Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundTouch 20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har kört den kört den här grymma högtalaren i snart 1 år nu.
  Riktigt bra ljud för pengarna! Själv har jag den i mitt egna rum, där den funkar perfekt!
  Jag köpte den på Elgiganten och valet stod mellan den här och 2.1 system från Logitech.
  Det som avgjorde det hela var AirPlay funktionen!
  Den har även bra bas (för priset och storleken) jämfört med andra högtalare i klassen!

  + Extremt bra ljud för pengarna
  + AirPlay
  + Priset
  + Snygg

  Finns ännu inga minus! :)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ända sedan jag införskaffade denna har jag varit nöjd. Bra ljud för att vara så liten förpackning. Har den i mitt kök för att liva upp stämningen när jag diskar/lagar mat eller vill festa till det.

  Plus
  * Bra ljud i liten förpackning
  * Enkelt med 6st förval
  * Enkel att installera
  * AirPlay funktiom

  Negativt
  * Kan inte riktigt komma på än...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Var på jakt efter ett airplaysystem till sovrummet/köket och kandidaterna var B&W A5 (4500kr), Cambridge Audio Minx 200 (4500kr) och Bose Soundtouch 20 (3800kr). Införskaffade Bose Soundtouch 20 i början av januari 2014.

  Ljudmässigt så är B&W märkbart sämre än de andra två, medan det i princip är jämnt skägg mellan Cambridge och Bose (möjligen snar fördel Cambridge). Väg in prisskillnaden på nästan tusen spänn och valet är enkelt. Dessutom är Bosen avsevärt mindre, vilket gör den aningen mer portabel och lättplacerad. Summa summarum så får du riktigt mycket och bra ljud för pengarna. Det är ett visst omfång basfrekvenser som den inte riktigt bär, men dessa återfinns bara i viss typ av hip hop/r&b och metal. All annan musik tycker jag den har levererat stort på. Och om planen är att bösa Sabaton eller Slipknot så grannarna får ändrad hjärtrytm är du nog inne och scoutar i fel produktkategori.

  Trevligt med 6 kanaler som går att programmera. Webbradioutbudet är stort, men jag hade gärna sett lite mer guidning i webbradiodjungeln. Utbudet är välkategoriserat på land och/eller genre, men väl inne i exempelvis genren så är det alfabetisk ordning som gäller. Det hade varit bra med en funktion som "Most Popular" eller liknande inom varje genre.

  Airplayuppkopplingen har varit instabil stundtals, men då detta är min första airplayprodukt så vågar jag inte svära på att det är Soundtouchens eller iPadens fel. Förmodligen är det Comhems router som är boven i dramat, men jag kände ändå att det bör skrivas i recensionen ifall andra recensenter upplever samma problem.

  Sammantaget är jag svinnöjd och mitt liv har blivit lite bättre sen Soundtouchen gjorde entre. Överlag en jäkligt lovande produktserie som ämnar att ge Sonos en match om multirumskunderna. Personligen är jag inget fan av Sonos app, så jag uppskattar att få streama min musik direkt från Spotify och jag tycker Soundtouch 20 har ett större ljud än Sonos Play 5, som väl är den primära rivalen. I Soundtouchappen finns en multisystemstyrning, men jag har inte haft möjlighet att prova den då jag än så länge bara äger ett system.

  In alles en klar köprekommendation!