Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Air 16GB (1st Generation)

 Lägg i lista  Jämför
iPad Air är den femte generationen av iPad. Den tredje och fjärde versionen drogs in under 2013, men iPad 2 behölls i sortimentet. iPad Air har samma skärmstorlek som sina föregångare men är lättare och snabbare. Skärmen är fortfarande av Retina-typ. Stäng
iPad Air är den femte generationen av iPad. Den tredje och fjärde versionen drogs in under 2013, men iPad 2 behölls i sortimentet. iPad Air har samma skärmstorlek som sina föregån... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPad Air (1st Generation). 7 produkter i generationen. Inga föregångare och 2 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta blev tredje iPaden jag äger. Har varit nöjd från första stund, men vill ändå inte ge den en fullpoängare av några anledningar:

  - Avsaknaden av touch-id känns som en differentieringstaktik inför nästa års uppdatering. Snålt.

  - iOS 7 känns fortfarande mer buggigt på iPad än på telefonen, bland annat har jag märkt en liten, men ack så störig, animeringsbugg när man stänger program. När sådana här mjukvarurelaterade skillnader finnes mellan telefon och tablet så kan jag inte hjälpa att känna mig lite förargad. Rätta till nu!

  - Lightningkontakten orsakar fortfarande lite problem när man vill köpa till tredjepartsprodukter.

  Men över till de mer positiva punkterna istället:

  + Tunnheten, den nya formfaktorn och den minskade vikten gör den till en fantastiskt smidig tablet. Jag är väl medveten om att det finns mindre och smidigare alternativ, men för någon som mig, som vill ha med den på resan, och konsumerar mycket multimedia är den en dröm!

  + Jag är en stor förespråkare för aluminium istället för plast eller glas när det kommer till materialval, så jag är glad att se ett fortsatt förtroende för detta material. Jag har använt mängder med olika tablets i mina dagar, men har aldrig upplevt att jag har trivts lika mycket med någon annan av dem som jag har gjort med mina iPads. Troligen på grund av att de känns "billiga" i jämförelse. Dessutom älskar jag "Space Gray" som nu matchar min svarta Iphone 5. Ser sjukt snyggt ut, dock vet jag inte hur lätt den är att repa än....

  + Skärmen är fortfarande otroligt vacker att titta på, och framförallt läsa på. Jag vet att det nuförtiden även finns tablets med högre upplösning, men jag måste erkänna att jag inte ser någon skillnad när jag har lekt med en Nexus 10.

  + Det främsta alternativet till att jag gång på gång återkommer till iPad som mitt primära val av tablet är helt enkelt på grund av det fantastiska utbudet av appar. Där det idag finns otroligt många förvånansvärt bra appar har Apple gjort dealen ännu bättre genom att erbjuda sina iLife och iWork appar gratis när du köper en ny iPad. Jag personligen använder min tablet i mycket skolarbete och ser detta som en otroligt bra och generös gest då jag nu slipper leta rätt på bästa tredjepartsprogram.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Valet stod mellan Air och den tidigare modellen och hade tur som kunde låna båda modellerna en vecka innan jag bestämde mig. Valet föll därefter tveklöst på Air trots det något högre priset.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  + Batteritiden är makalös. Vi snackar över en vecka med "lagom" användning. Då använder jag flygläge när den inte används. Min gamla Samsung-platta (P7500) drog kopiöst med batteri, flygläge inkluderat, vilket var otroligt irriterande.
  + Skärmen är fantastisk.
  + Snabbheten och flytet i iOS.
  + "Greppkommandot" samt "femfingerskommandot" gör användningen otroligt smidig.
  + Vikten, klar förbättring mot föregångaren.
  + Snyggt och gediget bygge.
  + Blir inte varm vid normal användning.

