Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon SB26

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Hembiosystem (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  29 dagar sedan
  Okej ljud, bra bas. Fjärrkontrollen är värdelös och når inte mer än 1 meter, vilket betyder att du behöver gå upp från soffan för att justera volym. Har också hänt att grannar anslutit till den och börjat spela musik på tokhög volym eftersom den av någon anledning har öppen bluetooth. Prisvärd om den kostar under 2500:-
 • Dålig
  1 månad sedan
  Ja, vart ska man börja.
  Ljudet har, oavsett källa, en tendens att både höja och sänka sig självt, trots firmware-update.
  Öppen bluetooth (?!) vilket innebär att om du bor i hyreshus kan vilken granne som helst som är inom räckhåll koppla på sig och börja spela mitt i natten.
  Efter att detta hänt mig åkte skiten i soptunnan. Synd. Det var ganska bra ljud annars.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  grym, riktigt bra ljud lätt att använda.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Bra ljudlimpa till ett ok pris
  Dock irriterande att HDMI kontakterna går nedåt istället för bakåt.
  Kort räckvidd på fjärrkontrollen
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Bra ljud för rätt peng (<3000 kr). Haft en egen i 5 år, köpt två till uppsättningar till familjen när det väl har varit reor. Alla har varit riktigt nöjda.

  Den har sina briser och är nog inget för audiofiler men är du ute efter en soundbar med OK ljud till film och musik så kan jag varmt rekommendera denna. men som sagt, till rätt pris!

  +Bra ljud
  +Grym bas
  +OK utseende

  -Ingen display
  -Tappar kopplingen mellan bas och soundbar ibland
  -Ingen BT säkerhet (vem som kan koppla upp sig mot BT)

  Har själv bytt upp mig till storebror SB35 som jag handlade för 5kkr på rea, vet inte om jag tycker det var var värt dom 2kkr extra.

  //W
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Denna soundbar har en acceptabel ljudkvalitet, inte mer. Inte värd sitt pris.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt okej. Den har svårt att växla mellan tal och bakgrundsljud och sänker ner det ena. Vet ej om detta är pga apple TV men det stör mig. För övrigt, funkar bra, inga problem med baslådans räckvidd. Köpte den för 3000 kr så helt klart värd pengarna men känns som att den inte är helt perfekt. Glöm ej att stänga av 5.1 ljud på Apple TV för att få till det bättre.

