Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Alpha DSLR-A700

 Lägg i lista  Jämför
- Sony ´Exmor´ CMOS-sensor på 12,24 effektiva megapixel med inbyggd A/D-omvandling och dubbel brusreducering- Snabb BIONZ-bildprocessor som ger suverän bildkvalitet- Enormt följsam användning med snabb, precis 11-punkters autofokus och 5 bilder per sekund med kontinuerlig bildtagning- HDMI-utgång för visning på HD Ready-skärm plus PhotoTV HD-läge för optimerade bilder i Full HD på en ny BRAVIA-tv Stäng
- Sony ´Exmor´ CMOS-sensor på 12,24 effektiva megapixel med inbyggd A/D-omvandling och dubbel brusreducering- Snabb BIONZ-bildprocessor som ger suverän bildkvalitet- Enormt följsa... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Systemkameror (87)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra bilder
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Finns egentligen bara en sak som är negativ tycker jag. Det är att den inte har den Live view som Sony A300 har med vikbar skärm...

  Skönt att den också har avslagbar brusredusering så den inte påverkar raw filerna..Men även så på jpeg så går brusreduseringen slå av så sådant kan skötas i bildprogram i stället.. Suveränt detta..

  Och att sedan ha stabiliseringen i kamerahuset vilket gör att alltid bilderna blir stabiliserade oavsett optik ny eller beg är suveränt.. Jag skulle aldrig år 2009 handla en kamera där jag inte garanteras alltid ha stablisering .

  Och till Sony kan man handla fin tredjepartsoptik med hög ljuskänslighet och ändå aldrig förlora stabiliseringen..

  Hade kameran haft Sony A300ans live view hade jag gett den 20 poäng.. Men då den typen av live view A300 har saknas så måste det bli lite avdrag..

  Så den får "bara" 10 poäng...

  :-)

  Rekomenderas varmt denna kamera...
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Frugan som änvänder denna då det är hennes intresse
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Tycker den är riktigt bra. Rekommenderas, toppklass!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Grym kamera. Bra brushantering, bättre ergonomi än syrrans Canon som verkar vara gjord för barnfingrar, denna är stor och köttig precis som en Nikon.
  Slår andra kameror i samma prisklass vad gäller bildkvalitet och funktionalitet. Super Steady Shot på alla objektiv är något som alla kameratillverkare borde köra med.

  Rekommenderas! :)
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Dyr kamera med medioker konstruktion och ergonomi. Trots många fler pixlar är bildkvalitén sämre än hos Nikon D300 eller Canon 40D. Ingen LiveView och ingen LCD på översidan. Brusreducering görs i kameran på RAW filer = inte bra!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bättre ergonomi än nikon! Superb AF och bildkvalite