  Om jag ska vara petig så finns det ett litet minus, det är att den inre kanten på silverramen är aningen vass. Men att dra av en stjärna för det känns hårt, så full pott!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Inköpt 2013

  En apple "mobil"-produkt som används 6 år senare. Jag vet. Det är otänkbart för de flesta. Men det enda dessa maskinerna duger till (i min mening) är att kolla på video / läsa böcker. Detta gör den fortfarande hur bra som helst.
  Var sjukt tveksam till om man behövde en surfplatta - men det är nog ett av min bästa köp någonsin i form av en pryl.

  Att använda webbläsaren är en horribel upplevelse, men det har det alltid varit. Precis som det är på den nya mobilen från 2018 och på alla andra mobile devices.
  Två eu-popups som tar hela skärmen och sen är det bara att försöka hitta något sätt att stänga dem samtidigt som annonser poppar in och attackerar från höger och vänster och tvingar hela sidan att ritas om ett antal gånger. En tight fight som man sällan går vinnande ur...
  Men hur som helst, jag skulle kunna rekommendera att adoptera en gammal air istället för att kasta pengar på den nya som precis släpptes om du som jag är, i första hand är en youtube och netflix junkie.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ok platta som levererar på de flesta punkter dock något dyr.

  + Riktigt bra ljud
  + Bra batteritid
  + Skärmen

  - Laggar ibland (inte som Android gjorde förr i tiden med små lagg, utan längre låsningar och ibland även omstarter).
  - Tråkigt operativsystem.
  - Saknar minneskortsläsare
  - Saknar en BAKÅTKNAPP, så korkat att man måste leta på skärmen för att backa.
  - Saknar att man kan loopa skärmar, varför kan jag inte gå från skärmbild 6 till 1? Istället måste man scrolla tillbaka hela vägen.
  -Saknar att det inte alltid visas ett numeriskt tangentbord utan en massa extra knapptryckningar (finns att ladda hem nu men varför inte direkt installerat utan kladd).
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  grym
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa läsplattan!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har haft denna i ca 2,5 år och den har inte blivit ett dugg sämre sen jag köpte den.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  iPad !!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Enkelheten & att slippa krångla, en bra vän när man reser & har begränsat med plats. Kvalitet av aluminium samt glas & ingen plastigt åbäke.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Innan ni plockar fram högafflarna och eldar upp mitt hus för att jag inte borde köpt den så vill jag säga att detta var en platta jag fick av skolan och inget jag valde själv.

  Detta är en första iOS produkt jag faktiskt har använt mer än någon minut i en affär eller de få sekunder man tar i en vänns mobil när hon/han ska visa något. Jag hade inga speciellt stora förväntningar då även om jag hört hur fantasktiskt iOS är osv så har jag aldrig fastnat för designen av varken mjukvaran eller hårdvaran som det körs på, alltid tyckt iOS varit för begränsat och allmänt konstigt designat.

  + Batteritiden
  När man faktiskt använder plattan är den bra, inte fantasktisk men bra. Dock när den bara ligger utan att användas är den fantasktisk.

  + Snabb
  Jag kan inte säga att den är den snabbaste plattan jag testat (Nexus 9 känns något snabbare, kan ha med de kortare animationerna) men definitivt intelångsam. För det mesta, iallafall.

  ~ Skärmen
  Färgerna är bra, upplösningen är bra, kontrasten är okej.
  Inget som får mig att tänka "Wow", dock är den inte dålig, men knappast den bästa man sätt.

  ~ iOS
  Bra apputbud och känns för det mesta stabilt och snabbt, men designen är knappast speciellt bra varken estetiskt eller i sättet den visar vad som händer. Kan ibland vara svårt att se vad som går att trycka på och vad som inte går, samma gäller gesterna, var som det går att dra fram något och var det inte går. Tycker även att iOS är allmänt tråkigt designat eftersom i princip allt bara är vitt med svart text och ganska tråkiga animationer. Känns väldigt sterilt och stelt. Även allderles för begränsat, jag kan förstå att de inte vill att man ska kunna ladda ner appar från internet men att filer som typ musik och video inte går känns mest som att de gjort så för att man ska köpa musik etc från iTunes.

