Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6322 Rice Cooker Inox

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Riskokare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick bli medlem bara för att skriva det här: Köp inte den här riskokaren! Direkt efter jag hade köpt den märkte jag att den bränner riset, och inte lite heller. Efter en månad så lossnade hantaget till locket och en limmig skruv ramlade ner i riset. Fruktansvärd ingenjörskonst!

  Jag var för lat för att åka och lämna tillbaka den, men det minsta jag kan göra är att varna andra. Jag kommer aldrig att köpa en annan OBH Nordica produkt igen iallafall.
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rent skräp! Lockas inte av det låga priset. Handtaget till locket höll två användningar. Riset bränner fast trots att det tar lång tid innan det är klart. Stänger inte av värmeläget av sig själv så glöm inte dra ut sladden.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tar lång tid på sig, bränner riset, lika dålig som OBH Nordicas produkter brukar vara. Köp ej denna.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Temperatur-kontrollen har gjort att inbyggda termosäkringen på 192 grader som inte är återställningsbar har löst ut. Förslag är att köpa annan med bättre temperaturkontroll.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tyvärr så bommar denna produkt på en av de viktigaste punkterna - Riset bränns fast. Det är visserligen lätt att diska kärlet men riset som ligger på botten smakar fortfarande bränt.

  Jag har tidigare ägt en billig riskokare från Melissa och den vinner på alla punkter. Dessutom till en tredjedel av priset.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Osäker på om jag har en annan modell... men vet att det är en OBH. Aldrig bränt ris typ och inget har lossnat. Men jag har nog aldrig låtit riset stå mer än några timmar. Funkat klockrent. Grymt skönt när man har barn, slå på och glöm till middag typ.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Burns the rice if left unsupervised. Defeats the whole purpose of buying a rice cooker. Tried to return it but the retailer (komplett.se) won't pay for postage - which costs as much as the rice cooker.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är mycket bra med glatt anmärkningar och agerar med vita Away.Kjøpte en LG tvätt / tørkemaskin.Levering och betalningsavtal röstade. Kommer och ge beröm till Tollpost goda Services ankomst och vid leverans.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inte våldsamt med erfarenhet på riskokare. Inte det speciellt med granskare heller. Köptes som en ersättning för min tidigare riskokare nonstick beläggning där skålen hade börjat lossna. Min tidigare varade ca. 1 år med 1-2 gånger per vecka. Men under den perioden gjorde det utan problem och med bra resultat. Det är dock svårt att få bra resultat med. Riset blir bara brännas om du inte följer väl under den sista perioden av matlagning. Och brände hårt ris är inte mycket att servrar. Har försökt att få ett bra resultat många gånger, men för det mesta varje gång blir det ris som är i direkt kontakt med skålen hårt och brända.