  Skulle jag köpa den igen? Mjo förmodligen till det priset jag betalade. Bra att den har en hdmi in och två ut, vilket många inte har.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dessa sjunker till 2990 med jämna mellanrum, så passa på när de är på rea. SB26 har ett grymt ljud med lika imponerande bas. Dock lyckades grannen komma in på den över Bluetooth (av misstag gissar jag) och jag hörde en film gå igång på full volym vilket inte var särskilt trevligt då de pumpar ut en väääldigt högt ljud. Vet inte hur det gick till, möjligt att hen också hade ett par SB26. Saknar WiFi stöd men med bluetooth samt Chromecast på TVn fungerar de utmärkt. För standard priset på ca 5000 vet jag inte om de är så prisvärda dock..
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt fantastiskt och fylligt ljud! Grymt imponerad! Har läst en hel del om denna och olika positiva recensioner innan jag bestämde mig. Köpte även denna på kampanj för 2990 sek. Mer nöjd kan man inte bli! Varför en 9a är för att HDmi ingångarna är nedåtriktade, vilket är anpassat för väggmontering och inte på tv bänk. Men det fick jag lösa med uppåtvinklad HDmi från Kjell & conpany.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den klart bästa ljudlimpan jag haft. Otroligt bra ljud för musik och funkar utmärkt för filmtittande. Har haft en i ett par år och med appen så har den funkat perfekt. Mao jag har inte använt fjärrkontrollen. Svårslagen i den prisklassen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra med bas och och ljud både för tv och musik.
  Stor nackdel är att basen har extremt kort och känslig mottagning från soundbaren. Man måste anpassa platsen i rummet så att inte basen försvinner med jämna mellanrum, extremt störigt.
  Fjärrkontrollen är ett skämt, men måste tyvärr användas för att byta ingångar på baren. Inga knappar eller lampor på framsidan så man ser inte volym eller vilken ingång som är aktiv.
  Kabelanslutningar är rakt nedåt vilket direkt omöjliggör att ställa den på bänk, utan den måste hängas upp.
  Ok för 3000 som den brukar kosta på kampanjer, absolut inte värd ord.pris på 6000:-
  Bra: ljudet
  Dåligt: resten
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Spelar tungt och otroligt högt men är kanske inte absolut vassast på detaljerna. Dålig räckvidd på Bluetooth och avsaknad av display drar ned betyget något. Är dock nöjd med den och köpt likadan till andra i familjen, för 3000:- får man mycket smidigt ljud för pengarna. Även använt som festhögtalare i lokal för ca. 50 personer och det hanterade den fint.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt för 3000kr på NetOnNet. Bra system med bra tryck i basen. Bra för film. Medioker för musik..
  Bra -Sålänge den fungerar, efter ca 1 år började den tappa kontakten med optisk kabel. Trodde det var kabeln, men även med ny kabel fick jag inget ljud. HDMI-samma visa. Fick byta till Bluetooth. Men den tappar basen var 20:e sekund och beter sig allmänt konstigt. Har kontaktat kundtjänst, så denna åker tillbaka på reklamation tyvärr
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpt för 3000kr på Netonnet för att ha som ljudanläggning till gästrummet som agerar spel-/tv-rum. Läste mycket gott om produkten bl.a. här på Prisjakt och tänkte att den borde leverera. Den har ju rank 1 i sin kategori också.

  Men ljudet var allt annat än roligt. Baslådan gjorde sitt men det var i princip omöjligt att se på en film med dialog och action om vartannat utan att justera ljudet. Att köra virtual surround är sen bara att glömma då det förstör allt vad ljudbild hette och utan det fanns det i princip ingen stereoseparation.

  Fjärrkontrollen är som många skriver plastig och känns omotiverat billig i förhållande till att systemet säljs för 6000kr till ordinarie pris.

  jag lämnade tillbaka systemet och köpte istället ett par Audio Pro T14 för 2800kr och ångrar mig inte en sekund. Byggkvalitet och ljudkvalitet vida överträffar H/K SB26.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpt Juli-2015 för 3000 kr hos Dustin.com och nu har El Giganten och Media Markt den för 2690 kr ordinarie pris 5000 kr.

  Update: Hatar fjärrkontrollen då den knappt nå soundbaren på 1-3m håll trotts att jag har satt på IR-Recivern.

  Denna soundbaren känns lite gammal nu, den känns inte "smart" funkar inte bra ihop med min tv. Blåtand som är dålig då vem som helst kan hitta enheten och koppla upp sig till den och väcka en tidigt på morgonen för att de tror att det är deras enhet de har kopplat upp sig till.

  Som jag nämnde för 2år sen så är denna inte värd 5000kr Det verka som HK har en grej för att locka folk till att köpa deras produkter att de har en väldigt hög pris på deras produkter och sedan sänka dem till hälften, men säger inte att de har dåliga produkter, men sättet att sälja produkter på är ganska intressant.

  -Bra ljud med eller utan subwoofern men bäst med!
  -Prisvärt för att kosta. 2600-3000kr men är nog inte värt 5000 kr
  -Enkelt att pilla med

  Till de dåliga
  -Måste uppdateras till den senaste FW har man en Apple produkt så kan ljudet varierar mycket mellan 1-2 steg när man höjer med Iphonen eller Macbooken, annars fungera Android och PC som vanligt.
  -Dåliga räckvidd på Blåtanden (bluetooth) man får med en mottagare som ska förlänga det tror jag men tycker inte det ska behövas vid denna prisklassen.