  ~ Kameran
  Visst, man köper sällan en surfplatta för kamerans skull, därför ligger den inte på minus, men kameran är helt enkelt inget vidare.

  - Hemknappen
  Jo, något som kanske verkar som ett väldigt litet problem är något som irriterar mig ganska mycket. Den känns allmänt billig och trycks ner för kort i mitt tycke.

  - iOS på stor skärm
  Detta kunde jag haft med i iOS, visst, tyckte dock den började bli för lång.
  iOS känns anpassat för mobiler, mellanrummet mellan appar på hemskärmen är enormt och har egentligen ingen anledning att vara så. Även med iOS 9.1 kan jag inte hitta någon multitasking heller, vad hände med det?

  - (Mjukvaru) Tangentbordet
  Lika blekt som resten av operativsystemet och har ett allmänt jobbigt ljud. Autocorrect rättar när jag inte vill det osv.

  - Volymkontrollen
  Hårdvaruknapparna stängas av när man kollar på YouTube et.c. utan någon anledning, du kan säkert gissa varför detta är jobbigt

  Kommer antagligen uppdatera detta omdömme senare, detta är vad jag känner efter några veckors användande.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte denna platta för runt 2.500kr. Som jag känner mycket prisvärt, tunn, smidig, snabb, ja helt ok maskin. Kan kanske uppleva att den är lite pressad nu med iOS 8 där iPad air 2 presterar galant. Köpte den pga priset men också att iPad air 2 har problem med sin högtalare, enligt uppgift skakar och vibrerar hela enheten när man spelar högt, och kan intyga detta efter att ha testat ett antal.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Här har apple lyckats bra, har haft mycket problem med dem senaste åren och stör mig galet på hur de låser in allt, men Ipad air är en ganksa perfekt designad produkt.

  Enda negativa jag egentligen kan säga är hur låst IOS är jämnfört med konkurrenter
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sammanfattningsvis en mycket kompetent produkt med extrem kvalitetskänsla. Den blir aldrig varm och batteritiden är grym.

  Även om den fungerar bra är den långt ifrån buggfri. IOS i sig är stabilt men det finns småbuggar i de flesta appar, vilket jag inte upplever med andra produkter i samma prisklass.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra surfplatta med bra hårdvara. Finns det inget speciellt att säga som ingen annan sagt...
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ångrar ingenting! Gör precis det jag köpte den för att den skulle göra! Fungera som Tidal musikstreamer till AExpress och användas att styra Jrivers hemmaserver på min pc. Så för mig är det en klockren lösning som funkar aldeles utmärkt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra produkt. Gör det den ska. Helnöjd. Känns som 16GB räcker gott.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra padda
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har länge hatat alla slags Apple-produkter. Har alltid valt android. Då pratar jag telefoner sen minst 5år tillbaka samt att jag införskaffade en smidig surfplatta (Google nexus7) för några år sedan.

  Idag sitter jag med en iPad air och jag frågar mig själv hur kan jag fått så sne bild av Apple.. Är det pga iTunes eller att man är så låst jämfört med android.

  Jag finns känslan direkt att det är såhär en surfplatta ska kännas. Allt flyter på från första stund. Allt verkar anpassat för tabletvy. Med nexusen så var massor av webbsidor svåra att navigera. Har inte stött på en enda hittills med ipaden som sett konstig ut.

  Eftersom allt flyter på så kan jag inte se nån anledning å förändra saker, med android skulle jag hela tiden roota, flasha Roms, byta kernel. Söka förbättringar hela tiden..

  Dessutom är ju batteritiden grym än så länge.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Haft den ett tag nu men den är mycket bra än
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte för att lira Hearthstone. Funkar perfekt.
  Haft 2an tidigare. Upplever att batteritiden på denna är något sämre.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Underbar pryl
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte ipaden endast för heartstone ! Omg!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft den ca en vecka, I början fungerade den som den skulle men dum som jag var så uppgraderade jag den från v. 7 till senaste nuvarande (v.8.1) så nu fungerar Wifi uppkopplingen sporadiskt och kan sluta fungera mitt i surfandet och streamandet och det är ju inte så bra på en SURFplatta med wifi. Har testat med andra trådlösa routrar med samma resultat. Andra enheter funkar som dom ska. Finns spaltmeter att läsa om folk som har samma problem efter uppgradering så man får hoppas att de tar tag i problemet. Låt tex användarna att nedgradera till v.7 är ju en lösning tills problemet är löst.

