Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundTouch 30

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte en Bose SoundTouch 30 efter mycket rescensionsläsande. Efter en veckas bruk är känslorna blandade. Ljudet är kanon, och knappar liksom app är snabba och svarar utan lagg. Mitt största bekymmer är att jag blev besviken på installationsguiden, appen, interaktionen och dess grundfunktionalitet.

  Till att börja med krävdes det en massa googlande och eget pill för att hitta orsaken till varför inte krypteringsstandarden fungerade när jag skulle koppla upp den mot mitt wifi. Ändrade standard i min BBB-router med defaultinställningar och fick det att funka till slut.

  Den största besvikelsen var tjänsterna som gick att ansluta, eller snarare inte gick att ansluta. Kanske har jag inte ägnat tillräckligt med tid för att hitta det i manualen eller på Bose forum, men med endast Pandora som alternativ blev jag lite fundersam. Är detta så genomtänkt med den konkurrensen de har från Sonos och Samsung?

  Slutligen är appen ful och dåligt testad. Hur ska man kunna läsa radiokanalnamn med namn längre än typ 24 tecken då de klipps av i bredd? Inte heller går det att tilta appen så man får en bredare skärm med mer yta för text.

  Bose tilltalar mig på många sätt och ljudbilden är klar med fantastiskt tryck för att komma från ett kompakt system som detta, men samtidigt ligger lite besvikelser kvar och gnager i bakhuvudet när jag använder den. Med en bättre app som var mer genomtänkt och med fler tjänster att koppla på hade systemet fått en åtta, nu får det en sexa. Ska definitivt revidera denna recension om Bose uppdaterar mjukvaran och produktens kringtjänster.