  Annars är jag jättenöjd med den har bara lyssnat på musik med den än så länge. Ska pröva filmer lite längre fram i tiden. Den tar inte så mycket plats men själva sound"baren" är hög så man måste höja upp tven lite om man inte vill att den ska täcka över IR senor för tv fjärrkontrollen.
  Man slipper en sladd eftersom det är trådlöst mellan soundbaren och subwoofern därav kan man placera din subwoofer var som helst där det finns en el-uttag. räckvidden dem mellan vet jag inte hur långt det är men du slipper i alla fall dra sladd över hela rummet.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok om man får den för runt 3000 kr och ger klart bättre ljud till en TV. Däremot lyckades inte jag få till riktigt bra surroundljud när man kollade film utan det låter centrerat och tycker inte att den duger för musik. Knapparna på limpan känns lite plastiga men har inte använt dem speciellt mycket utan kört på optisk ingång. Bluetooth funkar med hyfsad räckvidd fast krånglat ibland men tror det kan lösas med en FW-uppdatering. Appen till känns rätt onödig.
  Bytte ut mot ett par aktiva stereo högtalare ifrån Harman Kardon istället.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt ljud för pengarna!
  Köpte denna soundbar för 2.990:- och kan absolut inte klaga, bytte ut ett äldre Philips 5.1-system och ångrar mig inte en sekund. Mindre kablar, och faktiskt lite djupare ljud.
  Fjärrkontrollen kan ses som lite plastig och borde kanske varit snyggare design med tanke på priset, men påverkar ej ljudet som faktiskt är det avgörande.

  + Bra ljud för att vara en soundbar
  + Trådlös sub
  + Snygg design
  + Enkel installation samt enkel att hantera

  - Lite sämre räckvidd på bluetooth
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  bättre ljud än mina förväntningar
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  @oskis, de har en app där du kan styra soundbaren genom blåtanden och ändra "kanal", HK Remote heter appen och den finns till android, Iphone har jag inte koll på.

  Skapade nyss kontot och kan tyvärr inte skicka pm privat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Super nöjd med denna dock har mina barn gömt/tappat bort kontrollen och jag vet inte hur man väljer hdmi utgång på den utan kontrollen! Nu kan jag endast använda blåtand och kan inte spela Playstation så irriterande. Om någon vet hur man gör så skulle jag bli himla glad har inte spelat på 2 veckor då jag inte kan koppla om kablarna pga fast installation med gömda kablar i väggen.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nja det var en besvikelse .
  Fjärrkontrollen typ leksak för 20:-
  Ljudet imponera tyvärr inte det minsta.
  Katastrofalt dåligt till musik, aningen bättre till film.
  Ska lämnas tillbaka .
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra och klart ljud och den kan spela högre än vad jag kan lyssna.
  Enkel att installera.

  Använder inte HDMI växeln utan kör optisk in från TV'n.

  Hos mig är sub:en känslig. Om sub:en står bakom soffan och någon sitter i soffan så tappar limpan sporadiskt kontakten med sub:en. Då hör man tydligt hur basen kommer och går.

  Köpte den på ett öppningserbjudande på NetOnNet 2014 för 2900kr.

  Är helnöjd men hade gärna haft AirPlay i den.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ljudmäsigt "top of the best" små tekniska skavanser drar tyvärr ner på 3 stjärnor, blev rätt irriterat då jag inte kunde väcka den från standby varken med fjärrkontrollen eller på själva enheten fick oftast dra ur sladen för att få den att fungera, av någon konstig anledning fick jag aldrig den att fungera med HDMI kabel inkopplad i TV'n, jag körde parkoppling med bluetooth och ibland kom det brusljud från den. Jag måste poängtera att jag bytte ut soundbaren 2 gånger på grund av dessa tekniska problemen som jag hade med den, problemen kvarstod båda gångerna!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt trevligt soundbar, speciellt med tanke på att jag precis som de flesta andra (typ alla?) köpte det för strax under tre tusen kronor dvs till halva normalpriset.