  Mycket dåligt av Apple att inte testa sina OS innan dom släpper dom. Det är ju inte flera hundra kombinationer av hårdvara etc som de behöver testa, utan det gäller ju endast mobilerna och plattorna. Det blir att lämna tillbaka denna på öppet köp om inget händer inom närmsta dagarna.

  Annars är den mycket bra och skulle säkert få en 8:a eller 9:a i betyg av mig.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har ägt en Ipad Air sedan Juli 2014, detta är mina observationer och erfarenheter.

  Från att varit ägare till många Android enheter, så tar det ett litet tag att vänja sig med IOS. Påminner lite om att köra bil i England, högertrafik med andra ord. Arkaiskt och dumt.

  Det negativa:
  * Chrome kraschar när du öppnar fler än en tab eller när det blir för tungt överhuvudtaget.
  * Plattan föll ca 10-20 cm och landade på kartong där den fick en mindre synlig buckla, inte så bra med tanke på att den är tillverkad av aluminium och så kort avstånd.
  * Det finns inga möjligheter att piffa upp utseende (IOS relaterat).

  Det positiva:
  * Utmärkt skärm, fina färger och upplösningen är ju perfekt.
  * Utomordentligt med batteritid. Den kan vara på i flera dagar utan att behöva ladda den.
  * Rätt OK med ljudåtergivning via den inbyggda högtalaren.
  * Absolut plus att den är giftfri, något ingen annan konkurrent i dagsläget erbjuder.

  Slutsats:
  En iPad är den enda surfplattan jag kan tänka mig att ge bort vid jul eller födelsedagar.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Gör det den ska med fart och bravur.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa iPaden jag haft hittills. Bra skärmupplösning och tunn också.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inget att klaga på, flyter på fint. En grej som stör mig är att man inte kan använda airdrop mellan ios och macen, men det är mer en mjukvarugrej så det kanske kommer nån uppdatering någon gång framöver. Hårdvarumässigt så slår ingen Apple på fingrarna, dom leverear som vanligt en snygg maskin med bra kvalite.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har ägt ett flertal surfplattor t.ex. Asus Eepad Transformer TF101 och Windows Surface RT. Men när det kommer till användarupplevelsen vilket jag tycker är absolut viktigast på en surfplatta så är varken Android eller Windows bra nog. Det är bara iOS som levererar en upplevelse så som man förväntar sig att den ska vara. Sedan kommer även app-utbudet, det går inte jämföra med de andra platformarna.

  Positivt:
  + Otroligt bra användarupplevelse
  + Liten och lätt men perfekt storlek
  + Mycket bra batteritid (10h+)
  + Bra app-utbud

  Negativt:
  - Ny laddare för denna Apple-enhet (s.k. Lightning)
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En utmärkt surfplatta. Snabb, bra skärmupplösning, bra kamera och vikten är lägre än de tidigare generationerna.
  Nackdelen med den är att den inte "pratar" med blåtandsenheter som inte är tillbehör. Tillbehör är saker som headset och externa högtalare. Det går inte att ansluta den via blåtand till en iPhone, iPad, androidtelefon eller Android-platta. Jag har varit i kontakt med Apples support och de uppger klart och tydligt att Apples produkter enbart kan parkopplas med varandra och inte till andra enheter som inte kör IOS. Men kommunikation mellan enheterna fungerar inte.
  Kopiera en bild t.ex. från en enhet till en annan är omöjligt via BT.

