Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Optoma NuForce uDAC 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Optoma DAC & hörlursförstärkare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mitt exemplar är inte kompatibelt med windows7. Bit-strömmen hackar. På windows8 fungerar det klockrent. Förmodligen tillverkningsfel, men kan oxå vara en bugg i firmware. Två månaders brevväxlande med Nuforce support har inte lett till något.

  Edit: Har fortsatt jaga Nuforce-supporten. För en månad sen sa de att de skulle skicka ett nytt exemplar. Nu kontaktar jag dem igen och då säger de att först måste veta om jag köpt dac:n i deras online eller i butik. Helt galet.

  För övrigt verkar supporten helt okunnig. Tex begriper de inte skillnaden mellan att använda Windows drivrutiner för USB-ljud och den ASIO-driver som Nuforce utevecklat för UDAC3 (som förövrigt inte fixar mitt problem) Supporten är också helt ointresserad av att lösa problemet utan svarar med idiotsvar för att trötta ut mig så jag ska ge upp.

  Mitt råd är: Undvik att köpa Nuforceprodukter! Googlar man på UDAC och problem finner man att många kunder har problem med UDAC2 och UDAC3 och supporten har nu visat sig vara värdelös.

  Edit2: Fick precis ett ovanligt otrevligt svar från Nuforce som innehåller en massa felaktigheter men kortfattad säger att allt är mitt fel. :-) Herregud, vad är det här för företag? Kan man lägga ut hela mejltråden i ett omdöme på prisjakt? Jag vill fortfarande varna för Nuforce. Risken är stor att du bara får lämna tillbaka produkten, så spara kvittot!
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 år sedan
  Precis som många andra har jag haft stora problem med mina enheter (notera plural). Spara dig själv besväret och köp någon annan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kunde inte önska mig bättre ljud. Driver ett par Sennheiser Momentum Wireless via sladd och kvalitén och dynamiken är helt fantastisk. Kör tillsammans med Equalizer APO i Win 10 för att få den där extra basen som man inte kan få med batteri. Kan säga att öronen sätter gränsen för vad som är möjligt. Inga drivrutiner behövdes, bara att koppla in och köra. Volymen går att justera i datorn också.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra ljud för pengarna, känns solid och välbyggd men min har också liknande problem som andra här har påpekat så som sprak som bara löses genom att rycka USB-kabeln.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte ett par Sennheiser HD 558 och läste att de skulle bli ännu bättre om man skaffade sig en hörlursförstärkare. Så hittade den här lille rackaren till ett bra pris tyckte jag.

  Men jag kan inte säga att det var värt 800kr. Direkt vart ljudet lite klarare visst, men det lägger jag inte 800kr. Fick ladda ner en EQ (tråkigt att ingen ingår) och börjat pilla med den, lyfte upp basen lite men inte alls som jag hoppats. Ska testa att pilla lite mer men det blir troligtvis att skicka tillbaka uDAC:en och spara pengarna till nåt lite roligare.

  EDIT ca 5 timmar senare: Har nu mixtrat fram en superb EQ, och basen, vilket tryck den får! Men jag tycker tyvär att ljudet redan börjat glappa, kan vara att jag kör en adapter från 6.3mm till 3.5mm. Väldigt osäker på vad jag ska göra, men betyget stannar nog kvar och blir troligtvis att skicka tillbaka den.

  EDIT 2: Efter att ha haft dem i drygt en vecka har jag både löst mitt problem med glappande ljud och ljudkvalitén. Det glappande ljudet var att jag satt USB-uttaget i en 2.0 port, bytte till en 3.0 och det har aldrig uppstått sen dess! Pillade med ljudinställningarna med en EQ kallad Equalizer APO, som gjort jobbet utmärkt! Basen har lyfts till månen, hela huvudet vibrerar i bas låtar!

  Ökar betyget från en 4a till en 8a!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Satan vilket kraftpaket! För 890kr på Komplett rean så var det ett kap. Mina Fidelio X2 lurar är som på nytt födda. Rekomenderar starkt!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En mycket bra liten DAC som tjänstgör som hörlursförstärkare på jobbet.
  Den är solitt byggd i aluminium och fungerar helt felfritt. Bara att plugga in och njuta :-)
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har nu haft två stycken. Den första funkade i ett par månader och sedan började ljudet flippa då man använder hörlurar och de enda sättet att få igång den igen va att dra ur usb-kabeln och sedan sätta i den igen. Då kunde de funka i 5min eller i 5h. Den andra enheten började strula efter en vecka.

  Om jag istället använder bara lågnivån på baksidan av enheten så flippar den aldrig så de tycks vara något med förstärkarkretsarna i enheterna som lägger av. Detta gäller både den gamla jag hade och den nya. Riktigt synd för jag gillar ljudet men de går inte ha de så här opålitligt. Dessutom när ljudet lägger av låter de förjävligt. Som någon sorts digital dataljudstörning (Tänk gammalt v90 modem).
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft två stycken. Bägge var trasiga från början. Ljudet knäppar ur helt, lite slumpmässigt och i bland dör ena kanalen. Då hjälpte det om man drog ur och stoppade i usb-sladden några gånger. Felet var samma på tre olika datorer både mac och pc.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna produkt för att jag upplevde basen i mina hörlurar som tunn när jag sitter vid jobbdatorn. Med hjälp av denna är det mer tryck i basen och jag upplever ljudet som klarare och tydligare. Såg att någon recensent av tidigare versioner skrev om ett svagt sus. Det finns ett sådant men det hörs bara om man skruvar upp volymratten till nära max, vilket jag inte tycker att man behöver. Förmodligen inte den vassaste produkten på marknaden (och inte heller dyrast) men höll mot mina förväntningar. Nöjd.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt värt pengarna. Otrolig kraft från som en liten sak, och du behöver bara ansluta till för att kunna använda den, ingen drivrutin behövs. Rekommenderas.

  Edit: Det började förlora makten gradvis, vilket var mycket irriterande.