  # Bra

  + Helt okej ljud för det rabatterade priset.
  + Otrolig enkel installation (plug-and-play).
  + Någorlunda snygg och diskret.
  + Blåtandskopplingen till mobilen är trevlig (fungerar även som fjärris).
  + Ganska många ingångar av modernt format.

  # Dåligt

  - Den totala avsaknaden av display är faktiskt ett STORT problem som drar ned betyget.
  - Fjärrkontrollen är otroligt budget, plastig och tråkig.
  - Räckvidden på blåtand är dålig, oklart dock om det är SB26 eller iPhonens fel.
  - Knapparna som lyser (tex sourrond on/off) pekar rakt upp och är svåra att se om man inte ställer sig upp.

  Sammanfattningsvis var det ett kap, iallafall så länge du får loss systemet för halva priset, vilket du garanterat får ca en gång i kvartalet om man ska se till prishistoriken. :)
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra, bevakade såklart priset och hakade på när den blev billigare! Hade nog ärligt aldrig spenderat 6000 på en soundbar, oavsett vilken, men under 3000 snackar vi en helt annan liga.

  Första reaktionen:det låter riktigt behagligt och bra från blåtand, dock med en väldigt "mono-känsla". Allt ljud kommer från mitten. Ska sägas att jag gick från två stora golvhögtalare. Men med virtual surround påslaget känns det lite "bredare" och efter bara lite invänjning så låter det riktigt riktigt bra. Film låter bra. Från rummet bredvid kan jag inte urskilja om det är golvhögtalarna eller soundbar+sub som låter!

  Och så mycket smidigare än min gamla stereoförstärkare. Denna har inget off-läge, och väcks från stand-by till och med av att man spelar på blåtand.

  En liten nackdel dock, min chomecast klarar inte längre att slå på TVn och byta kanal via denna. Det enda som händer är att själva soundbaren vaknar, men den skickar inte vidare denna info till TVn verkar det som.

  Det enda jag saknar i övrigt är nog wifi-stöd och tex spotify connect då BT-räckvidden är starkt begränsad. Men det kan man tydligen inte förvänta sig i denna prisklass. Och sedan, hur f*n tänkte de med HDMI-kontakterna som är riktade rakt NER i bordet? Var tvungen att köpa 3 vinklade HDMI-kontakter, argh. Vägghängd fungerar ju detta bättre, men men.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpt idag från Elgiganten och så himla nöjd film musik fungerar så nice.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kors i krösamoset vilket bra ljud. Har tidigare kört med lite mer budget och den här spelar i en helt annan liga. Musik låter balanserad och krispig, med en väl avvägd bastyngd. När det gäller film var jag förvånad över att höra virtual surround för första gången fungera, jag började först se mig omkring för jag kunde inte begripa vad det var som lät alldeles bredvid mig :-)

  En stjärna försvinner för att den av sig själv byter källa till blåtand istället för HDMI-TV när jag startar upp den. Ett I-landsproblem, men lite irriterande ändå
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd med detta köp, passade på när den gick ned till 2699 :-. Men denna ljudlimpa är lätt värt mellan 4000-5000! Riktigt bra och fylligt ljud, tar en stund att hitta balansen mellan basen och högtalarens diskant, men när man hittat den så levererar detta lilla paket oerhört väl!

  För den som undrar vad jag jämför med så ersatte denna min tidigare setup med två stora golvhögtalare och en rejäl förstärkare. Denna presterar lika väl som den setupen men är så mycket renare, slipper en stor förstärkare och alla kablar!

  Denna kan dock inte ersätta ett 7.1 system, du får lite surround känsla i film men för det mesta känns det som en riktigt bra stereo ljuduppsättning. Dock ett riktigt bra bang for the buck!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tittar man på ljudsystem för 6000 kr så skulle jag absolut rekommendera denna produkt.