  Parkopplingen fungerar enbart om både Wi-fi och BT är påslagna samtidigt. Utan stödm ed Wi-fi. fungerar det inte att parkoppla två Appleenheter med BT.
  Någon sådan funktion finns inte för andra enheter än Apple-produkter. En androidtelefon kan således inte parkopplas med en iPad eller iPhone.
  Allt enligt samtal med Apples support och tre olika personer.

  Jag har spenderat drygt 4 timmar i telefon med supporten för att få veta varför detta inte är tillåtet. "Apples policy är att inte tillåta kommunikation mellan huvudenheter, enbart mellan huvudenheter och tillbehör", är svaret.

  En mobiltelefon med Android, som min Sony Xperia Ray, går inte att koppla till denna platta med blåtand.

  Plattan som sådan är mycket bra. Det som gör att jag inte ger den full pott är just anslutningsmöjligheterna till andra typer av enheter som inte är tillbehör. Varför Apple valt att lägga in dessa begränsningar är något som supporten inte kan svara på.

  Min särbo, som har en Asus androidplatta och varit mycket nöjd med den, säger att iPaden är så mycket bättre. Den är mycket snabbare, bättre bild, snabbare att surfa med och lättare i vikt.
  Nackdelarna är, säger hon, svårigheten med att koppla ihop enheter för att kunna föra över bilder, dokument med mera mellan dator, platta och iPad.
  Gränssnittet är också något knöligare än hos Android. Inte alltid så lättförståelig och inte alltid lätt att använda.
  Här har Apple lite att göra.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna som första surfplatta för att alla recensioner säger att den är bäst, de flesta rekommenderar den osv...
  Har testat den i ett par dagar nu och tycker inte den är värd nästan 4 tusen och inte alls lätt användarvänlig. Min uppfattning av paddan:

  + Skärmen, fina klara färger och oftast bra skärpa.
  + Batteritiden kändes riktigt bra
  + Facebookspel flyter på riktigt bra.
  + Surfandet flyter på riktigt bra, dock så störs jag extremt av all reklam som syns på i princip alla hemsidor.

  - För att få bort reklam vid surfning/youtube krävs jailbreak eller att man betalar för appar.
  - Högtalarna täcker man tyvärr med händerna när man håller Ipaden i filmläge.
  - Bluetooth funkar inte att sammankoppla med PC/Laptop.
  - Specialtillverkad kontakt samt tillbehör gör att de säljs till överpris.
  - Ingen HDMI kontakt för att kunna koppla ihop med en simpel tv för att se på film. Finns dock adapter som kostar ca 450kr!
  - Ingen minneskortsläsare för att utöka lagringsutrymmet vilket gör de dryga 10gb man har tillgängligt lite väl snålt.
  - Man kan ta bort filer men inte lägga till i paddan om man kopplar ihop med laddningskabeln. Detta gör det onödigt krångligt att överföra filer till plattan utan att behöva installera extra mjukvara i aktuella datorer.
  - Seg överföring till paddan genom VLC appen eller genom att ladda upp till Google Drive för att sedan kunna ladda ner till surfplattan.

  Nja jag gillar verkligen inte iOS, tror jag kommer lämna tillbaka den och köpa mig en Google Nexus eller Samsung 8.4/10.1 Pro.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kort sagt en fantastisk, underbar tablet. Sanslöst fin och bra skärm, så lätt att man blir förvånad varje gång man lyfter upp den, stilren och tidlös design, hundratusentals fenomenala appar som tar full fördel av den stora skärmen. Givetvis kan en tablet alltid bli lättare, och man kan tänka sig att den skulle kunna få fler funktioner, som exempelvis en fingeravtrycksläsare. Men på det stora hela är det så nära perfektion man kan komma just nu (10/10) med en stjärnas avdrag.

