Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netatmo Weather Station

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netatmo Väderstationer (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Säger samma som de andra som lämnat omdömmen. Helt underbart bra sak att ha om man vill få full koll inne och ute. Mycket bra om man har barn som ska på dagis och man inte har koll på luftfuktigheten hur den påverkar "kylan".

  Fördelar o Nackdelar:

  + Lätt att komma igång - Tror nog alla klarar detta. (5 min allt igång)
  + Full kontroll på enheterna via nätverket
  + Bra app till Android platt och mobil
  + Larm om något skulle ske (kalla rum mm)
  + Gedigen konstruktion // känns seriös gjord

  Nackdelar:

  - Synd att enheten man ska ha inne går på strömkabel. Kunde ha gjort det möjligt att göra den mer mobil skulle jag tycka.

  - Priset // för de priset du betalar får du 1 innemätare + 1 yttermätare. Ska du ha rengmätaren så är det 700 kr till =).

  Dock ska man se till helheten vad du får så är det verkligen allt och med fördelen att den är nätverksanpassad så får ny firmware till den då och då.

  Jag är nöjd med det jag har fått. Dock kan jag inte motivera att bygga ut systemet pga priset är för högt enligt mig. Ska ni ge bort något till någon som har allt så är detta prylen !

  Jag betala 1250 kr hos Clas Ohlson.
 • Bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar prima.

  Mäter temperatur och luftfuktighet inne/ute med bravur, koldioxid och ljudnivå inne. Enda är väl att jag ställde inneenheten i sovrummet och det känns ju lite speciellt att ha decibelmätare där ;)

  Det mesta är positivt, byggkvalitet och design, nästan lite Apple-känsla över det. Kopplingen till min hemautomatisering (home-assistant) var väldigt enkel.

  Jag har bara två saker att anmärka på:
  - Medföljande strömadapter var av ytterst medioker kvalitet, stationen ramlade ner från 30 cm och kontaktdonet blev skräp. Så nu drivs den av en iPad-laddare istället.
  - All data lagras i "molnet" och det finns ingen möjlighet att komma åt datat lokalt. D.v.s. om företaget bakom bestämmer sig för att lägga ner tjänsten, eller börja ta betalt för det. Så blir stationen i praktiken fullständigt värdelös.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Fungerade felfritt i lite drygt ett år sen har jag fått samma problem som många andra, utomhusmodulens batterier klarar sig ungefär 3-4 veckor. Skräp.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Ett fynd för de 999kr jag köpte den för.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppen produkt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevlig och snygg produkt, köpte den mest för att se CO2 i lite olika rum, app och hemsida håller hög status, vet att vissa haft problem med batteri så återstår och se hur mina håller. Köpte även till en extra inomhus enhet. Hade lite strul att koppla en den extra inmuhus enheten, men provade app på annan telefon då gick det bra. Räckvidden är inte super bra men min regnmätare har 20% signal styrka på ca 7-8m. Finns ett erbjudande på Clas Ohlson där man får regnmäteren på köpet värde 699 fram till 2017-12-25.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg presentation. Vi har en gammal iPad som är dedikerad till denna och det blir snyggt. Precis som någon tidigare nämnt använder den väldigt mycket batteri. För mig varar de 4 batterierna i ca 2-3 månader innan de behövs bytas. När vädret slår om kraftigt har den inte fungerat (och det är ju precis just då man vill veta temperaturen). Jag gissar på att det är batterierna som inte orkar riktigt. Jag reklamerade min första efter några månader, och fick en ny på några dagar från Inet som har en fantastiskt bra service. Denna visar sig dock efter ca 3 månader ha samma problem som den första, så jag måste anta det är produkten i sig det är fel på. Den var dock klockren när den var ny, med nya batterier. Tycker man om att byta batterier ofta kan jag rekommendera denna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lysande produkt. Trodde aldrig jag skulle vara intresserad av CO2, men det har hjälp mig att få till en bra ventilation på landet och är en av de saker jag håller bäst koll på. Det enda som inte riktigt är 100 är vindmätaren som jag tycker visar lågt i förhållande till verkligt förhållande. Annars en väderstation modell 2016!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket trevlig produkt, kul att kunna kolla vädret hemma även när man är borta.

  Funktionen med vindhastighet är helt felaktigt, den som visas när du inte har en vindmätare installerad.

  Idag säger Netatmo, eller snarare den underleverantör som Netatmo köper väder och förutsägelserna från, att det blåser 10,8 m/s, YR säger 4 och Yahoo 2,3. Efter att ha känt efter själv kan jag säga att Netatmo är helt ute och cyklar.

  Tråkigt nog har Netatmo visat lite eller inget intresse för att lösa detta när jag kontaktat dem. Säreget är att de hänvisar mig till deras underleverantör och visar inget intresse för att få korrekt vindstyrka redovisad. Finns det då andra felaktigheter, kan man undra?

  Kan tänka mig att ge högre betyg, om deras support var bättre!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den en knapp månad och är helnöjd. Är priset inte ett problem så blir det inte bättre. Bra att kunna kolla temperatur etc. även när man inte är hemma.

  Den känns gedigen och självklar på något sätt. Att inte behöva ha en extra display utan man kollar i mobilen som ju alltid är med.

  Extra kul är att man kan se vad temperaturen etc. är på andra platser via Netatmos karta.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så imponerad av denna stilrena, funktionella och användbara manick. Mäter ozon, koldioxidhalten, inne & utetemperatur, decibel, vind & vatten (extrautrustning). Bara ladda ner en app i vardera familjemedlems telefon. 4 solar!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt häftig väderstation. Visst, det är inte den billigaste versionen man kan hitta. Den känns gedigen och välbyggd. Visar massor av information om inner och yttertemperatur/förhållande.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Modern, man kan kolla stationen på distans. (mobil,dator,surfplatta osv..)
  + Går att dela med sig av väderdata
  + Historik
  + Går att utöka med vind och regnmätare
  + Snygg och kompakt design

  - För högt pris
  - Kanske något onödig, då det finns bra gratis sidor på nätet med väderdata, men med denna så slipper man reklam, samt får mer exakt, lokal data från sensorn, kan kolla historik mm..

  Tips: https://www.netatmo.com/weathermap
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nya favoritprylen! Ihop med regnmätaren får man all info man behöver. Snygg och gedigen är den också.