  Jämför du med andra soundbars så vinner denna i ljud men de finns andra charmiga saker med andra system som en utav Philips soundbars. Den har löstagbara trådlösa delar som du kan bära med dig ut i inglasningen etc.

  Köper du ett 5.1 av något bra märke för 6000+ så vinner nog de ljudet då du inte kan jämföra en soundbar mot 5 andra högtalare.
  Anledningen till att du köper en soundbar är att du slipper all kabeldragning, den är stilren och spelar absolut mer än man tror.

  Har ett infinity alpha 5.1 som krämar mycket mer men de spelar inte i samma liga ens då jag köpte detta för att de ska vara stilrent och nett men samtidigt kunna ha ett tillräckligt gott ljud.

  Ibland så har den funnits på kampanj för 2690. För 2690 så hittar du då aldrig bättre ljud.

  Kan säga att jag blev imponerad.

  För 6000 får den 9/10 Då det ska finnas plats till förbättringar i sista stjärnan.

  För 2690 får den 10/10
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte den för 2690:- och ändå är jag inte jätte nöjd.
  Räckvidden på blåtand är dålig. Börjar hacka i musiken efter 4-5 meter från iPhone.
  Klickar i baslådan när man byter kanal. Kanske är normalt?
  Riktigt bra ljud när man drar på. Men på låg volym så är ljudet inte bra. Dialogen är väldigt låg, man hör inte röster i filmer/tv. Men till det positiva så vibrerar hela huset och man upplever riktig bio.
  Lådan är riktigt snygg men soundbaren är inte så snygg i vårt hem när den står framför tvn. Blir säkert snyggt om man hänger upp tv'n på väggen.

  Saknar DTS decoding. Kan hända att jag lämnar tillbaks den pga det eftersom Bluray filmer är mer vanliga att ha DTS.

  Inte värd mer än pengarna jag gav. Men jämför man med andra soundbars därute så är denna riktigt bra för priset.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra ljud. Vi tänkte lägga fullt pris på det för att vi tyckte att ljudet var så pass mycket bättre än i billigare system, när vi sedan av en slump var inne när Elgiganten hade halva priset så var det en stor bonus.

  Ett par konstiga saker har den särskilt när det kommer till Bluetoth. Man måste på vissa enheter ha deras app installerad, det finns ingen knapp på fjärrkontrollen för att byta till bluetoth och räckvidden är inte super. Men ljudet, det är riktigt bra även över blåtand!

  Mycket bra ljud för både film och musik och även vanlig TV. Basen är fantastisk.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  so fucking good, i paid 5990:-
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppensystem
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Awesome
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpt igår . Bra ljud för musik och film
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  I bought this system a few days ago and set it up in about 15 minutes. The instructions are very light but set up is pretty straight forward. I have it hooked up through my Playstation and it is all systems as usual once connected. The sound is amazing. You get to hear new sounds through games and movies that you simply cannot hear through the original TV speakers. There is no sound distortion and the subwoofer provides that deep low needed for Action movies. My test movie was James Bond Skyfall and it makes the movie come alive. You will not be disappointed with Harmon/Kardon, they are above the rest and this unit in my opinion is best quality for the price. I only wish I got this sooner.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  The system offers the best bass for enjoyment if you love bass. this system also offer the best surround although its a bar with 10 in sub it offers the effects of surround sound and make you feel like the theater.