  Stjärnan drar jag av då Air har ganska lite minne. Det leder egentligen bara till ett par små problem, varav det ena är väldigt ovanligt och det andra mycket vanligt. Det tidigare är att appar och spel kraschar, vilket sällan händer, men det händer trots allt. Det senare är att Air inte kan hålla så mycket i minnet samtidigt. Kollar man lite på en webbsida och hoppar över till Facebook en stund och sen tillbaka så får man vänta en stund på att webbsidan ska laddas om. Det här drar ner helhetsupplevelsen en del, men det är å andra sidan inget unikt för iPad eller iOS - detsamma händer i samma utsträckning på Android i min erfarenhet. Det sagt, det här är det enda område som de rimligtvis kunde ha gjort bättre i Air denna generationen och det har de inte gjort bra nog. Sålunda en stjärnas avdrag.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Skärmen gör hela plattan, sen att den är lätt, snabb och snygg gör inte saken sämre!

  -1 stjärna för avsaknaden av Touch-ID, även om jag förstått att det är brist på komponenter och Apple valt att satsa på iPhone istället. Kommer säkert på Air 2 i höst, men för 3390:- som jag gav finns det inga tvivel. Köp den
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Underbar! Finns inget annat ord.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Toppen!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  klart överlägsen bästa surfplattan
  har haft 2 an och bytte till denna, oj oj vilken skillnad på allt
  men 2an var otroligt bra den med
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Krävande multitrackrecording, video och fotoeditering är inga problem för iPad Air.
  Laptopen börjar känna sig ensam där på hyllan.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gick från en iPad 2 till Ipad Air och det är verkligen en uppgradering.
  Skärmen på iPad Air är mycket skärpare och prestandan är mycket bättre.
  Ska du köpe en surfplatta köp iPad Air.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra men för dyr. Får känslan av att man kan få bättre Androidplatter till ett bättre pris... Men köpte denna iaf. Vet inte riktigt varför.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snabb, lätt, fantastisk skärm! Rekommenderas varmt!
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fruktansvärt besviken. webbläsaren krashar ofta. Jag anser att detta är helt oacceptabelt på en enhet vars främsta uppgift är just internet-åtkomst och surf.

  Känns rätt smäckig, och det nya iOS7 är väldigt fult jämfört med tidigare. Enligt Apple supporten får man varken backa, eller tillåts ändar utseendet Enda chansen är att Jailbreaka, men antar att detta förverkar garantin?
 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gick från Samsung Galaxy tab 2 till den här och vilket fantastiskt lyft! Det enda jag saknar från Galaxy-plattan är widgets. Men i övrigt är Air helt outstanding i allt.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gick ifrån iPad First Gen till iPad Air. Holy Cow! Sådan stor skillnad att det går knappt att förklara. Ruskigt snabb, stabil och bra batteritid. Det enda Jag saknar är att när man fixar appar så måste man ange lösenordet, jag är van med min iPhone 5s med touch-id! Är man bortskämd så är man. Vill Du ha marknadens snabbaste och bästa surfplatta? Köp en iPad Air!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fingeravtrycken syns otroligt tydligt, fettfläckar inte så snyggt
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det funkar Kanon + jätte bra skärm. Helt nöjd
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt bra skärm, snabb, 1/2 vikten mot min iPad gen2, och inte seg med iOs7 :).
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar jätte bra!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  iPad 2 var den första plattan för mig. Nr 2 var iPad air, den var bättre på det mesta kan man säga. Nöjd som bara den. :)

  Måste ju säga att batteritiden är grym, efter första laddningen har jag använt den i 16 timmar och har 8% kvar;)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Älskar den! hade ipad 2 innan!

  STORA PLUS:

  + Lättare
  + Mindre, dock ej skärmen
  + En retina-skärm är ju en retina, ljuset, färgerna, upplösning!(man blir ju kär)
  + Lightning-kontakten göra det ser modern ut!
  + Framför allt, Processorn, A7:an gör den så snabb och roliga att leka med!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  +lätt
  Snygg
  Snabb
  -plast
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft denna i några dagar nu och jag har aldrig varit mer nöjd. Helt fantastisk. Den är snabb och väldigt lätt för sin storlek.

  Skärmen är jättebra och plattan känns bra när man håller den.

  Ett plus är att den ser väldigt bra ut.