antar jag, och det är jag tacksam för.

  Däremot, lite som kraschar titt som tätt. Vissa appar som inte startar igång som de ska osv. Det är väl snarare apparna som inte är riktigt optimerade än att plattan skulle vara ostabil, så det ska den kanske inte få skäll för.

  Hur som haver, jag är riktigt nöjd med min första surfplatta! :)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helnöjd!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grym!
  Går inte att gå tillbaka till min iPad 2 uten retina-skärm.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tycker denna är otroligt bra med en toppen bra skärm

  Dock något dyr - det ända negativa
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra men för dyr. Kan inte ge den mer än fem pga. detta. Får känslan av att man kan få bättre Androidplatter till ett bättre pris... Men köpte denna iaf. Vet inte riktigt varför.

  +skärmen
  -apples UI
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt enkelt - Toppenbra!

  Inget att klaga på.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gjorde en uppgradering till denna från en iPad 2/3G.

  Har alltid varit extremt nöjd med min iPad 2 och använde den dagligen i över 2,5 år. Efter den tiden hade inget strulat hårdvarumässigt och batteritiden var ännu kanon. Kvalité i mina ögon. Kände dock att jag ville byta upp mig till den bättre skärmen på Air.

  Fördelar gentemot ipad 2
  - vikten: stor skillnad som verkligen höjer handhavandet och gör det mer bekvämt att använda den under längre stunder.
  - rundade kanter: jag tyckte alltid att den gamla mer spetsiga hörnen skar in i händerna efter ett tag, speciellt om du använde ipaden utan case. De nuare mjukt rundade och avfasade kanterna är mycket mer snälla mot handflatorna.
  - skärmupplösningen: du vet inte vad du saknar tills du sett skillnaden. Extra viktigt om du läser mycket böcker.
  - prestanda: kanske inte så märkbart om du bara surfar men mer märkbart i spel. För mig personligen är prestandaökningen minsta anledningen att uppgradera om du redan har en tidigare generation.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har alltid varit emot Apple produkter men efter som jag ville kunna spela brädspel på plattan så var valet enkelt.

  Efter par veckor med Apple IPad Air så är jag väldigt nöjd med mitt val. App utbudet är bra, Serie tidningar fungerar bra på skärmen, plattan är enkel att hantera(väldigt slimmad). Det ända jag inte gillar är iOS som känns stenålders jämfört med alternativen men man kan ju inte få allt.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har bara ägt en iPad mini sen innan så har var bortskämd vad gäller vikt/ känsla. Såklart märkbart tyngre än iPad mini. Men också märkbart snabbare o bättre skärm. För er som vill hålla er platta med en hand utan att trötta ut er bör därför köpa en mini ( helst den med retina). Annars snygg, snabb o stabil. En riktigt bra/ snygg surfplatta. Lite dyr dock
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bara den viktminskningen på nästan 200 gram betyder mycket för känslan, och att man faktiskt orkar och hålla den ett längre tag. Bästa surfplattan där ute just nu. Apple levererar som vanligt fantastisk hårdvara med batteritid som är outstanding.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta är min första iPad och surfplatta. Och den är inhandlad som komplement till min stationära Mac. Köra lättare anteckningar - synka, ta med sig papper utan att behöva skriva ut dem, använda diverse produktivitetsprogram. Surfa på något som är större än en mobilskärm när man sitter och pluggar i skolan.

  Ja, det är väl vad jag tänkt använda den till. Jag sysslar även mycket med musik, film, design mm. så ett krav var att den skulle kunna köra lite tyngre appar också. Och jag är inte besviken - trots att de ännu inte optimerats till fullo för nya prestandan.

  Det går undan, den är lätt, snygg och praktisk att ha med sig. Som natt och dag mot min gamla laptop jag brukade konka runt på. Och den gör precis allt som jag begär.

  En bra produkt, för den som har behovet av något mer stabilt.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Extremt lätt och tunn. Mycket snyggare än föregångarna nu med smalare kanter vid sidorna om skärmen. Detta gör att det är lättare att skriva med två tummar när man håller plattan i porträttläge. Ruskigt bra grafik i dom lite mer krävande spelen och oerhört snabb med nya A7 processorn. Ett extra plus är apparna som nu mera följer med gratis; Pages, Keynote, Numbers, Garageband, iMovie m.fl.

  Jag är med andra ord helnöjd! Trots prislappen så är den väl värd pengarna. Speciellt om man har en äldre iPad än 4:e generationen så är en uppgradering nu väldigt passande.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Som en uppgradering från iPad 2 är den klockren. Snabb processor, mycket bra skärm med korrekt färgåtergivning osv. Vikten är mycket lägre. iPad 2 känns som en tegelsten i jämförelse.

  Testade Epic Citadel, och det är helt klart imponerande grafik för att vara på en surfplatta.