Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Mini 2 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad Mini (2nd Generation). 7 produkter i generationen. 1 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (159)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna platta direkt från Apple, och den står sig ännu bra år 2016. iOS 10 flyter på utan större problem och apparna är lika bra samt stabila som alltid.

  + Skärmen. Otroligt bra färger, skärpa och betraktningsvinklar.
  + Priset. För att vara Apple är priset bra.
  + Design. Underbart läcker att titta på och använda!
  + Format. 7.9" är den perfekta storleken för mig.
  + Prestanda (sett till mina behov). Till min stora förvåning kunde jag förhållandevis enkelt spela Hearthstone på plattan utan lagg!
  + Batteritid. Många timmars användning går att pumpa ut!
  + Lagring. 32 GB är numera standard, och alla mina favoritappar får plats.

  +/- Kameran. Det är inte meningen att man ska fota med sin platta, så det är iochförsig ingen stor sak. Kamerorna gör sina jobb, men räkna inte med bra bildkvalité, speciellt inte i mörker.
  +/- Inget touch-ID. Inte för att detta är en funktion jag absolut måste ha, men den hade gjort saker enklare.

  - "Lag spikes". Även om prestandan är tillräcklig så kan plattan "lagga till" ibland. Aningen irriterande, men händer trots allt inte ofta nog för att vara en deal-breaker (för mig).

  Allt som allt en riktigt bra platta, för sitt pris och sin ålder. Men om du vill ha det senaste och ha riktigt goda prestanda är detta inte rätt produkt för dig. Även om den klarar spel som Hearthstone utan problem, så är den trots allt aningen gammal, och de senaste spelen lär tyvärr inte gå att spela. Men om du vill ha en snygg platta att läsa och jobba på, samt ibland vill spela lite, är detta ett utmärkt val.

  Jämfört med iPad mini 4 är det framförallt prestandan man tappar med denna, så se isåfall dit om du vill ha "det bästa". Dock var inte det högre priset (i mitt fall ca 1500 kr) motiverat för mig; denna dög bra.
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Äntligen en smidig platta med en grym skärm, stor skillnad mot den tidigare minin.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har alltid varit intresserad av en ipad mini men då första generationen inte levererades ned deb retina skärmen valde jag att införskaffa mig en ipad 2 i väntan på nästa generations ipad mini och det är där vi är nu.

  Till att böja med så passar formatet mig ypperligt. Den är smidig att ta med sig på resor och för mina ändamål som ex boka hotell, söka information om dvs sevärdheter till att använda som spegel till min appletv fungerar den galant.

  När man nu fick med "apples officepaket" har jag börjat planera mina matsedlar, budgetar m.m. via ipaden och det fungerar över förväntan.

  Jag har provat några spel så som Nova 3 och RR3 och dom flyter på perfekt.

  När det kommer till den skärmen och det omtalade gulsticket i nedre kant kan jag säga att det inte förekommer på min och när det gäller färgåtergivning så är den bättre än ipad 2.

  Kan inget annat än att rekomendera denna platta och det osar kvalite rakt igenom. Kan tyckas dyr men den var värd varenda krona.
  Livslängden på en ipad är lång (kan jämföra med min ipad 2 som fortfarande har ruggigt bra flyt efter alla dessa år).
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag kommer ifrån en Sony Tablet S och det tog lite tid att vänja sig vid iOS och att inte längre ha den hoprullade tidningen att hålla i men nu någon vecka efter köpet så kan jag bara säga att jag är riktigt nöjd. Kvalitetskänslan är riktigt mysig, jättefin byggkvalité och underbart fin skärm. Batteritiden är väl den utlovade, bättre än min Nexus 4 men sämre än Tablet S av förklarliga skäl.

  Formatet (7,9 tum) och 4:3 är helt perfekt för att läsa (manga, tidningar/magasin och Internet) och spela lite spel vilket var skälet till att jag köpte denna och det är för detta ändamål jag skulle rekommendera andra att köpa den.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grym!

  Skriver på den just nu och måste säga att den är otroligt behändig! Varit spekulant på en mini länge men ville inte köpa utan retina skärm och nu är den äntligen här.

  Perfekt storlek och lätt att hålla i vid längre perioder. Enda jag kan klaga på är att kameran är i sämsta laget, men jag har knappast med mig den ut och fotar, utan det gör jag med min iphone eller annat. Även högtalaren i den känns sämre än min iphone 5, får ha på högsta volym nästan jämt!

  Detta säker bara betyget lite, förövrigt är det en toppen platta och skulle inte byta den! Köp!

  edit:
  Tycker högtalaren har blivit bättre med tiden (inspelad?), fortfarande inte lika högljudd som min iphone 5 men nu behöver jag inte ha på max jämt!

  Köpte även Apple Caset för 599;- till mini retina, sitter perfekt, kan bara rekommendera!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Uppgraderade i början på veckan till en Mini Retina 32 GB. Super.

  Hade en Ipad 3 innan, men mini'n är bara så mycket mer behändig och resvänlig. Ångrar inte en sekund julklappen till mig själv. Enda irritationsmomentet är olika kontakter nu till luren (4S) och ipad'n, 30 pin vs lightning.

  Kolla bara så att det fodral du har tänkt dig också passar till retina modell eftersom den är 0,3 mm tjockare än den gamla mini'n.

  Uppgraderingen kostade i slutändan 1.300 kr genom att sälja 3an på Blocket.