Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LED Lenser P7.2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LED Lenser Ficklampor (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta är min andra ficklampa från LED Lenser, och jag kan nu konstatera att de gör schyssta grejer. Bra byggkvalitet. Man får med 4st AAA batterier, ett fodral som man hänger på bältet samt handledsband.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har inte så mycket att jämför med egentligen, jag är ingen "ficklampsentusiast" på något sätt, så min recension utgår därifrån.
  Den har bra format, slinker ner i dom flesta fickor, lyser stark som fan, och funktion där man kan fokusera ljuset från en bred blaffa till en liten smal historia, är faktiskt riktigt användbart.
  Jag tog med den ut till sommarstugan en kulen natt och lös ner i vattnet, och kunde utan problem se kräftor smyga omkring och liknande. Inget man gör med sin mobillampa direkt.

  Jag kan inte annat än rekommendera
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Man kan fråga sig hur bra ficklampa man egentligen behöver. Själv är jag ficklampsamatör och äger bara denna. Tidigare har jag bara ägt billiga skräpficklampor.

  LED Lenser P7.2 är mer än tillräckligt för mina behov. Jag använder den när strömmen går hemma, på campingutflykter, på grillkvällar på vintern och om man behöver tillfälligt ljus i något utrymme där det annars är mörkt. Till det fungerar den mer än tillfredsställande.

  Den har bra fokus i ljuset och flödar inte särskilt mycket utanför det fokusområde man väljer. Det är också en fördel med den här ficklampan, att man kan smalna av eller bredda fokusområdet efter behov. Det går alltså att använda den för att bredda fokusområdet och lysa upp ett tält, eller att smalna av fokusområdet och skicka riktat ljus långt bort i ett landskap.

  Ficklampan drivs av helt vanliga batterier som går att plocka ut och byta. Vill man snåla med batterierna finns ett sparläge som gör att ficklampan lyser mindre starkt. Om jag skulle önska något övrigt är det att det skulle finnas en steglös justering av ljusstyrka eller fler lägen. Jag efterlyser framför allt ett läge med något mindre ljusstyrka, eftersom den kan upplevas som något för stark vid kvällsläsning i till exempel ett tält.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket stark och bra tryck i ljusbilden från denna ficklampa.
  Perfekt att ha med på kvällsvandring (lätt att ha med i jackfickan)
  Känns mycket välbyggd
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Suverän lampa. Leveredes i snyggt etui, inte i nån tråkig blisterförpackning som tidigare modeller. En kraftig bälteshållare medföljde samt en handledsrem. Har tidigare haft föregångaren P7, men också systermodellen T7. Syns verkligen att den lyser betydligt starkare än dessa. Ska man gå in på det estetiska så är denna lite upphottad, den har röd färg på kanterna innanför linsen, och strömknappen är röd. Rekommenderas verkligen.