Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Seiko Scuba Diver SKX007K1

 Lägg i lista  Jämför
Praktisk klocka som är vattentät ner till 200 meter. Armbandet är av svart gummi och klockans batteri laddas med hjälp av dina armrörelser, så du behöver aldrig tänka på att byta.
Jämför pris på alla Seiko Armbandsur (1601)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Flytande sekundvisare är grymt. Kommer aldrig köpa en quartz igen. Bra byggkvalitet på denna klocka dessutom.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft min seiko i snart ett år och i överlag är jag mycket nöjd med den. Den är automatisk vilket innebär att den inte kommer gå exakt min brukar gå ungefär en minut fel efter en vecka. Ingen jättegrej men värt att nämna. Sedan var gummibandet rejält obekvämt. Jag drar av 2 stjärnor för bandet var riktigt dåligt. Om du ska köpa denna klocka rekommenderar jag länkversionen eller att byta ut gummibandet, jag bytte till ett natoband. Men i övrigt är jag jättenöjd, har badat mycket med klockan (dock aldrig dykt) och tappat den åtskilliga gånger utan att det har blivit några repor.

  Edit 2016-11-12
  Jag upptäckte att klockan stannat och den vill inte gå igång igen. Jag har inte tappat den eller hanterat den vårdslöst. Jag förväntade mig bättre kvalitet av Seiko.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt svårslagen i prisklassen, en hyllad ikon som har en plats i varje klocksamling.
  Finns ingen anledning att köpa billiga kopior när man kan få en kvalitetsklocka som denna till detta priset.

  Har dragit av en stjärna för att den inte går att dra upp manuellt och inte är "hackable" dvs att sekundvisaren inte stannar när man drar ut kronan. Detta är inga praktiska problem, bara saker man får med mer påkostade urverk som hade varit pricken över i'et.

  Liten rättelse till tidigare recension här. Det är ingen som helst kvalitetsskillnad mellan K och J modellerna. De är tillverkade på olika platser och avsedda för olika marknader och har endast kosmetisk skillad i form av olika text på urtavlan, där K modellen har mindre mängd text och därmed kan upplevas som mer stilren. Fördelen med J modellen skulle möjligen vara att den är ovanligare i vår del av världen och därmed kanske lite roligare att ha.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt härlig och robust dykarklocka. Finns inget bättre i prisklassen. Har varit ute och badat x antal gånger i sjöar denna sommaren och klockan har fungerat kalas. Skön tyngd i den även om jag personligen hade velat ha den lite tyngre.
  Jag köpte min via Creationwatches.com med Super Oyster armlänken och fick gummiarmbandet på köpet. Värt att betänka är att även om det går att hitta billigare utomlands är risken stor att ni får betala tull + moms. Jag åkte på det på min klocka men den blev ändå 500:- billigare.
  Är ni osäkra köp via en svensk handlare för lite service och enklare vägar att gå vid ex garanti mm. Jag rekommenderar verkligen klockan!

  Se till att ni köper modellen som heter SKX007J(inte SKX007K). J modellen är Japan modell och det är den modellen som är Seiko kvalité. K modellen tillverkas inte i Japan(Singapore mm), Googla lite så får ni mer information om hur man vet skillnad osv. Fråga handlaren om de inte visar hela modellnamnet.

  + Mest prisvärda dykaruret
  + Kvalité känsla
  + Automatiskt
  + Väldigt exakt
  + Enkel att ställa in

  - Skulle haft mer tyngd(personlig smak)
  - Önskar att visarna lyste lite längre i mörker, dock väldigt skarpt och bra när det lyser. (laddas upp vid dagsljus lr lampa).