Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Milwaukee M12 BDD-202C (2x2,0Ah)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Milwaukee Borrmaskiner & skruvdragare (330)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Änligen fick vi anledning att skaffa en ny skruvdragare efter att en iofs trevlig och hyfsat lätt Biltema-skruvdragare gav upp nyss i os av bränd motor (modell CD 144B). Den höll iofs i fem år inkl ett altanbygge så den är förlåten. Men frugans favorit var det och även min pga lättheten.

  Jag fick order att skaffa en ny liknande eftersom det var jag som brände upp den... Valet föll på denna lilla smidiga proffsmaskin för ett helt otroligt bra pris inkl två st 2Ah 12V-batterier.

  Oj vilken skillnad säger jag bara! Ännu lättare än Biltema-maskinen och ungefär dubbelt så stark. Mycket fin proffskänsla i material och funktion, supersnabb laddning (40 min).

  Jag stresstestade överbelasningsskyddet nästan direkt vid min första test, höll emot chucken med handkraft i läge 2 dvs borrläge. Fick hålla emot hyfsat starkt, snyggt hanterat av maskinen som bara lägger av när gränsen nås och batteriindikatorn blinkar. Känns tryggt att maskinen inte försöker arbeta över sin spec.

  I läge 1 skruvdragarläge gick det inte att hålla emot med handkraft vilket jag ser som ett bra riktmärke för gott vridmoment i maskinen även om det bara är specat till 30 Nm med detta lilla 2Ah-batteri (38 Nm med 4Ah-batteri)

  Härligt kompakt och lätt maskin, stark så det räcker för 98% av allt man kan tänka sig, ett brett sortiment av maskiner i M12-serien (ex slagskruvdragare, vinkelslipar och cirkelsåg). Endast 1.18 kg inkl batteri för M12 BDD (med 2Ah-batteriet) är riktigt trevligt och med suveränt fin ergonomi.

  Extra fin touch är chucken som låser runda saker tex borr på ett riktigt bra och lättanvänt sätt via en klickmekanism som låser bergfast.

  Fantastiskt att man kan få en proffsmaskin för dessa små pengar, och med 3 års garanti om man reggar maskinen hos Milwaukee.se