  Pros: Awesome bass and surround sound
  cons :noone
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  det är mycket bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft denna anläggning på bevakning och nu finns den på Elgiganten för 2690:- vilket är ett kap enligt mig. Har bara prövat den under en kväll så kan inte svara för hur ljudet är då den är inspelad (nu upplevs den lite burkig i tonen då man står placerad vid sidan om baren, framifrån mycket bra). Till en början så tyckte jag själva manualen var för simpel. Jag ville för första gången pröva att använda optisk ljudkabel. Inget info om detta i själva manualen vilket gjorde att jag fick googla fram info om att kablarna hade plasthöljen som tydligen skulle bort. De har nog försökt göra manualen så sparsmakad/enkel som möjligt för få det att se enkelt ut, men jag upplevde det motsatta och hade uppskattat lite mer text/förklaringar. En annan "jobbig" grej är att du inte ser vad du ändrar på fjärkontrollen i själva tv'n. Jag måste byta hdmi källan med tv-dosan till Hdmi-ARC för att se vad som ändras. Bara då syns en meny som visar då du ändrar volym, bas till sterio mm. Annars så får man helt enkelt bara gå på känsla under exempelvis uppspelning av en film på ps3/4. Ändras gör det, du ser det bara inte visuellt. Så det va mitt klagande. Nu till det positiva.

  *Snygg å stilren design. (enligt mig)
  *Levererar MYCKET och NYANSERAT ljud.
  *Subben går att placera fritt (endast strömkabel krävs)
  *Film och musik gör sig riktigt bra i normalstora vardagsrum.
  *I och med det nedsatta priser så får du sjukt mycket ljudanläggning för pengarna.
  *Underbart att streama exempelvis Spotify genom Blåtanden.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt, bara fantastiskt bra!

  Minus 2 stjärnor för att volymskillnaden när du höjer å sänker är lite väl stort! Men påverkar inte ljudkvaliteten!
  Även om den ger bra sourrond så blire aldrig lika bra som 5.1 men säger bara köp köp!
  Elgiganten 2700kr ????????????
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ruggit bra och Fylligt ljud funkar lika bra till finlyssnande musik eller party, vid filmtittande får man sig en riktig surround känsla med dock ska du inte ha allt för stort rum, då ska du nog satsa på ett 5.1 syst.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Klippte till när Dustin reade ut den för 2990:-
  https://www.dustinhome.se/product/5010824398/sb-26

  Har länge letat efter en reciever som kan dela upp ljud och bild från Chromecasten samtidigt som mina trådade högtalare (Logitech z-5500) behövde bytas ut efter flytten för ett år sedan.

  Har två HDMI-in vilket passar mina behov perfekt. Har kopplat in Chromecast till ena och HTPC:n till den andra.

  HDMI-ut går till projektorn. Kommer att införskaffa en HDMI-splitter för att få bild även i lill-tvn som står bredvid högtalarna vid TV bänken.

  Ljudmässigt presenterar den mycket väl och för 2990:- är det rena klippet!

  En stjärna går bort för avsaknad av display men det kan man delvis lösa genom att ladda hem H&K appen som kopplar upp sig med bluetooth.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har testat några Soundbars, Dessa var dem som hade bästa ljudet under 10.000 kr
  Flesta av dagens soundbars är så slimmade så att man glömmer ljudet!

  Plus,

  Bra ljud och tyck i, Även om du kopplar bort själva baslådan.
  Har 2 Hdmi och arc
  Bra app för att styra och lyssna på musik.

  Minus
  Saknar display
  Är hyfsad tråkig fjärr med i jämförelse t.ex med samsungs soundbars
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt imponerad av detta system har tidigare haft högtalare som Monitor Audio Silver 8 & KEF 2005.2 men efter flytter och osv så fick det bli denna soundbar.

  Ljudet i film är ruskigt bra för ett så litet paket, till musik är det godkänt också, svårt att få ljudet att sprida sig lika bra som två separata högtalare. Men det är inget som klagat som lyssnat hittills.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd med denna! Ja efter firmwareuppdateringen fungerar volymenstegen som de ska också. Enligt mig låter denna bättre än SB35 som kostar nästan det dubbla. SB35 är snyggare och mer slimmad så är man ute efter utseendet framför ljudet passar SB35 bra.

  Att köra TVn utan denna på är som ett skämt när man en gång börjat.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gör det den skall bra, söker man lite på nätet är det många som klagar på att det är väldigt stort hopp i ljud mellan 1 i volym och 2. Det finns en ny firmware på Harman Kardons hemsida som löser detta.